Kalh h istoria me ton Xarilao alla den nomizo na exei megalh sxesh me 'mena giati ego endiaferomai gia kainourgia kai apla thelo na xero an axizei apo ton bynio h exete kaluteres protaseis.
Kalh h istoria me ton Xarilao alla den nomizo na exei megalh sxesh me 'mena giati ego endiaferomai gia kainourgia kai apla thelo na xero an axizei apo ton bynio h exete kaluteres protaseis.
O Bυνιος στην Καλλιθέα που πήρα την πρώτη μου μηχανή δεν με ικανοποίησε τόσο οσο αυτός στην Μιχαλακοπούλου!
Είχα γυρίσει ολα τα μοτο μάγαζα της Αττικής και ήταν ο μοναδικός που μου επερνε το Cbfaki Μου στα 2500 ευρω (τιμή αρκετά καλή για μαγαζί) μου έδωσε το Hornet στην τιμή προσφοράς (ενω η αλλοί μου έλεγαν οτι αν ειναι για ανταλλαγή πάει στην τιμή καταλόγου) και μου εκανε και τα δώρα που του ζητησα δεδομένου οτι στην ανταλλαγή τα πράγματα είναι πολύ μα πολύ δύσκολα...
Pantos kati off-topic h istoria me ton xarilao m@mhse perimeno na do ti tha ginei sthn sunexeia...![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
[B]συμφωνω με τον stoubi για τα πειραγματα...
125αρι θα παρετε ρε παιδια, τι βελτιωση θελετε να κανετε δηλαδη, αμα ειναι παρτε κατι μεγαλυτερο απο την αρχη, δεν αξιζει να δινεις λεφτα για το τιποτα...
για το βυνιο δεν ξερω γενικα τι παιζει, παντως οταν εψαχνα μαγαζι για να ανταλλαξω το Ζ μου, ο βυνιος εψαχνε για κοροιδα, καταλαβαινετε πως το λεω...
Ναι,σαμπως οι αλλοι ειναι καλυτεροι; τα ιδια χαλια ειναι ολοι τους οταν προκειται γαι ανταλλαγη...ο Βυνιος ηταν ο μονος που μου ανταλλαξε το ΤΑ σε λογικη τιμη...να φανταστειτε ο μπαξεβανης εδινε..3500€ για ΤΑ650 του 01 οι υπολοιποι η δεν το παιρνανε,η εδιναν 3700-3800 ο βυνιος ηταν ο μονος που εδωσε πανω απο 4000.. (4200 τελικα)
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Ναι,σαμπως οι αλλοι ειναι καλυτεροι; τα ιδια χαλια ειναι ολοι τους οταν προκειται γαι ανταλλαγη...ο Βυνιος ηταν ο μονος που μου ανταλλαξε το ΤΑ σε λογικη τιμη...να φανταστειτε ο μπαξεβανης εδινε..3500€ για ΤΑ650 του 01 οι υπολοιποι η δεν το παιρνανε,η εδιναν 3700-3800 ο βυνιος ηταν ο μονος που εδωσε πανω απο 4000.. (4200 τελικα)
[/B][/QUOTE]
τι να πω, αναλογως τα κεφια λενε τιμες...
οταν εψαχνα μαγαζι για να δωσω το Ζ μου (750s 7/06 με 2.000χλμ) ανταλλαγη ολοι μου ειχαν πει τιμες απο 5500? - 6700? κι ο βυνιος στην καλλιθεα μου ειχε πει 4.000? :a53: :a53: :a53: :a53: :a53:
ισως παιζει ρολο και το ποσο ευκολα θα μπορεσει να δωσει ενα μηχανακι, σιγουρα με τη μηχανη που ρισκαρει προφανως ή την παιρνει πολυ χαμηλα ή δεν την παιρνει καθολου για να μην του μεινει και πιασει αραχνες...
τι να κανουμε, ετσι ειναι αυτα, γι'αυτο πρεπει παντα μα παντα να ψαχνουμε και να πηγαινουμε σε πολλους...
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω οσες φορες εχω παει στον Βυνιο γαι μηχανη δεν μενω ικανοποιημενος ... Πολυ ψεμα και υποσχεσεις ....
Το FZ1 παντως το πηρα απεναντι απο την γυμναστικη ακαδημια και ο Aτσαρος Ηλιας με εξυπηρετησε αψογα σε ολα ...
Δεν κανω διαφημιση στο εν λογω μαγαζι απλα απο οσα ειχα παει ειχα την καλυτερη τιμη και αντιμετωπιση απο ολους και οσα συμφωνησαμε εγιναν σωστα και γρηγορα ...
Φιλε αν θες πηγαινε απο εκει να ριξεις μια ματια ...ποτε δεν ξερεις ....
Καλο ειναι να το ψαξεις παντως λιγο ...
Εγω και κατι φιλοι εχουμε χασει την εμπιστοσυνη στον Βυνιο γιατι δεν σε βλεπει σαν αναβατη αλλα σαν "χρημα"
Οτι και να κανεις παντως , σε οτι συμφωνησεις με οποιονδηποτε βαλτον να σου γραψει σε ενα χαρτι οσα ζητησεις καθως και χρονους παραδοσης και να το σφραγισει και μονογραψει για να μην εχεις μ@λ@κιες του στυλ .... " Ε ξερεις ειναι νεα παραλαβη και κοστιζει παραπανω" ή αντιστοιχα κολπακια ...
www.fazerclub.gr
>για τις καλυτερες τιμες ναι σιγουρα θα πετυχει κατι,αλλα αν ειναι να γυρισει ολη την αττικη και να παει και να εχει κανει λαθος καλυτερα βυνιο που ειναι και κοντα...(και τους εχω γυρισει ολους....)Αρχικά δημιουργήθηκε από killbill
Loipon ego exo paei 3 fores sto Vynio gia diafora kai tis 3 edine mhxanakia kainourgia ta opia kanena den eperne bros!!!![]()
>>καινουργιο μηχανακι καμια φορα δεν παιρνει μπροστα ευκολα δεν ειναι και να το κανεις θεμα...αν ειναι και νεοπας ο πωλητης και το μπουκωσει χαιρετισματα...
Episis to ena XR 125 petaxe kai mia limnh ladia apo tin exatmish.![]()
Fysika oi agorastes eixane pathei plaka.
>>τιποτα λαδια συντηρησης θαταν...εβγαζε και το δικο μου (αχνα)χαλαρωσε μη τρελαινεσαι
Vevaia na po kai tou stravou to dikio ego otan rotisa plhroforiaka gia antalagh mou eperne to mhxanaki se poly kalh timh parapano kai apo oti perimena (gia na paro 1000ari eh!!!)
Opote tha to skeftomouna.
>>εμ και γω γιατι πηγα;
Dyskola omos tha phgaina na paro kainourgio mhxanaki apo kei.
>>Ισα-ισα...ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΑΠΑΙΡΝΑ!!!με τα χαρτακια του,τσακα μπαμ...πολλες-πολλες "φιλιες" οδηγουν σε φολες...ασε, να μενει ...
Ta dora pou dinei tou stoixizoun elaxista 9to kranos einai asta!!, kleidaria epishs, adiavroxa) ta mona pou axizoun einai bagster, synagermos.
Me to synagermo xaneis tin eggyhsh sta hlektrika tis mhxanhs kai ante na vreis kapion na se kalypsei meta. (META)
>>αν βαλεις το συναγερμο σε εξουσιοδοτημενο δε χανεις καμια εγγυηση αλλα και παλι το διπλοτσεκαρεις
Sigoura exei anesh na kanei tetoies efkolies logo efkolias na pernei kales promitheies apo antiprosopeies kai trapezes, kai sigoura exei akres na dosei poly pio efkola ta mhxanakia pou antalasei.
Episis afto pou den mou aresei emena einai h aprosoph sxesh pou se antimetopizoun kai ola ginontai sto arpa kola!!!
Ego tha epsaxna kai allou kai tha zitaga kalyterh timh!!!
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΑΜΑΝΟ ΣΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!!
1ο Πηγε να μου πουλήσει μηχανάκι του 98' για 00'
2ο Οταν πήγαμε να υπογράψουμε μου ειπε οτι έκανε λάθος στην τιμή και ζήταγε 300+ και καλά απο λάθος τιμολόγηση...
Ακομα το εχει στις αγγελείες το Μπλέ το Hornet στα 4500 (στην τιμή που πήγαινα να το κλείσω)ενω εμενα μου ζηταγε 4800!
Το μονο που θα πώ για το Βυνιο αλλα και για κάθε μαγαζί προσοχη οταν πέρνεται μεταχειρησμένο!
ΤΟ Cbf μου το πήρε χωρίς να το κοιτάξει καθόλου!
Μονο την ημέρα που το έδωσα και πηρα την Xornet!
Ο αδερφός μου πήρε το Ζ από Βύνιο και δεν είχε προβλήματα.Τα δώρα που δίνει,του(και μου) ήρθαν βολικά.
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
Ωραια δεν πιανουμε και τα συνεργεια τωρα.![]()
με συγχωρείς, φάνηκε σαν μομφή για σένα. Απλά απευθύνθηκα σε σένα γιατί μόνο εσύ είχες απαντήσει μέχρι εκείνη την ώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σε τι διαφωνεις απο αυτα που εγραψα πεσ μου , γιατι απο αυτα που γραφεις δεν μπορω να καταλαβω το ζορι σου....![]()
![]()
Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
Τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
Μα πάντα θα 'ρχομαι από τ' άπειρο σε σένα
Με το χαμόγελό σου στη ματιά μου...