Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 87

Θέμα: 2 Euro / Km

Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
    αν δε θες ζέστη στα πόδια, παρε αυτοκίνητο κ βαλε κ το air condition στο φουλ...

οταν καβαλας και τα πόδια σου θα ζεσταθουν, κ ο κωλος σου θα πιαστει κ η μεση θα σε ενοχλήσει, κ ιγμοριτιδα θα κανεις κ σφηκα θα σε τσιμπησει στο λαιμό κ βροχη θα φας...

αλλα απο το σπιτι στην καφετερια που συχναζουν τα πιπινια, μαλλον δεν εχει δυσκολες συνθηκες, αφου να φανταστεις ουτε καν κρανος δε χρειαζεται...που εισαι στη Ρόδο, ? καλα μην κανεις καμια μαλκια και βαλεις κ παπουτσια..σαγιοναρα old time classic...να φαίνεται κ η μαυριλα στο νυχι..να γουσταρει κ καμια τουριστρια...
    Μεγάλε, εσύ χρειάζεσαι μαθήματα έκφρασης!
    Αλλά, ξεκίνα με ένα πεντικιούρ, διότι κάτι άκουσα για μαυρίλες στα νύχια.
    Στα δικά μου νύχια θα βρεις σαπουνάκι. Τώρα αν ακόμα και σήμερα νομίζεις πως στα πόδια όλοι έχουν μαυρίλα άλλαξε κάλτσες, τρόπο πλυσίματος, συχνότητα καθαριότητας, απέφευγε να βουτάς τα πόδια σου σε χώματα και πήγαινε σε έναν δερματολόγο να σου πει πέντε πράματα.
    Έπειτα για τα πιπίνια, καφετέριες, τουρίστριες, αυτά είναι ασχολίες μάλλον για σένα που ακόμα ψάχνεις να βρεις γυναίκα.
    Γιατί συνδέεις τη μοτοσυκλέτα με τις εικόνες που κουβαλάς στο κεφάλι σου;

Αγαπητέ paragoge η κλίση του κινητήρα δεν έγινε για να μην πετάει θερμό αέρα αλλά για να μετατοπιστεί το κέντρο βάρους....(Εξ'άλλου γι'αυτό κάποτε δημιουργήθηκαν και οι μπόξερ).
    Είναι μάλιστα και το μοναδικό κομμάτι και η μοναδική φορά οπου επεναίβει το team της F1 Sauber BMW σε μοτο.

Απο εκεί και πέρα δε θεωρώ ότι έχεις δίκιο να μην προτιμήσεις ένα V-Strom για τη Ρόδο.
    Πραγματικά αξιόπιστο,απροβλημάτιστο,άνετο και με υπερβολικά καλές κριτικές στη κατηγορία του.

Τώρα εαν επιμένεις για ευρωπαϊκό ίσως να περιμένεις όπου μέσα στο 2007 θα βγει το GS σε 800cc και
    πιθανότατα (Δε στο λέω με σιγουριά) να έχει κινητήρα σε σειρά όπως το F800s και st.

http://img489.imageshack.us/img489/5...f800gsr0cn.jpg

Αρχικά δημιουργήθηκε από billy_BMW
    Αγαπητέ paragoge η κλίση του κινητήρα δεν έγινε για να μην πετάει θερμό αέρα αλλά για να μετατοπιστεί το κέντρο βάρους....(Εξ'άλλου γι'αυτό κάποτε δημιουργήθηκαν και οι μπόξερ).
    Είναι μάλιστα και το μοναδικό κομμάτι και η μοναδική φορά οπου επεναίβει το team της F1 Sauber BMW σε μοτο.

Απο εκεί και πέρα δε θεωρώ ότι έχεις δίκιο να μην προτιμήσεις ένα V-Strom για τη Ρόδο.
    Πραγματικά αξιόπιστο,απροβλημάτιστο,άνετο και με υπερβολικά καλές κριτικές στη κατηγορία του.

Τώρα εαν επιμένεις για ευρωπαϊκό ίσως να περιμένεις όπου μέσα στο 2007 θα βγει το GS σε 800cc και
    πιθανότατα (Δε στο λέω με σιγουριά) να έχει κινητήρα σε σειρά όπως το F800s και st.

http://img489.imageshack.us/img489/5...f800gsr0cn.jpg
    Κι αυτό το ξέρω και τα είχα ψάξει τα πράματα καλά, μη φοβάσαι. Απλά ρε παιδί μου άμα κάτι με τρώει, δεν το πολυσκέφτομαι. Την έδωσα τη μηχανή, κάποια στιγμή θα πάρω κάτι πιο χρηστικό, σε τύπου enduro με βαλιτσάρες, αλλά όχι άμεσα.
    Το ρευστό είναι πάντα ρευστό.
    Άσε τις εταιρείες να δουλεύουν κι εμείς εδώ είμαστε να ψαχνόμαστε.

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    γυναικα εχω βρει μην σε ανησυχει...

αλλα δε σου λεω ποια, μην θυμωσεις..

βλάκα ε, βλάκα... :a36: :a36:

αντε πανε μια βολτα με τον FZR...ταιριαζετε..

Νέο μέλος
    δηλαδη ο λογος που πουλησες το CBF μεσα σε μερικους μηνες ηταν η..ζεστη που ενοιωθες στα ποδια?

για εξηγησε το λιγο αυτο αν θες, δεν μπορει να ναι μονο αυτο..

ρωταω γιατι μ ενδιαφερει το συγκεκριμενο μοντελο.

Banned Το avatar του/της X_NR750
    ΡΕ συ Paragwge 1200cc μηχανακι και δεν εβγαζε ζεστη?

παλι τις βλακειες με τα BMW και τους ελικες αρχισες?

τεσπα τι να λεμε

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    κ δε μου λες?

στο παληκαρι που πουλησες τη μπέμπα...του έδωσες κ τα σαμπουαν και τα γυαλιστικα μαζί?

αυτά τα γαμάτα της BMW?
    ..

..

..

..

..

και για να μην παρεξηγηθώ από τους υπόλοιπους, δεν εχω τιποτα με την BMW, μια χαρα εταιρία ειναι...το υφακι αυτου του βλακα μου την δινει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tio
    δηλαδη ο λογος που πουλησες το CBF μεσα σε μερικους μηνες ηταν η..ζεστη που ενοιωθες στα ποδια?

για εξηγησε το λιγο αυτο αν θες, δεν μπορει να ναι μονο αυτο..

ρωταω γιατι μ ενδιαφερει το συγκεκριμενο μοντελο.
    Κάνε το test drive πρώτα το καλοκαίρι κι άμα σ' αρέσει πάρτο.
    Μπες και στο www.cbf1000.com όπου εκεί έχει πολλούς με τη μηχανή αυτή που τα λένε μεταξύ τους και παραδέχονται και τα άσχημα της μηχανής αυτής.
    Πάντως όποιος είναι κρυόκωλος με τέτοια μηχανή θα βρει την υγειά του, βλέπε πχ. ronin1. :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
    κ δε μου λες?

στο παληκαρι που πουλησες τη μπέμπα...του έδωσες κ τα σαμπουαν και τα γυαλιστικα μαζί?

αυτά τα γαμάτα της BMW?
    ..

..

..

..

..

και για να μην παρεξηγηθώ από τους υπόλοιπους, δεν εχω τιποτα με την BMW, μια χαρα εταιρία ειναι...το υφακι αυτου του βλακα μου την δινει...

+100000 εκτος απο το βλακα

ο adamtsouk απο εδω μεσα την πηρε

Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    ΡΕ συ Paragwge 1200cc μηχανακι και δεν εβγαζε ζεστη?

παλι τις βλακειες με τα BMW και τους ελικες αρχισες?

τεσπα τι να λεμε
    Ε δεν έβγαζε, τι θες τώρα να σου πω ότι βγάζει σώνει και καλά;
    Ο αναβάτης δε νιώθει τίποτα ενώ στο cbf1000 αν δεν είχες προλάβει να κάνεις πιστολάκι μπορούσες κάλλιστα στο δρόμο.
    Ρώτα και τον Adam που το έχει τώρα.

Re: 2 Euro / Km

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από bmwK1200R
    [B]Ακριβά τα χιλιόμετρα που διήνυσα μεσ' το 2006.
    Κάνω έναν απολογισμό και μου βγαίνει πάνω από 2 ευρώ το km.
    Όχι δε μιλάω με τζιπάκι, σε μηχανές αναφέρομαι.
    Το Σεπτέμβριο του 2006 αγόρασα μια Honda CBF1000ABS με 10.000 ευρώ. Απογοητεύτηκα, κι έτσι άμεσα την έδωσα πίσω για 7.500ευρώ. Είχα διανύσει μόλις 600Km.
    Μέσα στη φούρια της αλλαγής μηχανής με γρήγορες διαδικασίες, πήρα την BMW Κ1200R, μια μηχανή τέλεια, αλλά όχι για νησί.
    Να μην τα πολυλογώ, απόλαυσα το γκάζι της και τη σέλλα της για μόλις 2.600km. Έπειτα, χάνοντας κι από εδώ 4.000 ευρώ έδωσα τη μηχανή σε ένα καλό και τυχερό παλικάρι.
    Τώρα, χωρίς μηχανή, θα κάνω χρόνο να διαλέξω την επόμενη που θα πάρω. Πιθανόν να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα.
    Το θέμα μου όμως εδώ είναι ο απολογισμός των πεπραγμένων μου.

Χασούρα: 6.500 ευρώ

Χιλιόμετρα που διανύθηκαν: 3.200km

Διαιρώντας βρίσκουμε: 2 ευρώ / km.

CBF 1000?BMWK1200R? ΓΙΑ ροδο?πουολοι και ολοι οι δρομοι για να ανοιξεις (σχετικα με ασφαλεια)ειναι 2?που η μακρινοτερη διαδρομη ειναι 1μια ωρα?Λιγο υπερβολικος δεν εισαι?στη θεση σου αφου δεν σου αρεσουν κιολας τα japan θα επαιρνα
    1.aprilia pegaso
    2.F650gs
    3.canyon 500
    4.ταξι
    τα οποια αν δεν τα προοριζεις και για μακρινα ταξιδια(πολυυυυ μακρινα ομως) θα σε υπερκαλυψουν.

ΥΓ.βλεπω στο επομενο σου ποστ να μας λες> ρε παιδια πηρα το Ulysses αλλα το πουλησα με εναν προχειρο υπολογισμο μου πηγαινε 3,456ευρω το χλμ

Re: Re: 2 Euro / Km

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bmwK1200R

CBF 1000?BMWK1200R? ΓΙΑ ροδο?πουολοι και ολοι οι δρομοι για να ανοιξεις (σχετικα με ασφαλεια)ειναι 2?που η μακρινοτερη διαδρομη ειναι 1μια ωρα?Λιγο υπερβολικος δεν εισαι?στη θεση σου αφου δεν σου αρεσουν κιολας τα japan θα επαιρνα
    1.aprilia pegaso
    2.F650gs
    3.canyon 500
    4.ταξι
    τα οποια αν δεν τα προοριζεις και για μακρινα ταξιδια(πολυυυυ μακρινα ομως) θα σε υπερκαλυψουν.

ΥΓ.βλεπω στο επομενο σου ποστ να μας λες> ρε παιδια πηρα το Ulysses αλλα το πουλησα με εναν προχειρο υπολογισμο μου πηγαινε 3,456ευρω το χλμ
    Αναμένω το BMW 800GS που θα ρθει με δικύλινδρο κινητήρα σε σειρά και θα σβήσει από το χάρτη πολλά μηχανάκια της κατηγορίας του.

Όσο για το Aprilia, ανέφερα παραπάνω πως έχω Vespa Piaggio 150cc, έχει διαφορά;;;

Paragwgos vs FZR600R

ολα τα αλλα ειναι τριχες:rotflmao:

shameless self promotion Το avatar του/της island
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bmwK1200R
    Κι αυτό το ξέρω και τα είχα ψάξει τα πράματα καλά, μη φοβάσαι. Απλά ρε παιδί μου άμα κάτι με τρώει, δεν το πολυσκέφτομαι. Την έδωσα τη μηχανή, κάποια στιγμή θα πάρω κάτι πιο χρηστικό, σε τύπου enduro με βαλιτσάρες, αλλά όχι άμεσα.
    Το ρευστό είναι πάντα ρευστό.
    Άσε τις εταιρείες να δουλεύουν κι εμείς εδώ είμαστε να ψαχνόμαστε.
    να έχει μεγάλες βαλίτσες όμως για να κουβαλάς το ρευστό (ποτέ δεν ξερεις τι μπορεί να σου τύχει σ ένα νησί όπου η μεγαλύτερη διαδρομή είναι κάτω απο τα 100 χιλιόμετρα) να μήν έχεις μερικά ευρά για τις πρώτες ανάγκες ?
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. EURO ευχές!!!
    από ruyjin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 15:48
  2. Cnn Ψηφοφορια Για Euro 2004
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:52
  3. Euro 2004
    από kapeos στο forum Off topic