Eμένα παλιότερα μου έκανε τα ίδια ένα GPX και αφού άλλαξα κάμποσους ηλεκτρονικούς τελικά έφταιγε η ηλεκτρονική.
έσβηνε και δεν έπαιρνε μπρος,έπεφτε η δύναμη της κόρνας,κ.λ.π.
Καλύτερα όμως να πας στην Honda
Eμένα παλιότερα μου έκανε τα ίδια ένα GPX και αφού άλλαξα κάμποσους ηλεκτρονικούς τελικά έφταιγε η ηλεκτρονική.
έσβηνε και δεν έπαιρνε μπρος,έπεφτε η δύναμη της κόρνας,κ.λ.π.
Καλύτερα όμως να πας στην Honda
![]()
φιλε μου το ιδιο μου εκανε το αμαξι ,αλλαξε δυο μπαταριες,πηγα αντιπροσωπεια αλλα τιποτα και στο τελος το βρηκε ενας σπορος ηλεκτρολογος και ητανε το σωμα που εκανε η μπαταρια,για δες το ιδιο μου μοιαζει....
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
και εμενα ηλεκτρονικη μου μυριζει.
Τετοια κοψιματα στις 5κ μου εκανε και εμενα οταν το πηρα.
Τωρα για το ξελιγωμα της μπαταριας δεν ξερω.
In Thrust We Trust
Turn To Burn
Nα πω και γω τωρα την μαμακια μου?Γιατι ειχα μια παρομοια εμπειρια με ενα KLE400..
Ακριβως τα ιδια συμπτωματα.
Ποιο ηταν το προβλημα?
Το σταντ οταν ανεβαινε δεν εκανε καπου καλη επαφη και δεν εδινε την εντολη οτι ηταν ανεβασμενο.
Ετσι λοιπον,μερικες φορες δεν επαιρνε καθολου μπροστα,ενω οταν επαιρνε,εκανε ακριβως το ιδιο με την βεφα σου!
Το πηγα στον μαστορα και ηταν 10 λεπτα υποθεση.Το βρηκε με την μια ο φουστης!
Ξερω οτι δεν μπορει να συγκριθει τεχνολογικα ενα KLE του 97 με ενα VFR αλλα κοιταξε μηπως ειναι κατι τοσο απλο.![]()
Συγνωμη για την προχειροτητα τον γραφομενων μου αλλα δεν σκαμπαζω γρι απο τεχνικα....
Ελπιζω να βοηθησα
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΨΑΞΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΕΚΕΙ...![]()
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ
Αν και σου εχω απαντησει και μεσα στο vfr φορουμ σου βαζω ενα λινκ
Επλιζω να ξερεις αγγλικα
Διαβασε το πολυ καλα και ολο και πιστευω οτι θα βρεις την αιτια
Ποστ για ηλεκτρολογικα προβληματα vfr
μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά τσέκαρε τις επαφές των πόλων στην μπαταρια. μήπως έχει κάποιος κλωτσήσει και δεν πατάει καλά ή σφίγγει αρχικά και με τις πρώτες λακούβες χαλαρώνει. το έπαθα πρόσφατα και ούτε που πήγαινε το μυαλό μου και μόλις αλλαξα παξιμάδια όλα ΟΚ
Σε ενα Transalp που ειχα ειχα παρομοια προβληματα, μου αναβε η λαμπα απο
Immobiliser και ενω γυρνουσε η μιζα δεν επαιρνε μπροστα.
Αλλαξα μπαταρια και ολα καλα .
Δοκιμασε να απενεργοποιεις το κοκκινο λαμπακι απο το καντραν καθε φορα πριν το σβησεις:smilea: