xronia polla re, na eisai kala kai oti epithymeis na patheis![]()
xronia polla re, na eisai kala kai oti epithymeis na patheis![]()
Χρι=ονια πολλα σιμακο και πολυχρονος και βγες και λιγο απο την σπηλια ρε homo neaterdal
Χρονια ΠΟλλαααααα
Χρόνια πολλά
Να τα εκατοστήσεις!
![]()
![]()
Όση ζάχαρη και να ρίξεις στα σκ@τά, λουκούμια δε θα γίνουν
Eίπε ο Μητσάρας και τράβηξε τζούρα απο το φραπέ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
Με υγεία,
Χαρά,
Ευτυχία,
Χαμόγελα Πολλά,
Ευχάριστες Στιγμές,
Πολλές & Ασφαλείς Βόλτες,
Και ότι ποθείς σε κάποια αγκαλιά να το βρεις ..
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
Χρόνια σου πολλά και καλά,πλάκα πλάκα γράφουμε 2+κάτι ψιλά χρόνια γνωριμίας και πολλά άλλαξαν όλον αυτόν τον καιρό.
Εύχομαι ολόψυχα να είσαι πάντα Caveman,να πάρεις κανά μοτόρ τση προκοπής,να μείνεις συνεχώς άυπνος για 245 ώρες (το ρεκόρ σου δεν είναι μακριά),να βγάλεις την πρίζα του πισιού σου για όλο τον Αύγουστο και επιτέλους...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.[font=arial]Να μας ανεβάσεις το site της εταιρίας ρε μαλιάκα γιατί θα σε θωπεύσουμε τελικά σε βαθμό κακουργήματος με απόλυτη σεξουαλική διαστροφή[/font]
Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!
Υ.Γ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
The more I learn,
the less I understand...
RapidShade
--------------------------------
Where is my R1?... ;(
χρονια πολλά ρε σίμο... να βρεθούμε να σου δώσω το δώρο σου, αλλά επειδή δεν έχω λεφτά θα σου δώσω μια αξέχαστη εμπειρια make by monstermind....
ενα...
τρυφερο...
φιλακι.
στο στομα!
ΚΑΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το λιγοτερο θα με τρωτε στην μαπα οσοι με ξερετε και μ'αγαπατε
τοσα μου λειπουν για να κατοσταρίσω ... και δεν σκεφτομαι να αφησω τον κοσμο τουτο πριν κλεισω κατι εκκρεμοτητουλες που εχω ανοιχτες...
Σας ευχαριστώ όλους απο καρδίας για τις υπεροχες ευχες σας και ευχομαι να ειστε παντα καλα οπως οπου και με οποιους αγαπάτε...
sorry για την καθυστέρηση στην απάντηση αλλα ειναι αναλογη των αντανακλαστικών μου.. (δεν μπαινω συχνα στο forum αυτος ειναι ο πραγματικος λογος)
Φιλακια
εκ βαθεων (cave)