ΠΙΣΤΕΥΩ...
ότι μπορώ να βοηθήσω να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ τον εαυτό μου...
ΠΙΣΤΕΥΩ...
ότι μπορώ να βοηθήσω να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ τον εαυτό μου...
Εγω το εχω καταργησει απο νωρις.
Δεν μου ελεγε τιποτα, μου φαινοταν σαν ενα υποχρεωτικο τελετουργικο το ολο θεμα της εκκλησιας.
Απο'κει κι'επειτα, το αν υπαρχει θεος δεν με απασχολει αυτη τη στιγμη.
Αν πιασω τα 70-80, θ'αρχισω να πηγαινω εκκλησια γιατι μαλλον δεν θα'χω κατι καλυτερο να κανω..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εγώ θέλω, αλλά το γαμημένο το ρελαντί δεν μ'αφήνει ...![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Το Πέντε Λεπτά Ακόμα λές. Ωραία ταινία και με διδάγματα που ο καθένας ερμηνεύει διαφορετικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
έχετε δεί την τελευταία ταινία (δεν θυμαμαι τιτλο) στον κινηματογραφο, ελληνική, που αφορά εναν ζηλιάρη αγωνιζόμενο μοτοκροσά που τρακάρει;
Εγώ πάντως δεν πιστεύω πια γιατί έχω δεί πολλά ανάποδα ρε γαμώτο και σε προσωπικό επίπεδο και στο χωρο της δουλειάς μου που πραγματικά σε κάνουν να λές οτι εάν υπάρχει θεός μας έχει ξεχάσει προ πολλού. Και τι στο καλό δεν μπορεί όλα να έιναι δοκιμασία πια!!
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
πώς μπορούμε όμως με το μικροσκοπικό μυαλουδάκι μας να καταλάβουμε την Θεία βούληση;Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Εγώ πάντως δεν πιστεύω πια γιατί έχω δεί πολλά ανάποδα ρε γαμώτο και σε προσωπικό επίπεδο και στο χωρο της δουλειάς μου που πραγματικά σε κάνουν να λές οτι εάν υπάρχει θεός μας έχει ξεχάσει προ πολλού. Και τι στο καλό δεν μπορεί όλα να έιναι δοκιμασία πια!!
και με τι θράσσος να τολμήσουμε να την εξηγήσουμε;
Και τι σημαίνει δεν πιστεύω;
Δεν μπορεί να μην πιστεύουμε πουθενά ( ούτε και στους εαυτούς μας να υποθέσω; )
LIBYKOS
Νομίζω ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
εάν υπάρχει θεός μας έχει ξεχάσει προ πολλού.
Προσωπικά ναι,πιστεύω.
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
εάν υπάρχει θεός μας έχει ξεχάσει προ πολλού.δλδ?Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Νομίζω ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.
![]()
δεν υπάρχει θεός και μας θυμάται; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καλό αλλά....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
δλδ?![]()
δεν υπάρχει θεός και μας θυμάται; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οχι,εμείς τον έχουμε ξεχάσει.Και δεν είμαι θρήσκος με την έννοια τού δογματισμού και τής εξουσίας που ασκεί η θρησκεία στα θύματά της.
Ισως κάποτε μάς δοθεί η ευκαιρία να το κουβεντιάσουμε από κοντά.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
για να τον ξεχάσαμε σημαίνει οτι υπήρξε.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Οχι,εμείς τον έχουμε ξεχάσει.
Καλώς η κακώς η απόδειξη της ύπαρξης εκκρεμεί ακόμα....
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Να υπάρξει ως τι;
Ως έννοια;
Ως πρόσωπο;
Και γιατί θα πρέπει οπωσδήποτε να ορισθεί;
Η ερμηνεία που έχουμε δόσει είναι η σωστή, ή είναι αυτή που μας βολεύει;
LIBYKOS
Κάνει το σταυρό του για να μη χτυπήσει όταν πέσει χωρίς κράνος επειδή δεν έχει λεφτά να το αγοράσει!Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Καβαλαει μηχανη αλλα δεν φοραει κρανος, κανει το σταυρο του αλλα κι αυτο απο συνηθεια.
Αξιος εκπροσωπος του 90+% του ανθρωπινου γενους!
Είναι πιο οικονομικό κι έχεις την συνείδησή σου ήσυχη!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Η όλη σκέψη της ταινίας ήταν ξεπατικωτούρα από τον Τελευταίο πειρασμό πάντως(άσχετο)
έχετε δεί την τελευταία ταινία (δεν θυμαμαι τιτλο) στον κινηματογραφο, ελληνική, που αφορά εναν ζηλιάρη αγωνιζόμενο μοτοκροσά που τρακάρει; [/B]
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Προσωπικά πιστεύω στο Χριστό και στην Παναγία και σε όλα αυτά γενικότερα που είδα όσο αναφορά τη θρησκεία του Χριστιανισμού όσα χρόνια ζω.
Δεν μιλάω για θαύματα κλπ κλπ, μιλάω για ότι εικόνες είδα είτε μέσα από εκκλησίες, είτε μέσα από περιγραφές μοναχών και παπάδων, εικόνες ακόμα και μέσα απ'την τηλεόραση !
Δεν χρειάζεται να μου αποδειχτεί τίποτα κι από κανέναν. Δεν έχω ανάγκη να δω αποδείξεις για να νοιώσω όμορφα όταν η στάση για τσιγάρο κατεβαίνοντας απ'τη μηχανή περιλαμβάνει και το άναμμα ενός κεριού σε μία εκκλησία και κάποια λόγια της ψυχής μου κοιτάζοντας μια εικόνα..
Ακόμα κι αν τα λέω του εαυτού μου εμένα μου αρκεί !
Συνεχίζοντας το ταξίδι μου νοιώθω ήδη καλύτερα !
Κι ας μην είμαι απ'αυτούς που κάθε Κυριακή δίνω το παρών στην εκκλησία της γειτονιάς μου.
![]()
Πάντως την γνώμη μου οτι δηλαδή αν υπάρχει θεός μας έχει ξεχάσει προ πολλού την συμερίζονται πάρα πολλά άτομα στον τομέα εργασίας μου. Και πώς να μην έχουν αυτήν την άποψη όταν βλέπουν να κάνουν τόσες προσπάθειες να σώσουν ένα παλικάρι 27 χρονών(απο ατύχημα σε καράβι εξαιτίας ενός πούστη που πήρε τηλέφωνο για φάρσα οτι έβαλε βόμβα και το παιδί το πλάκωσε μια πόρτα 1 τόνου) και κάθε φορά που κάνουν ένα καλό βήμα τότε κάτι στραβό συμβαίνει ξανά και μας πάει πολύ πίσω.
Ή όταν βλέπουμε νέα άτομα πάλι 27-28 χρονών με όγκο εγκεφάλου να ταλαιπωρούνται χρόνια και να έχουν μια αργή και άσημη πορεία(αν δείτε πως μεταμορφώνεται ο άνθρωπος θα νομίζετε οτι είστε σε θρίλερ)με κατάληξη φυσικά τον θάνατο(προχτές μόλις πέθανε στα χέρια μου μια κοπέλα 27 ετών-οι συγγενείς με παρακαλούσαν να κόψω φάρμακα να πεθάνει πιο νωρίς και δεν το έκανα γιατι ΔΕΝ έιμαι θεός εγώ να πάρω μια ζωή έστω και έτσι).
Και πόσα άλλα παραδείγματα τα οποία είναι πιο φρικιαστικά και δεν ταιριάζουν εδώ. Γιατί να πιστέψω οτι μια ανώτερη δύναμη(έστω με αυτό το μικρό μυαλό που έχω φίλε μου KaTaNa) αφήνει όλα αυτά να συμβάινουν όταν έιναι τοσο τραγικά και όταν ακούω μια ζωή οτι η δύναμη αυτή έιναι καλή και μας φυλάει.
Δεν λέω οτι δεν πιστεύω στην ανώτερη δύναμη(πείτε το Θεο πέιτε το Βούδα ή όπως θέλετε) αλλά ότι υπάρχει αλλά δεν ασχολείται και πολύ μαζί μας πια. Το γιατι δεν το ξέρω γιατι δεν έχω την εφυυία αλλά πληθαίνουν οι φωνές που έχουν την ίδια άποψη και δεν ξέρω τι ισχύει τελικά...
Υ.ΓΣόρυ για το μεγάλο πόστ ε...
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
+1000!! γεια σου κουμπαρε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Προσωπικά πιστεύω στο Χριστό και στην Παναγία και σε όλα αυτά γενικότερα που είδα όσο αναφορά τη θρησκεία του Χριστιανισμού όσα χρόνια ζω.
Δεν μιλάω για θαύματα κλπ κλπ, μιλάω για ότι εικόνες είδα είτε μέσα από εκκλησίες, είτε μέσα από περιγραφές μοναχών και παπάδων, εικόνες ακόμα και μέσα απ'την τηλεόραση !
Δεν χρειάζεται να μου αποδειχτεί τίποτα κι από κανέναν. Δεν έχω ανάγκη να δω αποδείξεις για να νοιώσω όμορφα όταν η στάση για τσιγάρο κατεβαίνοντας απ'τη μηχανή περιλαμβάνει και το άναμμα ενός κεριού σε μία εκκλησία και κάποια λόγια της ψυχής μου κοιτάζοντας μια εικόνα..
Ακόμα κι αν τα λέω του εαυτού μου εμένα μου αρκεί !
Συνεχίζοντας το ταξίδι μου νοιώθω ήδη καλύτερα !
Κι ας μην είμαι απ'αυτούς που κάθε Κυριακή δίνω το παρών στην εκκλησία της γειτονιάς μου.
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος