Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Είναι δυνατόν οι σχιστομάτιδες να είναι τόσο κανίβαλοι;

Εχω μαγαζι με ρουχα παιδια και ο χαμος που εγινε φετος με γουνακια (οχι συνθετικα) κινεζικα με 25 ευρω λιανικη απο τι δερμα λετε να ηταν ?

Να μαστε καλα εμεις που ξεσκιστηκαμε να τα αγοραζουμε

Γιατι αν δεν φοραμε το γουνακι το αμανικο μες το καταχειμωνο ποιος ο λογος να ζεις ?
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    ευτυχως που δεν μου ανοιγε η σελιδα...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Γουνάκια ε?Δεν είπαμε?Χρειάζονται 3 ζώα για μία γούνα...
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    ευτυχως που δεν μου ανοιγε η σελιδα...

Kαλυτερα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αν είναι δυνατόν...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    (...) θέλω να ελπίζω πως οι συνθήκες θανάτωσης των ζώων που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή δερμάτινων ρούχων είναι καλύτερες(...)
    Τα περισσότερα δέρματα νομίζω είναι από αγελάδες που σφάζονται για τροφή.
    Τώρα όποιος αγοράζει φίδια / κροκόδειλους / αληθινές γούνες... ας το ξανασκεφτεί

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Εμένα ξέρετε τι με λυπεί πραγματικά;
    Το ότι βλέπω τόση αντίδραση για ένα βίντεο που μας δείχνει τη θανάτωση σκυλιών και γατιών για τη γούνα τους.

Ενώ σε ένα βιντεάκι που έβαλα εγώ παλιότερα για την αλληλοεξόντωση του ανθρώπου δεν υπήρξε τόση αντίδραση.
    Τι να πω;
    Ίσως θεωρούμε την επιβίωση των γατόσκυλων πιό σημαντική από την επιβίωση του ανθρώπου.

http://www.moto.gr/forums/showthread...F3%EF%F5%EC%E5

υγ:Το ξέρω πως πολλοί θα με πουν μαλάκα τώρα.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Mα εννοειται οτι και αυτο ειναι ασχημο.

Απλα τα ζωα δεν μπορουν να βλαψουν για μαλ...ιες οπως κανει ο ανθρωπος.

Δεν εχουν μισος, ανευ λογου και αιτιας. Τα σφαζανε και αυτα τους κοιταγαν στα ματια........

Αλλωστε χειροτερο ζωο απο τον ανθρωπο δεν υπαρχει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
    Το ότι βλέπω τόση αντίδραση για ένα βίντεο που μας δείχνει τη θανάτωση σκυλιών και γατιών για τη γούνα τους.
    Ενώ σε ένα βιντεάκι που έβαλα εγώ παλιότερα για την αλληλοεξόντωση του ανθρώπου δεν υπήρξε τόση αντίδραση.
    Τι να πω;
    Ίσως θεωρούμε την επιβίωση των γατόσκυλων πιό σημαντική από την επιβίωση του ανθρώπου.
    Πιστεύω ότι έχει έμμεσα να κάνει και με το οτι τα ζώα είναι πολύ πιο απροστάτευτα και χωρίς καμμία δυνατότητα άμυνας απέναντι στον άνθρωπο..

Υπάρχουν και παρόμοιες περιπτώσεις σε ανθρώπους, όμως ένας άνθρωπος έχει γενικότερα πολύ μεγαλύτερη δυνατότητα άμυνας απέναντι σε έναν άλλο άνθρωπο.

Τα ζώα σε κοιτούν λες και περιμένουν τη συμπόνοια από έναν πιο ευαίσθητο άνθρωπο από αυτόν που έχουν απέναντί τους εκείνες τις στιγμές..

Έμμεσα λοιπόν, ευαισθητοποιούνται περισσότερο οι "μαλθακοί" άνθρωποι μπροστά σε τέτοιες εικόνες με ανθρώπους και ζώα..

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
    Aν δεν θελετε να βλεπετε τετοια

Να σταματησετε να αγοραζετε δερματινα ρουχα
    Δερματινα παπουτσια
    Δερματινες τσαντες
    Δερματινα τιμονια
    Δερματινα σαλονια

Και η λιστα συνεχιζεται

Η αγελαδιτσα και το προβατακι ζωακια δεν ειναι και αυτα ?

Εμεις τα προκαλουμε αυτα αυτοι απλα ικανοποιουν τον καταναλωτισμο μας
    Δεν είναι το ίδιο φίλε.Τα μοσχάρια,τα πρόβατα,τα γουρούνια κλπ αποτελούν,καλώς ή κακώς, μέρος τής διατροφής μας και,πιστεύω,ο λόγος που χρησιμποποιούμε τα δέρματά τους είναι για να μην τα πετάξουμε,αφού δεν το χρειάζονται πια,μιας και το κρέας τους το καταναλώσαμε.

Αυτά τα δίποδα λοιπόν δεν έχουν κανέναν λόγο να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ τα αθώα αυτά πλάσματα.
    Οπως ελεεινά δίποδα είναι κι αυτά που σκοτώνουν λιοντάρια,τίγρεις κλπ.

Οχι,το βίντεο δεν το είδα.Μού φτάναν οι περιγραφές
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS

Τι να πω;

τα ζωα δεν εχουν κανει τπτ , δεν εχουν φταιξει πουθενα που να αξιζουν τετοια συμπεριφορα...

εννοω ο ανθρωπος.....

(οταν λεω ο ανθρωπος μιλαω γενικα...και μη μου πειτε για τα παιδια στην αγκολα,αιθιοπια,ιρακ,κ.λ.π)...

μαλακα δεν θα σε πει κανεις...

και στους ανθρωπους πρεπει φυσικα και να αντιδραμε.....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Συνονοματε οταν η πεινα μας για καταναλωση ειναι μεγαλυτερη απο αυτα που βαζουμε στο τραπεζι μας γινεται και παραγινεται

Δες ποσα φθηνα κινεζικα γουνακια και τσαντες φορεθηκαν φετος στα Πατησια και ελα να μου πεις

Εγω φερνω συνθετικα μονο οταν φερνω και οι πιο πολλες ξινιζουν την μουρη τους οταν βλεπουν οτι δεν ειναι γνησιο δερμα η γουνα

Ετσι μου ερχεται να αλλαξω τα γραμματα με ελληνικα στις παυσεις του βιντεο και να το βαζει να παιζει ολη μερα στο μαγαζι μου

Α να και ενας καλος λογος να μην ψωνιζετε στα κινεζικα
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Τι να πω;

απλά το θέμα αυτό είναι πιο πολυσύνθετο και για να το σχολιάσεις πρεπει να καταθέσεις την πολιτικοιδεολογική σου θεώρηση....
    αυτό θα προκαλέσει έντονους διαλόγους και στο τέλος η συζήτηση θα καταλήξει στις διαμάχες....
    ως εκ τούτου πολύ το αφήνουν ασχολιάστο...
    δεν έχει νόημα να πεις ένα κρίμα απλώς....

το βίντεο με τα ζώα δεν μου το ανοίγει ....
    αλλά δεν θα μου προξενούσε και τρομερή εντύπωση....
    πάντως κάθε πράξη πρέπει να κρίνεται με βάση το αξιακό σύστημα της κοινωνίας που εντάσεται....
    δεν μπορείς ας πούμε να κρίνεις με το ίδιο τρόπο το σκότωμα ενός ζώου απο ένα μικροαστό στην Αθήνα με το σκότωμα ενός ζώου σε μια σπαρασόμενη απο εμφύλιο χώρα της Αφρικής ή σε μια χώρα της Ασίας όπου οι άνθρωποι μπορεί να πεθαίνουν με γρηγορότερους ρυθμούς από τα ζώα....

Υ.Γ. όσοι έχουν επαφή με επαρχεία αντιλαμβάνονται ότι η ζωή των ζώων εκεί δεν έχει τόση σημασία όσο για τους κάτοικους της πόλης .....όσοι συναναστρέφονται περισσότερο με τη φύση αντιλαμβάνονται αλλιώς την κυριαρχία του ανθρώπου πάνω στα ζώα...
    όποιος έχει παρερευθεί σε σφαγές αρνιών ή γουρουνιών για το τρικούβερτο τσιμπόυσι του Πάσχα θα καταλαβαίνει....εσύ σκέφτεσαι πως μπορούν κ το κάνουν και εκείνοι σκέφτονται ..."πω πω έχω 3 ακόμα για σφάξιμο και βαριέμαι"....
    επίσης οι περισσότεροι θα έχετε γίνει ως πιτσιρικάδες μάρτυρες στο πέταγμα νεογνών σκυλιών σε κάποιο ποτάμι....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ειναι δυνατον να κανεις μεγαλο ταξιδι με διχρονο ?
    από Hornet_08_ABS στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2015, 21:45
  2. γιατι να ειναι τοσο δυσκολο?!
    από pianistas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2011, 21:05
  3. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 14:41
  4. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 18:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •