δε φταιω εγω καρδια μου....η βαθμολογικη διαφορα μου το επιτρεπει...!!
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
Ασχέτως βέβαια από την μπάλα που παίζετε και το θέαμα που παρουσιάζετε;;;
ρε παπαρα πως να σου το δωσω να το καταλαβεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ασχέτως βέβαια από την μπάλα που παίζετε και το θέαμα που παρουσιάζετε;;;
εχουμε 1 αγωνα με τις μηχανες οι 2 μας.ο ροσι απουσιαζει.απεναντι στον ροσι ειμαστε χαλιες και οι 2.στο αναμεταξυ μας ομως εγω ειμαι πιο γρηγορος απο σενα.συμπερασμα:εγω πρωτος εσυ 2ος και αν επαιζε και ο ροσι εμεις οι 2 μια θεση κατω με πολλους γυρους στο κεφαλι.
αποτελεσμα:
εγω παιζω χαλια μπαλα και προσφερω χαλια θεαμα.εσυ εισαι 8 βαθμους πισω μου οποτε φαντασου τι μπαλα και τι θεαμα προσφερεις εσυ.
ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ !!!!!!!!!!!
ρε παπαρα πως να σου το δωσω να το καταλαβεις???
εχουμε 1 αγωνα με τις μηχανες οι 2 μας.ο ροσι απουσιαζει.απεναντι στον ροσι ειμαστε χαλιες και οι 2.στο αναμεταξυ μας ομως εγω ειμαι πιο γρηγορος απο σενα.συμπερασμα:εγω πρωτος εσυ 2ος και αν επαιζε και ο ροσι εμεις οι 2 μια θεση κατω με πολλους γυρους στο κεφαλι.
αποτελεσμα:
εγω παιζω χαλια μπαλα και προσφερω χαλια θεαμα.εσυ εισαι 8 βαθμους πισω μου οποτε φαντασου τι μπαλα και τι θεαμα προσφερεις εσυ.
ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ !!!!!!!!!!!
Ή είσαι πολύ άσχετος ή το παίζεις πολύ άσχετος!
Που κολλάει τώρα ο Ρόσι;;;
Τι σχέση έχουμε εμείς με το Ρόσι;
Κι επίσης...
στα τελευταία παιχνίδια οκ δεν προσφέρω θέαμα. Αλλά αν λέω ΑΝ έχεις παρακολουθήσει φέτος το χάλι συγνώμη το ελληνικό πρωτάθλημα ήθελα να πω θα έχεις δει ότι η ΑΕΚ μαζί με τον Άρη κατά μέσο όρο έχει παίξει πολύ καλή μπάλα έχει δώσει θέαμα και κατά τη γνώμη μου ναι, σε γενικές γραμμές την καλύτερη μπάλα έχουμε παίξει φέτος!
βρε στοκο...ουτε απο παραδειγματα χαμπαριαζεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ή είσαι πολύ άσχετος ή το παίζεις πολύ άσχετος!
Που κολλάει τώρα ο Ρόσι;;;
Τι σχέση έχουμε εμείς με το Ρόσι;
Κι επίσης...
στα τελευταία παιχνίδια οκ δεν προσφέρω θέαμα. Αλλά αν λέω ΑΝ έχεις παρακολουθήσει φέτος το χάλι συγνώμη το ελληνικό πρωτάθλημα ήθελα να πω θα έχεις δει ότι η ΑΕΚ μαζί με τον Άρη κατά μέσο όρο έχει παίξει πολύ καλή μπάλα έχει δώσει θέαμα και κατά τη γνώμη μου ναι, σε γενικές γραμμές την καλύτερη μπάλα έχουμε παίξει φέτος!
και επισης...το οτι για παρα πολλα χρονια εισαστε φιδια εσεις και σκουλικια ο αρης σας εκανε να θεωρησετε οτι εισαστε οι γαμαω φετος που απλα προσπαθητε να βελτιωθητε.υπερεκτιμηση δυνατοτητων λεγεται αυτο.οχι παιζω γαμ τις μπαλες.
+8 τα λεει ολα
![]()
βρε στοκο...ουτε απο παραδειγματα χαμπαριαζεις.
και επισης...το οτι για παρα πολλα χρονια εισαστε φιδια εσεις και σκουλικια ο αρης σας εκανε να θεωρησετε οτι εισαστε οι γαμαω φετος που απλα προσπαθητε να βελτιωθητε.υπερεκτιμηση δυνατοτητων λεγεται αυτο.οχι παιζω γαμ τις μπαλες.
+8 τα λεει ολα
![]()
Στόκος... φίδια... μιλάμε για σοβαρά και ατράνταχτα επιχειρήματα! Μαζί με το "ούτε από παραδείγματα χαμπαριάζεις". Τι γιατί βέβαια δεν εξηγείται...
Οι γαμάω φέτος;
Ποιος είπε κάτι τέτοιο;
θεωρώ ότι ναι παίζουμε όχι σε όλα τα παιχνίδια αλλά γενικά την καλύτερη μπάλαλ φέτος.
Και για το τέλος το καλύτερο:
το +8 τα λέει όλα.
Είναι η λογική του είμαι από πάνω άρα έχω δίκιο!!!
Μ αρέσει...
το ξεεερωωΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Είναι η λογική του είμαι από πάνω άρα έχω δίκιο!!!
Μ αρέσει...![]()
το ξεεερωω![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!
α και που εισαι στελιο....
αν θες επιχηρηματα να πας σε κανα δικαστηριο ρε βλαμενε εδω ειμαστε στις διαμαχες του μοτο και θα τρως μπινελικωμα μεχρι να πεις μπιρ αλλαχ !!!!!!!
καταλαβιγκος??????????
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
θεωρώ ότι ναι παίζουμε όχι σε όλα τα παιχνίδια αλλά γενικά την καλύτερη μπάλαλ φέτος.
Τι θες να πεις ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει μπάλα εντός Ελλάδας??? Μάλλον δεν έχεις τηλεόραση αν είναι έτσι πες μας να σου πάρουμε μία!!!! Μάλλον δεν είδες ούτε το δεύτερο ημίχρονο με τον ΜΠΑΟΚ ούτε το πρόσφατο παιχνίδι με το παράρτημα (ΟΦΗ για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν).
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ZETARAS
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τι θες να πεις ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει μπάλα εντός Ελλάδας??? Μάλλον δεν έχεις τηλεόραση αν είναι έτσι πες μας να σου πάρουμε μία!!!! Μάλλον δεν είδες ούτε το δεύτερο ημίχρονο με τον ΜΠΑΟΚ ούτε το πρόσφατο παιχνίδι με το παράρτημα (ΟΦΗ για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν).
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
Ο καθείς... όπως το βλέπει.
Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος με την μπάλα που παίζεις... κανένα πρόβλημα.
Αυτό πάντως δεν το λέει ούτε ο διευθυντής μου ο οποίος εκτός από φανατικός γαύρος δουλεύει και στο TV Magic.
Αλλά εφόσον είσαι ευχαριστημένος... οκ φιλαράκι. Μέσα κι εγώ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τον γνωστο χανουμακο δεν Γλεπω να πεταγεται και ανησυχω!![]()
ΕΥΗ, ΛΕΓΕ ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ? ΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΡΔΙΑΚΟ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
θα βαλουν το Καφε να μαρκαρει Ριβαλντο και θα μας δειξουν ρε εχουν το Πλιατσικα και τον Κατεμαι
ιιιισσσσσσσσσσσσσσσααααααα![]()
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Για τα δεδομένα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είμαι ευχαριστημένος , παίζω καλή μπάλα σε σχέση με τις άλλες ομαδούλες και κατά διαστήματα κάποιος που ξέρει μπάλα βλέπει πως αυτή χάνεται!!! Για τα δεδομένα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είμαι για σφαλιάρες τις οποίες τις τρώω κιόλας!!! Δεν έχω παρωπίδες όσο φανατικός Ολυμπιακός και αν είμαι. Ξέρω ότι ο Πρόεδρος δεν χώνει φράγκο για το κάτι παραπάνω και όσο δεν χώνει δεν πρόκειται να δω άσπρη μέρα στην ευρώπη , όπως όμως δεν θα δει και κανένας από εσάς που κοροϊδεύετε. Οπότε αρκούμε στο πρωτάθλημα και στο να κοροϊδεύω όλους εσάς!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ο καθείς... όπως το βλέπει.
Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος με την μπάλα που παίζεις... κανένα πρόβλημα.
Αυτό πάντως δεν το λέει ούτε ο διευθυντής μου ο οποίος εκτός από φανατικός γαύρος δουλεύει και στο TV Magic.
Αλλά εφόσον είσαι ευχαριστημένος... οκ φιλαράκι. Μέσα κι εγώ.
![]()
![]()
καλη μπαλα να δουμε (που ΔΕΝ θα δουμε ) ολα καλαειμαστε μπροστα βρξει χιονισει
του τα ελεγε του ιντι ενα χρονο τωρα αλλα δε χαμπαριαζε![]()