Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: GSM Vehicle Tracking!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Τα 370 μέτρα εξαρτώνται καθαρά απο το πλήθος των κυψελλών που θα έχει συνδεθεί...
    φτάνει την ακρίβεια των 3μ....
    Ναι ρε Λάμπρο. Δεν αντιλέγω ότι το συστηματάκι είναι super. Ο Νίκος είπε ότι προς το παρόν είναι 370 μέτρα. Μακάρι να γίνει 5 εκατοστά...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Ρε παιδια αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον για ολους.Ταξιδευτης το εχεις ηδη στα χερια σου το συστημα αυτο?Το εχεισ εφαρμοσει στη μηχανη?Πες να περνουμε κιαλλοι σειρα

Φιλε Samoure, δεν το εχω παρει ακομα στα χερια μου. Πριν μερικες μερες το ανακαλυψα και μεχρι τωρα μελεταω και σκεφτομαι το πως θα εκμεταλλευτουμε τις δυνατοτητες του, την εγκατασταση κλπ.

Βυρωνα, χαιρομαι που συμφωνεις οτι ειναι ενα εξαιρετικο συστημα (ακομα και ως ιδεα). Τωρα για το θεμα της θεσης ειναι μεγαλο και ανοιχτο κατ εμε.

Το συστημα παιρνει τα στοιχεια απο το ιδιο το κινητο και τα στελνει με SMS. Στελνει λοιπον εναν κωδικο που αντιστοιχει σε καποιο σταθμο βασης.
    Το προβλημα ομως ειναι οτι τις λιστες αυτων των κωδικων τις εχουν οι εταιριες και οπως μαντευετε δεν τις δινουν παρα μονο με Εισαγγελεα.

Εδω ερχεται να βοηθησει η ιδιωτικη πρωτοβουλια: στο πρωτο μηνυμα εβαλα μια σελιδα που εχει χαρτογραφημενους σταθμους βασης.
    Αυτο εγινε απο ιδιωτες με κινητα Ν90 ΝΟΚΙΑ και ενα software GPS, με το οποιο καταγραφανε τις θεσεις κεραιων (προφανως πηγαιναν κοντα) και μετα τις ανεβαζαν στο Google Earth.

Οπως βλεπω απο την βαση που εχουν τωρα, στην Ελλαδα εχουν καταγραψει 110 (υποθετω σχετικα λιγες), και ειναι ολες της Cosmote. Ακομα και ετσι ομως εχεις 110 σημεια πανελλαδικα (σημαντικο) στα οποια μπορει να βρεθει η (κλεμμενη) μηχανη σου! Ακομα και 300 μετρα ειναι καλυτερα απο το τιποτα....

Παιδια, ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι το gadgetακι αυτο ειναι πολυ σοβαρο θεμα, ΑΝ και ΕΦΟΣΩΝ δουλευει ικανοποιητικα, και νομιζω οτι εν καιρω θα ηταν καλο να φτιαξουμε με τους αγαπητους μοντερατορες εδω ενα Sticky για το προιον.

Αν οντως δουλευει καλα και πραγματοποιει οσα υποσχεται ειναι κατι που ενδιαφερει τους ΠΑΝΤΕΣ!

Θελω πολυ να ενημερωσω για την προοδο μου σχετικα με το ολο θεμα, αλλα επειδη ειμαστε σε ενα δημοσιο forum ελπιζω να με καταλαβαινετε οτι δεν θα ανακοινωσω συγκεκριμενες λεπτομερειες.

Μεχρι στιγμης εχουμε τα εξης:

- Παραγγελια: Οταν γινει η πρωτη παραγγελια απο εμενα, θα εχουμε ενα σημειο αναφορας, ωστε να μην χρειαζεται να παλευετε με το Τσεχικο site.

- Αποφασισα να παρω ενα μτχ. κινητο ΝΟΚΙΑ 3210 λογω του οτι τα βρισκεις με 10 ευρω πλεον (Ebay) και υπαρχει ετοιμο πακετο της συσκευης για αυτο το μοντελο.

- Η λειτουργια του ειναι πολυ απλη, αλλα εγω αποφασισα να παρω το δυσκολο δρομο και να το τοποθετησω μονιμα στη μηχανη.
    Αυτο σημαινει οτι:

α. πρεπει να βρω τροπο να ανοιγει απο μονο του (θα τροποποιηθει το ΟΝ κουμπι) οταν θα παιρνει ρευμα απο την μηχανη

β. να μην τραβαει ρευμα απο τη μπαταρια οταν η μηχανη ειναι σβηστη. (Υπολογιζω με μια καλη μπαταρια να εχω αυτονομια χωρις φορτιση γυρω στις 3 μερες.)

- Επισης θα ψαξω τις δυνατοτητες τηλεχειρισμου και κυριως το να ελεγχει το ρευμα της μηχανης.

Παντως στην συνεχεια οσοι ενδιαφερονται μπορουμε πλεον να μιλαμε ειτε κατ ιδιαν (Δελεαρ κλπ) ειτε με ΠΜs...

Εδω μπορουν να μπαινουν γενικοτερα θεματα, αποριες κλπ.
    Νίκος
    Open Horizons

SUPERMARIONATIONjoe90
    AMA

ΕΙΣΤΕ

ΓΙΑ

ΚΑΜΙΑ

******* [edited by Nik0s]

( ομαδικη αγορα λεω)

μεσα ειμαι

Λοιπον, για ομαδικη (παρραγελια) ειναι καλη λυση και μπορουμε να κανουμε μια μεγαααααααλη παραγγελια, καλωντας ισως και τα αλλα αδερφικα φορουμ να συμμετασχουν!

Εγω δεν θα βγαλω Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α απο την ολη υποθεση, παρα μονο την ευχαριστηση οτι βοηθησα εστω και λιγο να κανουμε τις καλες μας λιγο πιο απροσιτες στα καθε λογης παρασιτα της κοινωνιας...

Μεχρι να φτασουμε ομως εκει εχει λιγο δρομο το θεμα ακομα... Πρεπει να κανω την παραγγελια εγω, να δουμε ΠΩΣ και ΑΝ δουλευει και μετα θα γινει συννενοηση με τους mods σχετικα.

Edit: Σημερα ελαβα ενα email απο τον δημιουργο του εν λογω gadget, ο οποιος μου ανεφερε οτι μπορουμε να παραγγελνουμε κανονικοτατα απο το Αγγλικο site, παροτι ειναι στις ΗΠΑ, μιας που εκει γινεται μονο η πληρωμη. Η αποστολη του προιοντος γινεται απο Τσεχια, οποτε τελωνεια γιοκ!
    Νίκος
    Open Horizons

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Νικο περιμένουμε updates
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ενδιαφέρομαι και εγώ για ομοδική παραγγελία..
    Αν μαζευτούνε αρκετοί και τελικά διαπιστώσουμε ότι όντως κάνει δουλειά τότε είμαι 100% μέσα.

Tελεια! Θα σας ενημερωσω αμεσως οταν θα εχω νεοτερα. Περιμενω ενα email σχετικα με το αν κανει ενα Panasonic κινητο που εχω και θα κανω την παραγγελια.

Οσο για τα κινητα, οπως με ενημερωσε κανουν ολα τα παλιοτερα ΝΟΚΙΑ και Siemens. Μπορειτε να δειτε στο site του σχετικα.
    Νίκος
    Open Horizons

SUPERMARIONATIONjoe90
    ρε τελικά ειμαστε ολοι.......
    ****** [edited by Nik0s]
    βλέπω

ελα να αρχισουν τα ΟΡΓΙΑ gsm

καλιγουλες μου!!!!!!!

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιδέα!

Από τι κατάλαβα ακόμα δεν το έχει δοκιμάσει κανένας...

Περιμένω updates.

Μου αρέσει...

Πριν πάρω ένα ακόμα αξεσουάρ ασφάλειας για τις μηχανές μου, το μηχάνημα που εξουδετερώνει το σήμα στα κινητά (το έχουνε κάμποσα κτίρια) ξέρετε άν βγαίνει σε κινητή μορφή;

Η κάνας άλλος τρόπος να απομονωθεί το σήμα;

Ιδεα...

...και σκέφτομαι...να το έβαζε η αστυνομία σε καμία 10αρια μοτοσυκλέτες αυτοκίνητα (ώς παγίδες) και να είχε ξεκάνει κάμποσες συμμορίες ή αυτόνομους και να τους γαμ...πατόκορφα!

Περιμένουμε...
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της DARK749
    Το εχω ηδη παραγγειλει και το περιμενω για την τοποθετηση. Μολις εχω νεοτερα θα ειδοποιησω. ΑΝΤΕ γιατι εχω ξεκινησει πολεμο με τα κλεφτρονια.
    ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περί πίστας , μαθημάτων και MOTO DAY TRACK
    από Gandalf dr685sm στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2005, 07:36
  2. Track Days 30/3
    από BAD BOY στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2005, 03:39
  3. Track Day 19-20 Μαρτίου