Oi periergoi syhnazoun sta Provata ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από X-SFIGA
mia erwtisi apo periergeia ekana![]()
Oi periergoi syhnazoun sta Provata ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από X-SFIGA
mia erwtisi apo periergeia ekana![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ποιό μωρέ , η φλάντζα (λαστιχένιο δακτυλίδι) του φίλτρου λαδιού?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Από το σωληνάκι των αναθυμιάσεων ???![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Η ροδέλλα που σου έδωσαν παίζει να είναι η σωστή. Απλά αυτή που έβγαλες από πάνω είχε παραμορφωθεί από το -μερικές φορές παραπάνω από ότι πρέπει - σφιξίμο και είχε ανοίξει.Αρχικά δημιουργήθηκε από X-SFIGA
den tha itan kalitera na to adeiasw olo kai na to xanagemisw me marka? giati den xerw ti eixe prin
tespa tha paw na parw bel ama einai
euxaristw
allaxa ladakia kai filtro simera
eixa dio provlimata
i rodela pou mou dwsan eixe elafra megalitero eswteriko kiklo, alla sigoura den tha exei diaroi
den ixera otan allaza to filtro ladiou oti eprepe na to ladwsw kai mesa se kati 0 ring, kati tetoio leei to manual pou katevasa kai mou to eipan kai meta,
ti mporei na ginei diladi twra pou den to ladwsa? den tha ladwnotan mono tou etsi kai alliws?
Το φίλτρο λαδιού το λαδώνουμε και ειδικότερα το λάστιχο για να μην κολλήσει από τις θερμοκρασίες και στην επόμενη αλλαγή 'βεντουζάρει' και δεν λύνει.![]()
εγώ τα γράφω, εγώ τα βλέπω![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
αφου ειναι φτηνο το φιλτρο θα το ξυλωσω την επομενη φορα αφου ετσι και αλλιως καθε φορα θα το αλλαζω, η ροδελα θες να πεις οτι εκλεισε απο την χρηση γιατι οπως ειπα πριν ηταν ισα ισα της μανας της ενω η καινουργια ηταν ποιο ανοικτη
οχι να αδειασει μονο απο το ψυγειο απο τι καταλαβα επειδη δεν ξερει τι εχει.και το δοχειο υπερπληρωσης το ξερω οτι θελει υπομονη εγω οταν το ειχα κανει περιμενα ποση ωρα μεχρι να ανεβασει θερμοκρασια η μηχανη για να τραβηξει το παραφλου να κανει κυκλωμα και μετα να συμπληρωσω αυτο το λιγο που θελει απο τι θυμαμαι φυρω στα τρια λιτρα συνολο θελει καπου εκει.αλλα ασε που δεν το κοβω να κανει υπομονη καλυτερα να συμπληρωσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ποιο πράγμα να αδειάσει ???
Αν μιλάμε για το δοχείο διαστολής, περιέχει συνήθως το 15-20% του συνολικού ψυκτικού υγρού (το υπόλοιπο βρίσκεται στο ψυγείο, αντλία, σωληνώσεις και χιτώνια...), οπότε τι θα καταφέρει ??.
Αν εννοείς να αδειάσει ΟΛΟ το ψυκτικό από το κύκλωμα, θα χρειαστεί ΚΑΛΗ εξαέρωση και ΥΠΟΜΟΝΗ (και δεν τον κόβω για τέτοιον...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
loipon pira motul igro kai simplirwsa, vrika kai ton deikti apo katw akrivws einai ALLA
den xerw giati alla einai sxedon mexri panw to ygro kai koitaw apo katw kai den fainetai igro mexri tin stathmi apo katw oute sto low kan, ti paizei? itan ligo vrwmiko to katharisa, alla kai pali den to vlepw, tha to xanakoitaxw alli mia alla den xerw, pantw mou eipe filaraki me mia bmw 650, oti simplirwneis mexri na arxizei na sou xinetai apo tin yperxeilisi alla auto den vlepw na exei yperxeilisi
dwste mou ta fwta sas
εχει σωληνακι υπερχηλησης απο την μερια που ειναι το ποδοφρενο,το υγρο στο δοχειο πρεπει να ειναι στην μεση,κατι μεταξυ low και high,για να το δεις αυτο η μηχανη πρεπει να ειναι στην ευθεια.
ta xerw auta alla den fainetai i mlk, otan einai stin mesi apo katw opws les, apo panw mexri pou ftanei? mia foto tha voithage
Αρχικά δημιουργήθηκε από X-SFIGA
γεια και χαρα, ηθελα να ρωτησω στα hornet πως καταλαβαινεις οτι θες να συμπληρωσεις υγρο στο ψυγειο, παραφλου τεσπα
απο την αλλη για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα
εχω ρυθμισει το συρμα του συμπλεκτη να εχει μερικα χιλιοστα κενο, θα εχω κανα προβλημα? θα μου φαει κανα δισκο? μηπως θελει μεγαλυτερο κενο?
στην αρχη που το πηρα (μεταχειρα) ειχε τεραστιο κενο και μου τα εσπαγε (τα νευρα)
αυτα τα ολιγα![]()
το free play στο συμπλεκτη ειναι 10-20 mm
mia foto gia ti stathmi tou paraflou se orthia thesi i mixani apo panw :P
an thimamai kala to exw, auti ti foto pou sou lew xreiazomai
αν το εχεις οπως λες τοτε δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλοΑρχικά δημιουργήθηκε από X-SFIGA
an thimamai kala to exw, auti ti foto pou sou lew xreiazomai
anyway
:ZZZ:
![]()
![]()