Σελίδα 2 από 19 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 281

Θέμα: Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - Πληροφορίες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Αν θυμάμαι καλά είχαμε πει για αυτή την Παρασκευή, επισκεψή σε μια από της λέσχες.¨Λόγω Πίττας του ΜΟΤΟ όμως αυτό δεν είναι δυνατό! Προτείνω να μεταφερθεί όπως είχε ειπωθεί για την επόμενη Παρασκευή 2/02/07 περίπου στις 10:00μμ. Νομίζω πως το να πάμε πολλά άτομα λύνει πολλά προβλήματα:
    1. Δεν έχουμε κόντρες για το ποιος είναι καλύτερος και πιο κατάλληλος
    2. Δεν πάμε σαν άτομο αλλά σαν σύνολο
    3. Η λέσχη θα μας αντιμετωπίσει πολύ πιο σοβαρά αν πάμε πολλοί μαζί
    edit by Nostra: μάθε ρε στέλιο επιτέλους να κάνεις quote...

+10!!!!!!
    Κάτι παρόμοιο έθεσα κι εγώ στην αρχή αλλά σε μορφή ερώτησης.
    Αφού λοιπόν η επόμενη κίνησή μας είναι να επισκεφθούμε λέσχες να βρούμε το πότε;
    Κι εννοείται ότι δεν πάμε για κόντρα ούτε για καυγά.
    Την επόμενη Παρασκευή πάντως μου ακούγεται πολύ καλά.
    Ή στην τελική για να μην πάμε μπούγιο ας οριστούν 5-6 άτομα να πάνε.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Νομίζω ότι μπούγιο θα είναι καλύτερα! Απλά θα έχουμε συνενοηθεί από ρπιν ποιός θα κάνει την συνομιλία γιατί αν είναι να μιλάμε και όλοι μαζί τότε φέξε μου!

Νομίζω ότι πρέπει μέχρι την Παρασκευή 2/2 να έχουμε βρει τι θα τους πούμε!!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Οι λέσχες ( τα μέλη τους ) πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια αυτά και όχι να τα διοργανώνουν.
    Μπορούν βέβαια να ζητηθούν γνώμες από λέσχες οι οποίες έχουν συμμετάσχει σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
    Υπάρχουν πολλοί φορείς που μπορούμε να απευθυνθούμε ώστε να διοργανωθεί ένα τέτοιο σεμινάριο υπό την αιγίδα τους : το ίδιο το Υπουργείο ( αν και νομίζω ότι θα φάμε πόρτα. Η μόνη ελπίδα είναι ο Σταθάκης ), οι δήμοι, οι επίσημες αντιπροσωπείες και ο ειδικός τύπος.
    Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να ξέρουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το τι θα έχουμε να προτείνουμε
    LIBYKOS

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Νομίζω ότι μπούγιο θα είναι καλύτερα! Απλά θα έχουμε συνενοηθεί από ρπιν ποιός θα κάνει την συνομιλία γιατί αν είναι να μιλάμε και όλοι μαζί τότε φέξε μου!

Νομίζω ότι πρέπει μέχρι την Παρασκευή 2/2 να έχουμε βρει τι θα τους πούμε!!!!
    Εσύ το έχεις δέσει κόμπο ότι πάμε Παρασκευή;
    Κάτσε να... οργανωθούμε να συμφωνήσουμε όλοι πρώτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    εστω οτι ειναι την παρασκευη .

σε ποιες λεσχες θα παμε ?
    οσο για το τι θα τους πουμε...πρεπει να ριξουμε ολοι τις ιδεες μας..

να μαζευτει το υλικο κ να γινει ενα κειμενο

ας ξεκινησουμε να οριζουμε σαν θεματα -παραγραφους που πιστευουμε οτι πρεπει να τους πουμε.
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Να κάνω τα τηλέφωνα να είναι την Παρασκευή το ΓΣ και κόσμος στην ΛΕΜΟΤ?
    μάλλον για 21.00 το βλέπω...
    σόρυ αλλά υπάρχει λιγοστό της ώρας, ελπίζω το βράδυ να μπορέσω να γράψω και άλλα που θα ήθελα...

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Να ρωτησω τωρα εγω κατι, ο κακος ο ανθρωπος...

Την Παρασκευη [το βραδυ, παναγιτσα μου] θα γινει μια πρωτη συναντηση με τη ΛΕΜΟΤ, σωστα;

Τι θα τους πουμε; [πρωτος πληθυντικος συμμετοχης]

Οτι θελουμε να κανουμε κατι για να εαισθητοποιησουμε τον κοσμο;
    "Μπραβο" θα μας πουν, "κ εμεις μαζι σας..."

Αν ομως πρεπει να περασουμε στο δια ταυτα;

αυτο πο θελω να πω, υπαρχει καποια συγκεκριμενη κατεθυνση; υπαρχουν καποια πραγματα που θα προτεινουμε, να προτεινουν αυτοι κατι αλλο, να ξεκινησει μια διαδικασια; Κ αν υπαρχει, ποιο ειναι αυτο;

Η θα ειναι μια προσεγγιση διερευνησης των προθεσεων τους. Σε αυτη την περιπτωση, δεν νομιζω να υπαρχει καποιος ου να πει οτι δεν ειναι μαζι μας..

Ρωταω γιατι δεν εχω παρακολουθησει τις οποιες κουβεντες εχουν γινει. Οποτε συνεχιζω τον συλλογισμο μου, με την αγνοια των πεπραχθεντων..

α. Τι ακριβως θελουμε να κανουμε;
    β. Σε ποιους απευθυνομαστε;
    γ. Με ποιο τροπο;
    δ. Κοστος; [χρημα, χρονος, υποδομες κτλ]

Να τα δουμε λιγακι;
    α. Να αλλαξουμε τον κοσμο, δεν νομιζω να ειναι εφικτο. Ισως το να τονισουμε την παρουσια μας στον δρομο, το να τονισουμε την διαφορα της αντιμετωπισης του δρομου, το να επιστησουμε την προσοχη στο τι συμβαινει γυρω μας, να ειναι μια καλη αρχη.
    β. Εδω ειναι το ωραιο.. σε ποιους; στους καθημερινους οδηγους; πως θα τους προσεγγισουμε; στους καυλογκαζους; εδω μας θελω... μηπως στα παιδια; Δεν μου ακουγεται κακο. Αλλωστε ειναι απο τις λιγες πληθυσμιακες ομαδες οι οποιες ειναι "μαντρωμενες" σε καποιους χωρους [σχολεια] κ ταυτοχρονα ειναι ανοιχτοι δεκτες συναισθηματων κ προτασεων.
    γ. Πρεπει οπωσδηποτε να υπαρξει γυρω απο την προσπαθεια αυτη οχι μονο ο μανδυας των «επισημων» μοτοσυκλετιστικων οργανωσεων, αλλα κ της πολιτειας. Δεν θελω να στεναχωρηθειτε, αλλα αν βγει προς τα εξω οτι «το φορουμ του moto.gr κανει αυτα κ αυτα» η απαντηση θα ειναι σιγουρα «στα τετοια μας».
    Γι’ αυτο πρεπει να εχουμε μαζι μας ομοσπονδιες, οργανωσεις κτλ αλλα το κυριοτερο, την πολιτεια. Ειμαι σιγουρος οτι ουτε τα υπουργεια συγκοινωνιων, δημοσιας ταξης [αλλα κ το παιδειας στην περιπτωση που παμε στα σχολεια] δεν θα εχει αντιρηση να συμπαρασταθει στην οποια προσπαθεια. Ειχα πει κ παλιοτερα οτι θελουν να δειχνουν εργο, ακομα κ αν δεν το εχουν οργανωσει οι ιδιοι. Απο εκει κ περα, τα περιοδικα ειδικου τυπου σιγουρα μπορουν κ πρπει να βοηθησουν. Τοσο με την εμπειρια τους, οσο κ αναλαμβανοντας τον ρολο του χορηγου επικοινωνιας. Το ιδιο κα καποια καναλια ισως. Μετα ειναι κ οι ανθρωποι που κινουνται στο χωρο αυτο κ ειναι πιο αναγνωρισιμοι κ περναει λιγο παραπανω ο λογος τους απο τον δικο μου ισως. Σταθακης, Ιαβερης, Καββαθας κτλ. Φανταζομαι οτι δεν θα εχουν αντιρηση να συμπαρασταθουν ολοι, αρκει να υπαρχει μια οργανωμενη προταση για να συνταχθουν. Καποιο χρονοδιαγραμμα ισως;
    Καλος ο ενθουσιασμος, ομως χρειαζεται πολυ κ σκληρη δουλεια για να τσουλησει.
    Δ. Κοστος; Παμε στα ακομα ομορφοτερα. Τι θα χρειαστουμε για να κανουμε αυτη την δουλεια; Κ φυσικα δεν μιλαω οτι πρεπει αυτοι που θα τρεξουν να εχουν καποιο μισθο, αλλα υπαρχει ενα κοστος απο πισω. Ακομα κ το κοστος των ωρων που θα χρησιμοποιηθουν, ειναι κατι που πρεπει να λαβουμε σοβαρα υπ’ οψη. Απο την αλλη, εχει κανεις την εντυπωση οτι θα υπαρξει ετοιμασια καποιων μηνων, για να γινει μια ημεριδα κ εξω απο την πορτα; Ειναι κατι που πρεπει να εχει συνεχεια, που αν πανε τα πραγματα καλα [οκ πολυ καλα] θα μπορουσε να γινει «θεσμος»
    Ολα αυτα απαιτουν καποια πραγματα. Εχει γινει καποιος υπολογισμος ποια ειναι αυτα τα πραγματα;

Για να το πω με λιγο πιο τεχνικο τροπο, εχει γινει S.W.O.T αναλυση; Εχουν κατανεμηθει ρολοι αναλογα με το που ειναι ο καθενας πιο ικανος; Η παμε ολοι μαζι «βουρ στον πατσα» οπως ειπε ο στελιος; [χωρις την παραμικρη, την ελαχιστη υποψια επιθεσης εναντιον του]

Το σταματαω εδω γιατι οπως ειπα κ στην αρχη, δεν εχω παρακολουθησει την η τις κουβεντες οποτε ισως αυτα που λεω να εχουν δρομολογηθει.

Ελα να οργανωνομαστε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    νομιζω πως μια τετοια συζητηση μονο απο κοντα μπορει να γινει ..

εαν μπορειτε κ θελετε , εγω προτιθεμαι να κερασω καφε σπιτι μου αυτο το σκ με σκοπο να

συζητησουμε απο κοντα...( μενω στον Ν.κοσμο πισω απο Τζωρτζοπουλο)

προτεινω

1.Καταρχην στα επομενα ποστ να σημειωσουμε τι ακριβως θελουμε να τους πουμε..

συγκεκριμενα τι θεωρει καλυτερο ο καθενας.ασχετα με τι εχει γραψει ο προηγουμενος.ολα αυτα θα συγκεντρωθουν κ θα τα αναλυσουμε στην συναντηση μας.

2.Ετσι θα μαζευτει ενα κειμενο κ να δουμε ποιοι μπορουμε να παμεκ ποιοσ θα ειναι αυτοσ που θα μιλησει .αν μπορουμε οι περισοτεροι την παρασκευη 2-2 οκ διαφορετικα καποια αλλη μερα.

ακομα ..

συμφωνω με τον καλεσιν που ειπε πως ισως θα επρεπε να κατανεμηθουν καποιοι ρολοι ,

3.ο καθενας να πει μεχρι που κ σε τι μπορει να βοηθησει ( θα πρεπει να ξερει κ να το αναφερει στην συναντηση )αυτοι οι ρολοι μπορουθν να αλλαζουν αναλογα με τον καθε στοχο που θα εχουμε .

ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.δεν θελουμε προεδρους για να δουλεψουμε...

Ακομα..

εαν συμφωνειτε κατι αναλογο να γινει κ στις υπολοιπες πολεις.

να γινει μια συναντηση κ να μιλησουν για τα αναλογα θεματα.

Στο τελος , θα πρεπει πιστευω να συγκεντρωθουν τα 4-5 κειμενα ( ενα απο καθε ομαδα-πολη)
    κ να καταληξουμε σε ενα κειμενο κοινο για ολη την ελλαδα.αυτη την δουλεια , για να μην γινει μπαχαλο , θα την αναλαβουν τα ατομα που θα μιλησουν στις συναντησεις με τις λεσχες.

αυτα κ ελπιζω να βγαλατε νοημα ετσι οπως τα εγραψα.
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    Να ρωτησω τωρα εγω κατι, ο κακος ο ανθρωπος...

Την Παρασκευη [το βραδυ, παναγιτσα μου] θα γινει μια πρωτη συναντηση με τη ΛΕΜΟΤ, σωστα;

Τι θα τους πουμε; [πρωτος πληθυντικος συμμετοχης]

Οτι θελουμε να κανουμε κατι για να εαισθητοποιησουμε τον κοσμο;
    "Μπραβο" θα μας πουν, "κ εμεις μαζι σας..."

Αν ομως πρεπει να περασουμε στο δια ταυτα;

αυτο πο θελω να πω, υπαρχει καποια συγκεκριμενη κατεθυνση; υπαρχουν καποια πραγματα που θα προτεινουμε, να προτεινουν αυτοι κατι αλλο, να ξεκινησει μια διαδικασια; Κ αν υπαρχει, ποιο ειναι αυτο;

..............

Το σταματαω εδω γιατι οπως ειπα κ στην αρχη, δεν εχω παρακολουθησει την η τις κουβεντες οποτε ισως αυτα που λεω να εχουν δρομολογηθει.

Ελα να οργανωνομαστε

Όχι δεν σκοπεύουμε να αλλάξουμε τον κόσμο αν και θα ήθελα να γίνει λίγο καλύτερος!!!! Το τι θα πούμε στη λέσχη, γι' αυτό έχει ανοιχτει αυτό εδώ το thread. Λέμε προτάσεις, βλέπουμε ποια είναι η καλύτερη και περνάμε στη δράση. Έχουμε μια βδομάδα για να δούμε τι θα ειπωθεί στην συνάντηση. Νομίζω πως είμαστε μεγάλα παιδιά και μπορούμε να κάνουμε μια ώριμη συζήτηση! Η όλη κίνηση που ξεκίνησε, το μόνο που δε θέλει είναι απαισιοδοξία!!!!

Δεν θα μιλάμε όλοι! Απλά θα πάμε όλοι! Και μη βιάζεσαι για το επόμενο βήμα. Ας κάνουμε πρώτα το πρώτο! Άς πάμε στη λέσχη να δούμε τι βοήθεια μπορούμε να έχουμε! Και εν τω μεταξύ είναι αρκετός ο χρόνος για να δούμε πώς διατυπώσουμε τις σκέψεις μας! Γιατί πρώτα θα τους πούμε πώς την σκεφτόμαστε την όλη φάση και μετά ποιο θα είνει η πρώτη μας κίνηση στον έξω κόσμο!Στο thread αυτό πρέπει να γίνονται προτάσεις! Οι ερωτήσεις του τύπου τι κάνουμε εδω μέσα νομίζω ότι απαντώνται από τον τίτλο!

Όλα αυτά δεν είναι πρωσοπικά! Αλλά αφορμή ήταν το post σου! Ας πάρουμε λοιπόν μια απόφαση για το τι θα συζητήσουμε την Παρασκευή!

Προτείνω να μιλήσουμε για την πρώτη ιδέα που είχε ο trooper, για τις διαβάσεις των πεζών, εκτός από όλο το πλάνο που θα τους αναφέρουμε!

Α για 21:00 δεν νομίζω ότι μπορώ. Εκείνη την ώρα τελειώνω την προπόνηση. Αν είναι μου λέτε διεύθυνση και σας βρήσκω εκεί!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ΜΑΕΘΡΑΤ γαρ... να πω ότι αν πάτε έτσι χωρίς να εχετε κάτι συγκεκριμένο να προτείνετε.....

Τζάμπα κόπος.... Και οι Λέσχες ως γνωστόν αν δεν κερδίζουν κάτι δεν ασχολούνται....

Ίσως χτυπάτε λάθος πόρτες....

(... είπε κι αποσύρθηκε στο βάθος κουρασμένος από το βάρος των ....)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Έχουμε μια ιδέα πάνω-κάτω τι θα ειπωθεί!
    Ωστόσο φαντάζομαι πριν πάμε εκείνη την Παρασκευή θα υπάρξει και μία συνάντηση τουλάχιστον όσων πάμε -πάνε δεν έχει σημασία αυτό για να συγκεκριμενοποιηθούν ορισμένα πράγματα.
    Ας περιμένουμε λιγάκι να οριστικοποιηθεί το ραντεβού κι εδώ είμαστε.
    Και το εάν και κατά πόσο χτυπάμε λάθος πόρτες ναι μπορεί. Πολύ πιθανό!
    Αλλά τι σημασία έχει τώρα; Το ζήτημα αυτήν την στιγμή είναι να ξεκινήσει η κίνηση. Μετά... βλέπουμε.

πολύ ωραία η σκέψη σας!
    το θέμα είναι να συγκεκριμενοποιήσουμε κάπως αυτή τη σκέψη.

Εφόσον ο σκοπός είναι να κάνουμε λιιιιγο πιο ασφαλή το κόσμο μας κυρίως γύρο από τη μηχανή, ο πρώτος ο στόχος μας είναι να "ξυπνήσουμε" τον άμεσα ενδιαφερόμενο δλδ τον μοτοσικλετιστή.

από τον καιρό που πρώτο-μπήκα στο μοτο.γρ πιστεύω ότι έχω βελτιωθεί αρκετά σαν οδηγός εξαιτίας κάποιων ΠΑΡΑ πολύ χρήσιμων θρεντς από το section του "Οδήγηση -Tips & Tricks".

η πρόταση μου λοιπόν, είναι να δημιουργήσουμε ένα φυλλάδιο (8σελλιδο,16σελλιδο, δεν έχει σημασία) με περιεχόμενο ανάλογου ενδιαφέροντος όπου θα στοχεύει καθαρά κ μόνον συνάδελφους μοτοσικλετιστές

κάτι σαν αυτο νομίζω θα ήταν αρκετά χρήσιμο στον μέσο οδηγό μοτοσικλέτας.

η διανομή θα είναι σε καταστήματα μηχανων/εξοπλισμου/αξεσουαρ/συνεργιων κ γενικότερα σε ότι έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με τον αναβατή δίκυκλου.

Τα βήματα προς την ολοκλήρωση είναι 3 βασικά μέρη
    Η σύνταξη.
    Η έκδοση
    Η διανομή.

Η σύνταξη δε θα είναι δύσκολη με "εργαλείο" ένα φόρουμ με 16.000 μέλη!

Για την έκδοση θα χρειαστούν κάποια χρήματα.
    Αφού έχει μαζευτεί το υλικό που θέλουμε θα πρέπει κάποιος να επιμεληθεί την τελική εμφάνιση του ......τόσα μέλη ελπίζω κάποιος να έχει μια σχετική εμπειρία στο θέμα.
    Μετά πάμε σε ένα μεγάλο τυπογραφείο κ ρωτάμε το κόστος του εγχειρήματος.
    Όλοι οι εθελοντές καταθέτουμε σε λογαριασμό το μερίδιο που τους αντιστοιχεί.

Τα φυλλάδια στέλνονται στους εθελοντές κ κάνουν τη τελική διανομή στα μοτοστεκια!
    Όπως καταλαβαίνετε είναι το σημείο που υπερτερούμε γιατί τα μέλη μας είναι διασκορπισμένα σε ΟΛΗ την Ελλάδα, πράμα που σημαίνει ότι η ιδέα μας μπορεί να πάει πολυυυυυυ μακριά!

Τι λέτε?

Ας είναι το πρώτο βήμα!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    πολύ ωραία η σκέψη σας!

Εφόσον ο σκοπός είναι να κάνουμε λιιιιγο πιο ασφαλή το κόσμο μας κυρίως γύρο από τη μηχανή, ο πρώτος ο στόχος μας είναι να "ξυπνήσουμε" τον άμεσα ενδιαφερόμενο δλδ τον μοτοσικλετιστή.

από τον καιρό που πρώτο-μπήκα στο μοτο.γρ πιστεύω ότι έχω βελτιωθεί αρκετά σαν οδηγός εξαιτίας κάποιων ΠΑΡΑ πολύ χρήσιμων θρεντς από το section του "Οδήγηση -Tips & Tricks".

η πρόταση μου λοιπόν, είναι να δημιουργήσουμε ένα φυλλάδιο (8σελλιδο,16σελλιδο, δεν έχει σημασία) με περιεχόμενο ανάλογου ενδιαφέροντος όπου θα στοχεύει καθαρά κ μόνον συνάδελφους μοτοσικλετιστές

η διανομή θα είναι σε καταστήματα μηχανων/εξοπλισμου/αξεσουαρ/συνεργιων κ γενικότερα σε ότι έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με τον αναβατή δίκυκλου.

Η σύνταξη.
    Η έκδοση
    Η διανομή.

Αφού έχει μαζευτεί το υλικό που θέλουμε θα πρέπει κάποιος να επιμεληθεί την τελική εμφάνιση του ......τόσα μέλη ελπίζω κάποιος να έχει μια σχετική εμπειρία στο θέμα.

Τα φυλλάδια στέλνονται στους εθελοντές κ κάνουν τη τελική διανομή στα μοτοστεκια!
    Όπως καταλαβαίνετε είναι το σημείο που υπερτερούμε γιατί τα μέλη μας είναι διασκορπισμένα σε ΟΛΗ την Ελλάδα, πράμα που σημαίνει ότι η ιδέα μας μπορεί να πάει πολυυυυυυ μακριά!

Τι λέτε?

Ας είναι το πρώτο βήμα!!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ...........

Ό πρωτεργάτης τού έγχειρήματος....ΤΙ ΛΕΕΙ.....????

Άλλά έπιμένω σάν τί θά πάμε νά τό μοιράσουμε...???

Σάν ή παρέα τού μοτό...????

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ........αύτή είναι ή θέση μου....
    Καί καταστατικό άκαπέλλωτο....
    Τό ποιός θά είναι ό πρόεδρος καί ποιός ό γραμματέας είναι τό τελευταίο....
    Άλλά γιά νά κινηθείς είναι άπαραίτητο...
    Άλλιώς πιστεύω ότι θά λέμε χαζομαρούλες άπό τό net.....

Αύτή ή προσπάθεια πρέπει νά ξεκινήσει σωστά, μέ βάσεις....!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Υπαρχει και το εξης φορουμ:
    http://www.ecfpo.gr/forum.htm

Μολις τωρα ειδα ποστ του κελευτη και θυμηθηκα την υπαρξη του.
    Μαλιστα πολλοι εχουν μεταφερει καποιες αποριες προτασεις εκει.
    Ισως καπως πιο συστηματικα θα μπορουσαμε να ερθουμε σε επαφη μαζι τους
    με αφορμη αυτο το θρεντ/προταση.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    πολύ ωραία η σκέψη σας!

Η σύνταξη.
    Η έκδοση
    Η διανομή.

Τι λέτε?

Ας είναι το πρώτο βήμα!!
    +1

θα μας παρει λιγο καιρο αλλα οκ...δεν βιαζομαστε αλλωστε.

οσο για το καταστατικο που λεει ο ιρινιαα...ρε συ λαζαρε να σου πω κατι...εγω πιστευω οτι δυναμη εχουνε οι πολλοι.αν ειμαστε πολλοι λοιπον σε αυτη τη κινηση....κατα διαολου θα πανε και καταστατικα και προεδροι και τα παντα.την κινηση στις λεσχες την κανουμε για 2 λογους.1 για να βολιδοσκοποισουμε τις προθεσεις τους και 2 για να ενημερωθουμε εμεις οι ιδιοι.ο λαμπρος ειναι πιο καταλληλος να απαντησει στο συγκεκριμενο.αυτα για την ωρα.

πιστευω οτι εφοσον ειναι παρασκευη να παμε στη λεσχη, θα ητανε καλο να βρεθουμε και αλλη μια φορα αυτη την εβδομαδα προκειμενου να <<συνταξουμε>> εναν λογο σε αυτους που θα μας ακουσουνε την παρασκευη.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 2 από 19 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Αρχίσαμε να ασχολούμαστε...
    από TROOPER στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 11:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF