Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Το κινητό ακτινοβολεί και σκοτώνει!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Τι λέτε ρε σεις ...???

Εδώ οι άνθρωποι μας λένε ΚΑΘΑΡΑ, ότι όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε το κινητό, τόσο ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ τις πιθανότητες εμφάνισης κάθε μορφής καρκίνου...!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mrklyk
    mobile telephone use was associated with a decreased risk of any cancer (standardised incidence ration 0.86, 95% confidence interval -.83 to 0.90)
    (αφήνω στην άκρη ότι σε τέτοιου είδους μελέτες, το confidence interval είναι απαράδεκτο να βρίσκεται κάτω από 94-95%)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

εκονομικ ιμιγκραντ Το avatar του/της mrklyk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Τι λέτε ρε σεις ...???

Εδώ οι άνθρωποι μας λένε ΚΑΘΑΡΑ, ότι όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε το κινητό, τόσο ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ τις πιθανότητες εμφάνισης κάθε μορφής καρκίνου...!!!

(αφήνω στην άκρη ότι σε τέτοιου είδους μελέτες, το confidence interval είναι απαράδεκτο να βρίσκεται κάτω από 94-95%)
    95% ειναι το confidence interval, το λεει καθαρα

Και MikeG

κοιτα τι εγραψες πρωτα -

Επίσης να πω ότι δεν υπάρχει ίσως επίσημη έρευνα που να αποδικνύει ότι το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο των πνευμόνων αλλά σχεδόν όλοι γνωρίζουμε ότι ευθύνεται σε σημαντικότατο βαθμό.
    σου γραφω για ερευνες σε ανθρωπους και μου δινεις κυτταρα σε αγαρ ?? ποιος ξερει τι δοσεις ακτινοβολιας τους εχωσαν
    ασχετος...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    κουλάρετε κορίτσια γιατί θα αναλάβει η "προϊσταμένη"

αναμένω την εξέλιξη ... πάντα υπάρχει το περιθώριο για αυτοδιόρθωση...

κατά τα άλλα παίζουν τόσα χρήματα τόσο στη βιομηχανία τσιγάρων όσο και σε αυτήν των κινητών (και των φαρμάκων και των αναψυκτικών) που το καλύτερο θα ήταν να ...

μη χρησιμοποιούμε κινητό πέρα των τελείως απαραίτητων τηλεφωνημάτων

μη καπνίζουμε πάνω από δύο τσιγάρα την ημέρα

μη πίνουμε κολοειδή αναψυκτικά

μη παίρνουμε φάρμακα....

κι όπως λέει κι ο σοφός αν τα φάρμακα έκαναν καλό θα τα έπαιρναν όλοι..

Τώρα ποιος χρηματοδοτεί ποια έρευνα, ποιος υποστηρίζει το ένα ή το άλλο... χέστηκα...

αν ήταν καλά για την υγεία μας δε θα υπήρχε αμφισβήτηση εξ' αρχής ούτε λόγος για επανειλημμένως εκτεταμένες και διφορούμενες έρευνες...

τέλος...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    δεν είναι μόνο τα κινητά ....

Οποιαδήποτε έκθεση του ανθρώπου σε "ξένα" ηλεκτρομαγνητικά πεδία (περιλαμβάνει και RF συχνότητες/εκπομπές αυτό) σε σχέση με την φύση, είναι αναμενόμενο να προκαλούν επιπλοκές υγείας , βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες.

Όσο για το τσιγάρο, δεν χρειάζομαι έρευνα να μου πεί οτι αν εισάγω καπνό στο οργανικό μου σύστημα για ενα χρονικό διάστημα δεκαετιών, δεν θα έχω πρόβλημα απο τις χημικές ενώσεις που βρίσκονται σε αυτόν.

Απλή λογική είναι ρε παιδιά... δεν καταλαβαίνω γιατί τρώγεστε. Οτιδήποτε είναι τεχνικά δημιουργημένο και προκαλεί ενέργεια που αλληλεπιδρά με τον οργανισμό μας, έχει παρενέργειες. Τόσο απλό είναι. Σιγά μην θέλω και πρυτανική υπογραφή να μου το αποδείξει.

Τώρα το αν θέλω να το έχω σαν hobby ή σαν επιλογή μου , αυτό είναι άλλο καπέλο, σαν χρήστης "ενεργητικός".

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

mrklyk μην ασχολείσαι. χαμένος κόπος.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2017, 13:15
  2. Το κινητό ακτινοβολεί και σκοτώνει...
    από bartlal στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 10:49
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2005, 17:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ