Σουπερ εκανες,αυτο το ¨φορτηγο¨ομως τι το ηθελες μαζι σου;
Αστιευομαι,χαιρομαι οταν βλεπω Varadero στην Εθνικη!
Μπραβο,μπραβο!!
Σουπερ εκανες,αυτο το ¨φορτηγο¨ομως τι το ηθελες μαζι σου;
Αστιευομαι,χαιρομαι οταν βλεπω Varadero στην Εθνικη!
Μπραβο,μπραβο!!
...cause the place seems still alive...
αυτα ειναι...
παντα τετοια!!!
κ καλυτερα!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Εγω προσπαθησα..
Αλλα δε μου βγηκε.
![]()
Καπου καποια πινακιδα δεν ειδα και ξαναγυρισα στο σημειο μηδεν..
(Καλα, ειμαι και βλακας, για να καταφερω να βγω απο την Αθηνα θελω χαρτη.. :rotflmao: :rotflmao: )
:a13:
τι μου θυμιζει ρε γμτ...
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
γιατι....πηρες τηλ και δεν ηρθαμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
....ρε μη βαριεστε που ζειτε ρε.......(ξερουν αυτοι σε ποιους απευθυνομαι),...???
και να επερνες ομως......![]()
δουλευαμε μεχρι τις 21.00.....![]()
μπραβο ομως για την βολτιτσα....![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
1ώρα και 10 λεπτά γίνεται άνετα...
Μπράβο ρε Γιωργη...
να σε πω, ήρθε και ο Lee για στρίψιμο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχει δικιο ο dimchios.....ζητω συγνωμη για τις ανακριβειες που εγραψα....55 λεπτα ηταν (απο το βενζιναδικο της Αττικης Οδου).....την καημενη την αφρικανα τι τραβηξε......αφου η ντιζα του κοντερ δεν αντεξε, σταματησε να δειχνει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αληθεια ομως, στο χρονο κολλησαμε???? και αργα να πηγαινα, ας εκανα και 20' παραπανω....
Πάντα τέτοια Γιώργη, καλά να είσαι να δίνεις το καλό παράδειγμα !
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εχει δικιο ο dimchios.....ζητω συγνωμη για τις ανακριβειες που εγραψα....55 λεπτα ηταν (απο το βενζιναδικο της Αττικης Οδου).....την καημενη την αφρικανα τι τραβηξε......αφου η ντιζα του κοντερ δεν αντεξε, σταματησε να δειχνει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αληθεια ομως, στο χρονο κολλησαμε???? και αργα να πηγαινα, ας εκανα και 20' παραπανω....
Καλά ρε! ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΥΡΗ!
![]()
![]()
![]()
![]()
Κουλομαρία..!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Πάντως 1 ώρα μέχρι Ναύπλιο με το Άφρικα, ΔΕΝ έκανες!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Το άλλο ΣΚ αφού ΔΕΝ βαριέσαι ΕΣΥ να κάνεις καμια βόλτα μήν κανονίσεις τίποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Έχω κανονίσει βολτούλα με κάτι τύπους με ON-OFF εκ των οποίων ένας αλλάζει μηχανάκια κάθε 3-4 μήνες ,τώρα έχει μια Africa (ίδιο χρώμα με εσένα) που ο εμπρός τροχός δεν πολυπατάει στο έδαφος , κάποιον μου θυμίζει.
Τέσπα τα υπόλοιπα απο κοντά Mr.Joker![]()
ΥΓ σε έχω για πλάκα με το BMW σε όλα τα τερέν![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Το άλλο ΣΚ αφού ΔΕΝ βαριέσαι ΕΣΥ να κάνεις καμια βόλτα μήν κανονίσεις τίποτα.
Έχω κανονίσει βολτούλα με κάτι τύπους με ON-OFF εκ των οποίων ένας αλλάζει μηχανάκια κάθε 3-4 μήνες ,τώρα έχει μια Africa (ίδιο χρώμα με εσένα) που ο εμπρός τροχός δεν πολυπατάει στο έδαφος , κάποιον μου θυμίζει.
Τέσπα τα υπόλοιπα απο κοντά Mr.Joker![]()
ΥΓ σε έχω για πλάκα με το BMW σε όλα τα τερέν![]()
![]()
![]()
![]()
το αλλο σ/κ μικρε μου η αφρικανα θα ταξιδευει για θεσσαλονικη.....ασε ειναι απαγορευτικες αυτες οι αποστασεις για σενα ακομα.....![]()