Σελίδα 2 από 16 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 226

Θέμα: Πιστεύετε;

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    ΠΙΣΤΕΥΩ...
    ότι μπορώ να βοηθήσω να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ τον εαυτό μου...

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Εγω το εχω καταργησει απο νωρις.
    Δεν μου ελεγε τιποτα, μου φαινοταν σαν ενα υποχρεωτικο τελετουργικο το ολο θεμα της εκκλησιας.
    Απο'κει κι'επειτα, το αν υπαρχει θεος δεν με απασχολει αυτη τη στιγμη.
    Αν πιασω τα 70-80, θ'αρχισω να πηγαινω εκκλησια γιατι μαλλον δεν θα'χω κατι καλυτερο να κανω..
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Εγώ θέλω, αλλά το γαμημένο το ρελαντί δεν μ'αφήνει ...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    έχετε δεί την τελευταία ταινία (δεν θυμαμαι τιτλο) στον κινηματογραφο, ελληνική, που αφορά εναν ζηλιάρη αγωνιζόμενο μοτοκροσά που τρακάρει;
    Το Πέντε Λεπτά Ακόμα λές. Ωραία ταινία και με διδάγματα που ο καθένας ερμηνεύει διαφορετικά.
    Εγώ πάντως δεν πιστεύω πια γιατί έχω δεί πολλά ανάποδα ρε γαμώτο και σε προσωπικό επίπεδο και στο χωρο της δουλειάς μου που πραγματικά σε κάνουν να λές οτι εάν υπάρχει θεός μας έχει ξεχάσει προ πολλού. Και τι στο καλό δεν μπορεί όλα να έιναι δοκιμασία πια!!
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Εγώ πάντως δεν πιστεύω πια γιατί έχω δεί πολλά ανάποδα ρε γαμώτο και σε προσωπικό επίπεδο και στο χωρο της δουλειάς μου που πραγματικά σε κάνουν να λές οτι εάν υπάρχει θεός μας έχει ξεχάσει προ πολλού. Και τι στο καλό δεν μπορεί όλα να έιναι δοκιμασία πια!!
    πώς μπορούμε όμως με το μικροσκοπικό μυαλουδάκι μας να καταλάβουμε την Θεία βούληση;

και με τι θράσσος να τολμήσουμε να την εξηγήσουμε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Και τι σημαίνει δεν πιστεύω;
    Δεν μπορεί να μην πιστεύουμε πουθενά ( ούτε και στους εαυτούς μας να υποθέσω; )
    LIBYKOS

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    [i]Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    εάν υπάρχει θεός μας έχει ξεχάσει προ πολλού.
    Νομίζω ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Προσωπικά ναι,πιστεύω.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    εάν υπάρχει θεός μας έχει ξεχάσει προ πολλού.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Νομίζω ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.
    δλδ?

δεν υπάρχει θεός και μας θυμάται; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    δλδ?

δεν υπάρχει θεός και μας θυμάται; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Καλό αλλά....
    Οχι,εμείς τον έχουμε ξεχάσει.Και δεν είμαι θρήσκος με την έννοια τού δογματισμού και τής εξουσίας που ασκεί η θρησκεία στα θύματά της.
    Ισως κάποτε μάς δοθεί η ευκαιρία να το κουβεντιάσουμε από κοντά.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Οχι,εμείς τον έχουμε ξεχάσει.
    για να τον ξεχάσαμε σημαίνει οτι υπήρξε.

Καλώς η κακώς η απόδειξη της ύπαρξης εκκρεμεί ακόμα....

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Να υπάρξει ως τι;
    Ως έννοια;
    Ως πρόσωπο;
    Και γιατί θα πρέπει οπωσδήποτε να ορισθεί;
    Η ερμηνεία που έχουμε δόσει είναι η σωστή, ή είναι αυτή που μας βολεύει;
    LIBYKOS

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

Re: Re: Πιστεύετε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
    Καβαλαει μηχανη αλλα δεν φοραει κρανος, κανει το σταυρο του αλλα κι αυτο απο συνηθεια.

Αξιος εκπροσωπος του 90+% του ανθρωπινου γενους!
    Κάνει το σταυρό του για να μη χτυπήσει όταν πέσει χωρίς κράνος επειδή δεν έχει λεφτά να το αγοράσει!
    Είναι πιο οικονομικό κι έχεις την συνείδησή σου ήσυχη!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum

έχετε δεί την τελευταία ταινία (δεν θυμαμαι τιτλο) στον κινηματογραφο, ελληνική, που αφορά εναν ζηλιάρη αγωνιζόμενο μοτοκροσά που τρακάρει; [/B]
    Η όλη σκέψη της ταινίας ήταν ξεπατικωτούρα από τον Τελευταίο πειρασμό πάντως(άσχετο)
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Προσωπικά πιστεύω στο Χριστό και στην Παναγία και σε όλα αυτά γενικότερα που είδα όσο αναφορά τη θρησκεία του Χριστιανισμού όσα χρόνια ζω.

Δεν μιλάω για θαύματα κλπ κλπ, μιλάω για ότι εικόνες είδα είτε μέσα από εκκλησίες, είτε μέσα από περιγραφές μοναχών και παπάδων, εικόνες ακόμα και μέσα απ'την τηλεόραση !

Δεν χρειάζεται να μου αποδειχτεί τίποτα κι από κανέναν. Δεν έχω ανάγκη να δω αποδείξεις για να νοιώσω όμορφα όταν η στάση για τσιγάρο κατεβαίνοντας απ'τη μηχανή περιλαμβάνει και το άναμμα ενός κεριού σε μία εκκλησία και κάποια λόγια της ψυχής μου κοιτάζοντας μια εικόνα..

Ακόμα κι αν τα λέω του εαυτού μου εμένα μου αρκεί !

Συνεχίζοντας το ταξίδι μου νοιώθω ήδη καλύτερα !

Κι ας μην είμαι απ'αυτούς που κάθε Κυριακή δίνω το παρών στην εκκλησία της γειτονιάς μου.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Πάντως την γνώμη μου οτι δηλαδή αν υπάρχει θεός μας έχει ξεχάσει προ πολλού την συμερίζονται πάρα πολλά άτομα στον τομέα εργασίας μου. Και πώς να μην έχουν αυτήν την άποψη όταν βλέπουν να κάνουν τόσες προσπάθειες να σώσουν ένα παλικάρι 27 χρονών(απο ατύχημα σε καράβι εξαιτίας ενός πούστη που πήρε τηλέφωνο για φάρσα οτι έβαλε βόμβα και το παιδί το πλάκωσε μια πόρτα 1 τόνου) και κάθε φορά που κάνουν ένα καλό βήμα τότε κάτι στραβό συμβαίνει ξανά και μας πάει πολύ πίσω.
    Ή όταν βλέπουμε νέα άτομα πάλι 27-28 χρονών με όγκο εγκεφάλου να ταλαιπωρούνται χρόνια και να έχουν μια αργή και άσημη πορεία(αν δείτε πως μεταμορφώνεται ο άνθρωπος θα νομίζετε οτι είστε σε θρίλερ)με κατάληξη φυσικά τον θάνατο(προχτές μόλις πέθανε στα χέρια μου μια κοπέλα 27 ετών-οι συγγενείς με παρακαλούσαν να κόψω φάρμακα να πεθάνει πιο νωρίς και δεν το έκανα γιατι ΔΕΝ έιμαι θεός εγώ να πάρω μια ζωή έστω και έτσι).
    Και πόσα άλλα παραδείγματα τα οποία είναι πιο φρικιαστικά και δεν ταιριάζουν εδώ. Γιατί να πιστέψω οτι μια ανώτερη δύναμη(έστω με αυτό το μικρό μυαλό που έχω φίλε μου KaTaNa) αφήνει όλα αυτά να συμβάινουν όταν έιναι τοσο τραγικά και όταν ακούω μια ζωή οτι η δύναμη αυτή έιναι καλή και μας φυλάει.
    Δεν λέω οτι δεν πιστεύω στην ανώτερη δύναμη(πείτε το Θεο πέιτε το Βούδα ή όπως θέλετε) αλλά ότι υπάρχει αλλά δεν ασχολείται και πολύ μαζί μας πια. Το γιατι δεν το ξέρω γιατι δεν έχω την εφυυία αλλά πληθαίνουν οι φωνές που έχουν την ίδια άποψη και δεν ξέρω τι ισχύει τελικά...

Υ.ΓΣόρυ για το μεγάλο πόστ ε...
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Προσωπικά πιστεύω στο Χριστό και στην Παναγία και σε όλα αυτά γενικότερα που είδα όσο αναφορά τη θρησκεία του Χριστιανισμού όσα χρόνια ζω.

Δεν μιλάω για θαύματα κλπ κλπ, μιλάω για ότι εικόνες είδα είτε μέσα από εκκλησίες, είτε μέσα από περιγραφές μοναχών και παπάδων, εικόνες ακόμα και μέσα απ'την τηλεόραση !

Δεν χρειάζεται να μου αποδειχτεί τίποτα κι από κανέναν. Δεν έχω ανάγκη να δω αποδείξεις για να νοιώσω όμορφα όταν η στάση για τσιγάρο κατεβαίνοντας απ'τη μηχανή περιλαμβάνει και το άναμμα ενός κεριού σε μία εκκλησία και κάποια λόγια της ψυχής μου κοιτάζοντας μια εικόνα..

Ακόμα κι αν τα λέω του εαυτού μου εμένα μου αρκεί !

Συνεχίζοντας το ταξίδι μου νοιώθω ήδη καλύτερα !

Κι ας μην είμαι απ'αυτούς που κάθε Κυριακή δίνω το παρών στην εκκλησία της γειτονιάς μου.
    +1000!! γεια σου κουμπαρε!!
    το original α-μηχανο™ μελος

Σελίδα 2 από 16 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ;
    από conkark στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 186
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2007, 00:35
  2. Πιστεύετε στο ''Μάτι''...;;;
    από dimmeneidis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2006, 10:57