Η κάβα είχε πέσει!Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
γιατι ελειπαν γιαμαχα κ καβα?![]()
Η γιαμάχα αναζητεί ακόμα τι φταίει που έχασε πέρσι...
Η κάβα είχε πέσει!Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
γιατι ελειπαν γιαμαχα κ καβα?![]()
Πάνο αρρώστησέ μας πάλι !!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από panayiotis
![]()
εν τω μεταξύ στην τελευταία φωτό ο Τhaplirossi φαίνεται τούμπανο στα χέρια !!!!![]()
έχει πλακωθεί στα βάρη !!!! ....δεν είπα πλακώθηκε στη Βάρη....μασαμπούκα στον τσολιά κλπ:rotflmao:
Καλά πόσο χαμηλά πάνε όταν στρίβουν αυτοί οι άνθρωποι.Σε λίγο θα ακουμπήσουν και οι ώμοι τους.
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
Σου 'χει κάτσει αυτό με το σκουφάκι έτσι;Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Να δειτε που ο παπαρας σιγουρα κανενα βαρκαντερο θα καβαλαει εκτος αγωνων.... :rotflmao:![]()
![]()
Να σε πω εγώ τι φταίει που έχασε πέρυσι.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Η κάβα είχε πέσει!
Ο Elias που έριξε το γιατρό στον πρώτο αγώνα. Αλλά αγώνες είναι αυτά συμβαίνουν.
Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ο Edwards, που ανέδειξε (και δεν υπήρχε περίπτωση να τον κερδίσει) τον "τηγανισμένο κοτόπουλο" σε υπέρτατο μαχητή των 2 τροχών (που τα αδέρφια του στο αμέρικα οδηγούν Kawasaki), τέτοιους μαχητές της ασφάλτου είχαν στο μυαλό τους οι δημιουργοί των Fast And Furius. Εϊδατε πόσο furius ήταν κάθε φορά που κέρδιζε με τις γροθιές του να σακατεύουν τον αέρα.....
Ο Elias που θυμήθηκε να καβαλήσει σαν αναβάτης MotoGp όταν ο γιατρός έκανε τα απίστευτα, είχε ανάγκη από έναν καθαρό αγώνα και ήξερε για το πικρό παρελθόν του με τον Ελίας σαν χθές.....όταν το HRC "δοκίμαζε" τα εξαρτήματα του rcv212.....έλεος
Και τελικά αυτό 0,002sec που κρίθηκε φέτος το πρωτάθλημα.....αλλά ποιός νοιάζεται για τους 161 βαθμούς διαφορά που είχε ο πρώτος Ρόσσι το 2005 από τον 3ο "τηγανιτό κοτόπουλο" και τους 147 από τον 2ο Μελάντρι.
Φυσικά στους αγώνες όλα μπορούν να συμβούν.
Εγώ πάντως περιμένω με αγωνία τα MotoGp αλλά πιστεύω φέτος δεν θα χάσω αγώνα στα WSBK & WSS. Δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση πως το θέαμα είναι πιο γεμάτο, με 2 αγώνες κάθε φορά και μηχανές πολύ πιο κοντά με αυτές που οδηγείτε κάποιοι από εσάς σε σχέση με τα MotoGP.
Όχι ρε συ, πάνε τόσο χαμηλά έτσι ώστε αμα πέσουν να μην χτυπήσουν πολύ από την πτώση......Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Καλά πόσο χαμηλά πάνε όταν στρίβουν αυτοί οι άνθρωποι.Σε λίγο θα ακουμπήσουν και οι ώμοι τους.![]()
Επιτέλους φωτογραφίες από το παγκόσμιο ξανά....thanks panayiotis.
Επίσης, πολύ δυνατός φαίνεται ο Barros. Και στα WSBK ήταν πολύ καλός.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
αλλαξε σε dainese ο vermeulen?νομιζω φορουσε αλλη μαρκα..εκτος αν δν το χα προσεξει τοσο καιρο!
οσο για το 2006 οσοι εβλεπαν τους αγωνες ξερουν ποιος επρεπε να το παρει..