Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: μανιταρια

Να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου;;;;;

Λοιπόν:
    Είχα κάγκελα της MO tech . Αποτυχία. Ενώ ήταν σοφά σχεδιασμένα, για να μοιράζεται η δύναμη της πτώσης σε πολλά σημεία στήριξης και να μην στραβώσει το πλαίσιο, δεν άντεξαν τους κραδασμούς και κόπηκαν και από τις δυο πλευρές.

Όταν μου την έριξαν παρκαρισμένη, γρατσουνίστηκε το αριστερό καπάκι και το άλλαξα. 35 ευρώ το καπάκι με τη φλάτζα μαζί.
    Ηθικό δίδαγμα. Είναι πολύ ακριβότερα τα μανιτάρια από τη ζημιά που αποτρέπουν και παράλληλα απειλούν το πλαίσιο.

Όχι δεν έχω και δε θα βάλω μανιτάρια στο Hornet, θα τα αφήσω για τα SS που έχουν τα πολλά πλαστικά.

εγώ πάντως έχω βάλει μανητάρια της DHM και σε μια πτώση σταματημένος το μόνο που έπαθε η μηχανή ήταν να ξεβιδώσει ο καθρέπτης. Πάντως καλό είναι το μανητάρι να προεξέχει τόσο ώστε σε πτώση από στάση να μη "βρει" το ντεπόζιτο. Τώρα όσων αφορά την πτώση εν κινήσει δε νομίζω ότι το μόνο κακό που μπορεί να σε βρει είναι να λειτουργήσει το μανητάρι ως μοχλός. Σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχουν πολλά χειρότερα που μπορούν να συμβούν.
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Ερώτηση:

Όταν μια μηχανή σέρνεται στην άσφαλτο με καμιά 80αριά χαω ας πούμε, και το μανιτάρι βρει cat-eye ή κάποια από τις αμέτρητες μικρές ή μεγάλες λακουβίτσες και ανωμαλίες, και σκαλώσει λίγο, και το μανιτάρι είναι πιο γερό από το βίδωμα (ή τύχει και κάνει καλό μοχλό), και ξηλωθεί μέρος του σκελετού........... δε θα είναι μαλακία;;;;

Δεν είναι ανήκουστο δλδ, συμβαίνει. Όσο μεγαλύτερο το μανιτάρι, τόσο καλύτερος ο μοχλός. Δεν ξέρω, αλλά εμένα δε με εμπνέουν και πολύ.

για αυτό επιλέγεις μανητάρι που να μην είναι εννιαίο, δηλαδή να έχει μια βάση όπου στηρίζεται, και στο άκρο του ο κύλινδρος που έχει να μπορεί να μην είναι τελείως σφιχτός ώστε, σε πτώση με ταχύτητα να μην προκαλεί αντίσταση στα εμπόδια του δρόμου.
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

DHM

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_0018.jpg 
Προβολές:	100 
Μέγεθος:	78,5 KB 
ID:	82331
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μανιτάρια!!!!!!
    από Loudovikos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2009, 21:42
  2. Ερώτηση για μανιτάρια...