το δηναμομετρησε κολλητος μου το δικο και εβγαλε 134 hp!!Αρχικά δημιουργήθηκε από HEATSEEKER750
Oχι οτι τρωω κανα κολημα με τα αλογα αλλα το δικο μου ειναι 750 οποτε κατι παραπανω θα βγαζει![]()
Αληθεια εχει δυναμομετρησει κανεις το 750 Κ6?Τα περιοδικα λενε οτι να΄ναι!Το εχω δει να βγαζει απο 124hp (περιοδικο moto) μεχρι 137,5hp (περιοδικο power bikes)![]()
Pretty GooD!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
το δηναμομετρησε κολλητος μου το δικο και εβγαλε 134 hp!!![]()
Eγώ πήγα και αγόρασα με το μέτρο αμίαντο με πλέξι πάχους ~ 3 χιλ με αλουμινοταινία και μετά από 2 μήνες πήρα τα @α@άρια μου και εννοείται ότι στο τέλος τρύπησε και η πολυεστερική καρίνα και έγινε και χάλια. ΚΟΨΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. (το ίδιο έπαθε και φίλος σε RR 600)
Πάντως αν θες μπορώ να σου δώσω ένα κομματι για δοκιμή ή αν θες να πάρεις Κολλέρης στην Μαυρομιχάλη στον Πειραιά. www.kolleris.gr
*η άλλη περίπτωση είναι να τα βάλεις πάνω άβαφα και να το δοκιμάσεις για κανα 2-3 βόλτες και αν σου μυρίζει τότε κόψτο. Και κάτι άλλο. Επειδή είναι καταλύτης μήπως πρέπει να παίρνει αέρα ?
Τα γνήσια τα πλαστικά είναι τελείως εκτός καταλύτη, έχουν κόψιμο για αέρα ή είναι κλειστό ?![]()
το 750 βγάζει από 124 - max 129 τροχό (μαμά) από Dyno 250 ακριβείας που το δουλεύει φίλος στον Βύρωνα.
έχει δυναμομετρήσει 2.
![]()
*η άλλη περίπτωση είναι να τα βάλεις πάνω άβαφα και να το δοκιμάσεις για κανα 2-3 βόλτες και αν σου μυρίζει τότε κόψτο. Και κάτι άλλο. Επειδή είναι καταλύτης μήπως πρέπει να παίρνει αέρα ?
Τα γνήσια τα πλαστικά είναι τελείως εκτός καταλύτη, έχουν κόψιμο για αέρα ή είναι κλειστό ?[/B][/QUOTE]
Ο καταλυτης ειναι τελείως γυμνος αλλα και και οι λαιμοι στο σημειο που γινονται απο 4 σε 2 δεν εχεχι απο κατω πλαστικο.
Εγω εβαλα αλουμηνοταινια ενισχυμενη με πισοχαρτο στην καρινα και στα πλαγια στο υψος της κεφαλης.Στο σημειο του καταλυτη εβαλα ενα μονωτικο που παρηγγηλα απο τον Τζωρτζοπουλο.
Δεν εχω κανει ακομα βολτα για να ζεσταθει καλα η μηχανη και να δω τι γινεται.
Παντως αν δω οτι λιωνει ο πολυεστερας θα την κοψω την καρινα και να παει να να να......
Ασε που με την κλειστει καρινα υπαχει και αλλο προβλημα.Πηγα να πλυνω την μηχανη και η καρινα εγινε πισινα.Ενα δακτηλο νερο μαζεψε!!!Αναγκαστηκα να βγαλω την καρινα για να το αδιασω.
Τωρα για το αν πρεπει να παιρνει αερα ο καταλυτης δεν ξερω τι να πω.Σε καποιο post παντως πηρε το ματι μου ενα 750 k6 με κλειστη καρινα και μαμα εξατμιση.
Αυτος δηλαδη τι εκανε?
![]()
πάρε τρυπάνι και κάνε τρύπα μπροστά στην καρίνα εκεί που έχει τη μεγαλύτερη κλίση (δηλ. εκεί που μαζεύονται τα νερά-βάλε νερό να δείς) περίπου 12 χιλιοστά άνοιγμα. Αυτό έκανα και είναι οκΑρχικά δημιουργήθηκε από HEATSEEKER750
Ασε που με την κλειστει καρινα υπαχει και αλλο προβλημα.Πηγα να πλυνω την μηχανη και η καρινα εγινε πισινα.Ενα δακτηλο νερο μαζεψε!!!Αναγκαστηκα να βγαλω την καρινα για να το αδιασω.![]()
όσο για τον καταλύτη πέρα του ότι αναπτύσει τρελές θερμοκρασίες, καλύτερα για μένα μην τον κλείσεις δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι θα έχει πρόβλημα στην λειτουργία της μοτό.
καλορίζικο και καλή εφαρμογή![]()
![]()
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΓΑΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ. ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ?
ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 24-25/3 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙΡΟΣ & ΧΡΗΜΑΤΑ
ΩΡΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ
ΑΥΤΑ.
soraios