"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που είναι αυτό το "βοτανικό μονοπάτι" ;![]()
Εγώ ένα δρόμο βρήκα από τη Καισαριανή και τον ανέβηκα. Πέρασα από μία εκκλησία που ήταν πάνω σε μία στροφή και συνέχισα να ανεβαίνω ένα στενό ασφαλτόδρομο μέχρι που έφτασα στις κεραίες !
Στο βοτανικό μονοπάτι πως πάνε ; Έχει καμία έξοδο ή καμία πινακίδα ;
Πάντα όρθιοι
Είναι μετά την πρώτη εκκλησία που βρίσκεις.
Κοίτα την πρώτη φωτογραφία του Alexander στην σελίδα 2 που λέει: "Έχει πολλά ωραία μέρη !"
Θα βρεις μια είσοδο με σκαλάκια βρύσες κτλ.
Ανέβηκα στο βουνό και ενώ περιφερόμουν σε κάποιες χωμάτινες διαδρομές, τι είδα να κρέμεται σε κάποιο δέντρο στην άκρη του δρόμου ;
.
.
.
.
Μην παρεξηγηθώ, δεν παριστάνω των προστάτη των πτηνών αν και θεωρώ τον εαυτό μου φυσιολάτρη...
Απλά ξεκαρδίστηκα στα γέλια με χαχανητά που αντιλαλούσαν στις πλαγιές, βλέποντας Το.![]()
.
.
.
.
.
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντα όρθιοι
χαχαχαχα ΓΑΜΩ!!!!!!!!!