ευχαριστω φιλε για τα ομορφα σου λογια
εξοπλισμος εχω επιδει εδω και 3 χρονια οδηγω μηχανακια ομως 600 αρα δεν εχω οδηγησει
κρανος χρησιμοποιω shoei to synprotec II δεν ξερω αν κανει σαυτο το μηχανακι
ευχαριστω φιλε για τα ομορφα σου λογια
εξοπλισμος εχω επιδει εδω και 3 χρονια οδηγω μηχανακια ομως 600 αρα δεν εχω οδηγησει
κρανος χρησιμοποιω shoei to synprotec II δεν ξερω αν κανει σαυτο το μηχανακι
stavroκρανος χρησιμοποιω shoei to synprotec II δεν ξερω αν κανει σαυτο το μηχανακι
![]()
![]()
![]()
:hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
stavro
![]()
![]()
![]()
:hypnotize
Τι εννοεις![]()
Μάλλον οτι εινα αρκετα καλο....Αρχικά δημιουργήθηκε από stavro
Τι εννοεις![]()
![]()
Οσο για στροφες κλπ, πηγαινε σε κανα California Superbike.....
Σιγουρη λυση και οτι καλυτερο για καποιον αρχαριο για να μαθει ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...
Τσιμπα το FAzEr!!!!!!!!!!!![]()
![]()
για υψηλες ταχυτητες ενοωΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τι σχεση εχει το κρανος με το μηχανακι ....![]()
![]()
Όχι ότι είμαι ο έμπειρος για να πω σε κάποιον τι μηχανή θα πάρει και τι όχι, αλλά από την προσοπική μου εμπειρία πιστεύω ότι δεν τίθεται θέμα καταλληλότητας μηχανής και σένα ή για οποιονδήποτε άλλο. Ότι και να οδηγείς θέλει να έχεις το μυαλό σου μέσα στο πάνω κεφάλι σου, όχι μόνο για να κάνεις μια μετάβαση από κάτι σε κάτι πολλαπλάσια πιο γρήγορο. Και δεν εννοώ να πηγαίνεις σιγά γιατί ούτως ή άλλως, το γκάζι μπορεί να το χουφτώσεις στην ευθεία από την πρώτη στιγμή αλλά όταν η στροφή θα πλησιάζει ΘΑ ΦΡΕΝΆΡΕΙΣ. Ο αναβάτης πάει τη μηχανή και όχι το ανάποδο. Σιγά σιγά που θα το συνηθίζεις και θα μαθαίνεις θα καθυστερείς το φρενάρισμα,θα φρενάρεις λιγότερο κτλ. Όσο γαι το δύναμη για να στρίψει, αυτά εκτός από υποκειμενικά είναι και πολύ μπροστά από σένα για τώρα,δε νομίζεις;
Με λίγα λόγια πιστεύω ότι το φαζερ είναι καταπληκτικό μηχανάκι για όποιον μπορει να σεβαστεί τα χλμ/ωρα, είτε δεν ξέρει ντιπ να οδηγεί είτε ξέρει.
Επίσης αν δε σου περισσεύουν λεφτά γιατί δεν κοιτάς για το προηγούμενο μοντέλο; και οι 95hp καλοί είναι...
Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;
μου αρεσουν τα μηχανακια του 2004 μοντελου και οχι τα πιο παλια σαυτα που ειναι η εξατμιση κατω απο την σελα[i]
Επίσης αν δε σου περισσεύουν λεφτά γιατί δεν κοιτάς για το προηγούμενο μοντέλο; και οι 95hp καλοί είναι... [/B]
Δε θέλω να ξεκινήσω ιερό πόλεμο και φυσικά ότι σε φτιάχνει εσένα είναι το καλύτερο,αλλά το παλιό μηχανάκι δεν υστερεί καθόλου σε σχέση με το καινούριο...
Για την ακρίβεια ίσως είναι και καλύτερο... Με μόνη εξάιρεση την απόδοση του κινητήρα μετά τις 10-11000rpm, κάτι που μάλλον δεν είναι μειονέκτημα για το χαρακτήρα αυτού του μηχανακιού ούτε για τη συμπεριφορα οποιαδήποτε μηχανακιού δεν είναι αποκλειστικά για αγωνιστική χρήση.
Για σκέψου το αν θες!!
Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;
ασφαλώς μου αρεσει η εξωτερικη του εμφανιση του φαζερ και δεν νοιαζουμε αν ειναι πιο γρηγορο το παλαιοτερο μοντελο ουτε και σε αγωνες θα μπωΑρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
Δε θέλω να ξεκινήσω ιερό πόλεμο και φυσικά ότι σε φτιάχνει εσένα είναι το καλύτερο,αλλά το παλιό μηχανάκι δεν υστερεί καθόλου σε σχέση με το καινούριο...
Για την ακρίβεια ίσως είναι και καλύτερο... Με μόνη εξάιρεση την απόδοση του κινητήρα μετά τις 10-11000rpm, κάτι που μάλλον δεν είναι μειονέκτημα για το χαρακτήρα αυτού του μηχανακιού ούτε για τη συμπεριφορα οποιαδήποτε μηχανακιού δεν είναι αποκλειστικά για αγωνιστική χρήση.
Για σκέψου το αν θες!!
Φιλε Σταυρο,εγω εχω ενα fazer του 2003 και εχω κανει μεχρι τωρα 29000 χλμ.Μεχρι τωρα το μοτορι ειναι Α Ψ Ο Γ Ο...
Δυνατο,ΠΟΛΥ καλα φρενα,μετριες αναρτησεις βεβαια(μην τα θελουμε κι ολα δικα μας...),με κινητηρα ομως κυριολεκτικα αλεξισφαιρο...
Καταπληκτικο για πρωτη μηχανη....
Να σκεφτεις οτι πριν απο αυτο δεν ειχα ουτε παπι!!!
Ειναι η πρωτη μηχανη που πηρα.Στην αρχη βεβαια πηγαινα και γω σαν χεσμενος αλλα σιγα σιγα ξεθαρεψα.
Σκεψου το και γι'αυτο το μοτορι και οχι μονο απο 04 και μετα.Αν ειναι σε καλη κατασταση θα γουσταρεις τρελλα.
Αντε καλη αγορα και παντα ορθιος!![]()
![]()
Παιδιά πάντως εγώ πιστεύω, ότι και να οδηγάμε πρέπει να το ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ. Μόνο εαν σέβεσαι αυτό που οδηγάς θα καταλάβης την αξία του και βέβαια θα μπορέσεις να το ευχαριστηθείς περισσότερο. Προσοχή λοιπόν το FAZER είναι μια εκπληκτική μηχανή που μπορεί να σου προσφέρει πολλές συγκινήσεις αλλά θέλει ΣΕΒΑΣΜΟ!!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
Παιδιά πάντως εγώ πιστεύω, ότι και να οδηγάμε πρέπει να το ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ. Μόνο εαν σέβεσαι αυτό που οδηγάς θα καταλάβης την αξία του και βέβαια θα μπορέσεις να το ευχαριστηθείς περισσότερο. Προσοχή λοιπόν το FAZER είναι μια εκπληκτική μηχανή που μπορεί να σου προσφέρει πολλές συγκινήσεις αλλά θέλει ΣΕΒΑΣΜΟ!!!!![]()
ΣΩΣΤΟΣ!!!
σεβασμο λεγοντας τη ενοειςΑρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
παντως με 5.000ευρω βρισκεις ανετα fazer 600 '04...
αλλο ποσο ζηταει κανεις... και αλλο ποσο πουλαει στην αγορα...
αν του σκασεις στη μουρη 5.000ευρω ελα να μου πεις ποσο "οχι" θα σου πει...![]()
δεν υπαρχει ρευστο στους δρομους... οσοι ιδιωτες ζητανε 5.500 για φαζερ θα περιμενουν μια ζωη γιατι τα μαγαζια με 5500 τα δινουν του '04 με ατοκες δοσεις 12μηνων... και εσυ που τα εχεις στην τσεπη κανεις παιχνιδι καλο με ιδιωτες...
Βουρ στα παζαρια, και οταν με το καλο το παρεις... ΜΥΑΛΟ!
Forgive But Never Forget