Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Κλοπές και ΕΛ.ΑΣ.

θα τους εκανε πολυ κοπο να κοιταξουν το αριθμο του κινητηρα........
    ο καθενας ψαχνει το μηχανακι μονος του δυστηχως με λιγες πιθανοτητες,
    ας ελπισουμε οτι θα βρεθουν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: Re: Κλοπές και ΕΛ.ΑΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    οντως ρε παιδια....

εξω και απο πισω απο το Α.Τ καλλιθεας υπαρχουν ενα καρο μηχανακια παρατημενα-κατασχεμενα-κλεμμενα....

σε ολα εχουν σβησει τον αριθμο πλαισιου και δεν μπορουν να βρουν τον ιδιοκτητη...??

εμενα μου φαινετε οτι μας εχουν γραμμενους και τον παιζουν....

ελπιζω να βρεθει οπως και ολα τα αλλα...
    ακόμα και να τον έχουν σβήσει θα μπορούσαν να καλέσουν όλους αυτούς που δήλωσαν κλοπή του εν λόγω μοντέλου το τελευταίο διάστημα πχ χρόνο για να το αναγνωρίσουν....
    απλά δεν τους νοιάζει....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχαίο Μέλος Το avatar του/της ZETARAS

Re: Re: Re: Κλοπές και ΕΛ.ΑΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ακόμα και να τον έχουν σβήσει θα μπορούσαν να καλέσουν όλους αυτούς που δήλωσαν κλοπή του εν λόγω μοντέλου το τελευταίο διάστημα πχ χρόνο για να το αναγνωρίσουν....
    απλά δεν τους νοιάζει....
    +10000

Απλά κάνουν και καλά πως ενδιαφέρονται. Ξέρω από φίλο που μετά από μερικά τηλέφωνα , ενώ στην αρχή λέγανε ναι θα ψάξουμε και έχουμε δώσει σήμα , του είπανε με έντονο ύφος κυριέ μου έχουμε και άλλες δουλειές δεν θα ασχολούμαστε μόνο μαζί σας μην ξαναπάρετε τηλέφωνο θα σας ειδοποιήσουμε εμείς αν βρούμε κάτι!!!

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Σχεδόν σε όλα τα ΑΤ υπάρχουν μηχανάκια αγνώστου ταυτότητας! Και στου Παγκρατίου και στου Βύρωνα τα ίδια!

Απλά ποιος κάθεται να βρεί ποιοί έχασαν ένα cbr1000 σε όλη την Ελλάδα, πως θα βεβαιώσουν ότι είναι το δικό του από όποιους το ισχυριστούν αφού έχουν σβύσει τα νούμερα κ.ο.κ....

Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
    Σχεδόν σε όλα τα ΑΤ υπάρχουν μηχανάκια αγνώστου ταυτότητας! Και στου Παγκρατίου και στου Βύρωνα τα ίδια!

Απλά ποιος κάθεται να βρεί ποιοί έχασαν ένα cbr1000 σε όλη την Ελλάδα, πως θα βεβαιώσουν ότι είναι το δικό του από όποιους το ισχυριστούν αφού έχουν σβύσει τα νούμερα κ.ο.κ....

υπάρχει ο αριθμός κινητήρα ...... αν είναι ο ίδιος με τον αριθμό αδείας αυτού που το διεκδικεί το παραδίδουν στον κάτοχο κ τελειώνει η υπόθεση...
    αν δεν υπάρχει κ αριθμός κινητήρα εφόσον κάποιος ισχυριστεί ότι ειναι δικό του έχω ακούσει ότι υπάρχει μέθοδος να δουν τους αριθμούς πλαισίου ακόμα και αν εχουν σβηστεί....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μα και να μην είναι το δικό του αυτού που θα πάει εκεί, θα έχει χάσει ένα ίδιο. Τουλάχιστον ένας πρώην ιδιοκτήτης θα ξαναέχει μηχανή. Απ' το να μείνει να σαπίσει εκεί καλύτερα είναι...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dhzou
    Μα και να μην είναι το δικό του αυτού που θα πάει εκεί, θα έχει χάσει ένα ίδιο. Τουλάχιστον ένας πρώην ιδιοκτήτης θα ξαναέχει μηχανή
    και κανένα μαυρισμένο μάτι, σπασμένο χέρι, πλευρό ή κεφάλι όταν τον πετύχει ο κανονικός ιδιοκτήτης σε κανένα φανάρι ...............

Ή ακόμη καλλίτερα θα δηλώσω αύριο κλοπή και αν βρεθεί κανένα Fazer να περισσεύει μου το δίνουν να έχω δύο....... ή να δηλώσω κλοπή Hayabusa και αν μου κάτσει ................. και θα είναι και στο χρώμα που θέλω .....................

εύχομαι να βρεθεί βρε Βαντούλα!

Yπαρχει και αυτο το site

ecfpo.gr

στο οποιο θα μπορουσες να βαλεις το παραπονο σου γιατι εδω περα απο συζητησουλες μεταξυ μας δεν βγαινει τιποτα...

Θα σου λεμε τι ακουσαμε,τι μας ειχε πει ενας φιλος μας και στο κατω κατω της γραφης οσο ενδιαφερει εσενα που στο κλεψανε δεν ενδιαφερει κανεναν ...

Αν παλι δεν θελεις μπορω εγω (αν μου δωσεις την αδεια) να το δημοσιευσω εκει μιας και ειμαι μελος και να παρουμε μια απαντηση λιγακι απο πιο μεσα ...

Μια σκεψη απλα
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Φάλτσο ΕΛ.ΑΣ. με νυχτομάγαζο
    από dukeandthecity στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2007, 09:38
  2. Με παπάκια στην ΕΛ.ΑΣ (el ass)
    από vaskunito στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2006, 22:04
  3. νεες μοτο για την ΕΛ.ΑΣ.
    από road spirit στο forum Off topic