ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EOS ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ????
ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ ΠΟΛΛΑ... (ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ) ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΕΤΡΙΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΕΙ......(ΠΟΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ)!!!!!!
Οχι , η ΕOS ενταξει ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από tsikpit
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΑΣΦΑΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Δευτερα πεφτει τηλεφωνο στον ασφαλιστη μου διακοπη και μεταφορα σε αλλη ασφαλιστικη![]()
Τι παίζει αν κάποιος έχει εγνατία πλέον?
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Καλη ερωτηση:a011:Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Τι παίζει αν κάποιος έχει εγνατία πλέον?
Τι γινεται ομως οταν καποιος περιμενει αποζημειωση ηδη?![]()
εκει δεν σε καλυπτει το επικουρικο ταμειο των ασφαλειων?(η καπως ετσι?)Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
Καλη ερωτηση:a011:
Τι γινεται ομως οταν καποιος περιμενει αποζημειωση ηδη?![]()
Ο πυργος της Βαβελ
Καλά εγώ είμαι πολύ μα πολύ γκαντέμης! Πριν κανα εξάμηνο είχα Οικονομική ασφαλιστική και έκλεισε και τώρα έχω βάλει εγνατία και πάλι περιμένω τα κακά μαντάτα....Φτου!![]()
Δεν μας λες ΣΕ ΠΟΙΑ θα ασφαλιστείς τώρα, για να ΜΗΝ ασφαλιστούμε και εμείς ;;;;;;;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Dixasmenos
Καλά εγώ είμαι πολύ μα πολύ γκαντέμης! Πριν κανα εξάμηνο είχα Οικονομική ασφαλιστική και έκλεισε και τώρα έχω βάλει εγνατία και πάλι περιμένω τα κακά μαντάτα....Φτου!![]()
![]()
![]()
![]()
ορίστε και το λινκΑρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
Αίσθηση προκάλεσε την Παρασκευή η δήλωση του προέδρου της Επιτροπής Ασφαλίσεων Αυτοκινήτων και Αστικής Ευθύνης Γιάννη Παυλίδη, σε ημερίδα στη Θεσσαλονίκη, ότι σύντομα θα βάλουν «λουκέτο» δύο ασφαλιστικές επιχειρήσεις.
news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Onomata den exoun autes oi etairies?????
![]()
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...6&lngDtrID=251
Ναι σε καλύπτει,αλλά εδώ σε ταλαιπωρούν πολλές φορές οι ασφαλιστικές (που λειτουργούν 'καλά') για να σε αποζημιώσουν,φαντάσου με το επικουρικό..Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
εκει δεν σε καλυπτει το επικουρικο ταμειο των ασφαλειων?(η καπως ετσι?)![]()
EYXARISTO GIATI EXO 3 OXIMATA EKEI!!!!:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Οχι , η ΕOS ενταξει ειναι![]()
![]()
ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ ΠΟΛΛΑ... (ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ) ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΕΤΡΙΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΕΙ......(ΠΟΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ)!!!!!!
Με 350.000 οχήματα ασφαλισμένα και έκλεισαν? Φαντάζομαι ο εκαθαριστής θα βρεί αποδειξούλες για φραπέδες ύψους πολλώωωωωωωωωωωωων μυρίων.......
Greek μπίζνες baby. Yeahhhhhhhhh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
ουφ! ληγει τον αλλο μηνα!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Εγνατία ασφαλιστική και η θυγατρική της Le Mont (ή κάπως έτσι)
Η Εγνατία έχει 300.000 (!) ασφαλισμένους.![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Η κοπέλα μου έχει το αυτοκίνητο της ασφαλισμένο στην Εγνατία και την πήρε τηλέφωνο ο ασφαλιστής της ο οποίος ήταν και στέλεχος της Εγνατίας και της έιπε οτι θα την μεταφέρει στην ΙΝτεραμέρικαν χωρίς να πλήρώσει τίποτα και μάλιστα οτι η εταιρία θα κλύψει τα έξοδα μεταφοράς. Τώρα το πόσο ισχύει αυτό δεν ξέρω αλλά θα το δούμε σύντομα. Και πλήρωσε την ασφάλεια ενα μήνα πριν μόλις. Πάντως η Εγνατία είχε πολύ χαμηλά ασφάλιστρα και έιχα σκεφτεί να βάλω και εγω το τουτου μιας και η Εθνική που έχω τωρα θέλει πολλάααα. Τελικά δεν το έκανα και μάλλον έκανα καλά. Βέβαια κάθε φορά που έιναι να πληρώσω ασφάλεια στο τουτου τσούζει!
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!