Nikonian γιατί να μην κάνουν τα λάστιχα βρε;![]()
έτσι για να να φτιαχτείται...
αναδημοσιευω δελτίο τύπου απο DOC:
Απίστευτη πίπα η σημερινή!
Τα χιόνια λιώνουν, ευτυχώς λίγα ήταν παγωμένα, αλλά η γλίτσα ήταν τρομερή! Ελάχιστες ανηφόρες δεν βγαίνουν με τίποτα! Και τα λούκια ρυάκια με ροή! Όπου φλαταδούρα τουλάχιστον το διασκέδαζα, στα πιο ψηλά έπαιζα με το χιόνι, αλλά στα μονοπάτια... Φρίκη! Αυτά που είχα για δύσκολα απλά έγιναν πίπες, κι αυτά που είχα για εναλλακτικές -η εύκολη διαδρομή που λέγαμε- έγιναν αρκετά δύσκολα! Αν δεν χιονίσει θα είναι καλά μέχρι τις 25. Αν όμως χιονίσει... με βλέπω να τρέχω τελευταίες μέρες για διαδρομή στην... άσφαλτο!
Μπαίνω σε ένα μονοπάτι στο Κατσιμίδι... που ήταν κανά 4άρι χιλιόμετρα, μια ώρα το υπολόγιζα... Ε! Έκατσα τέσσερις και δεν το ένγαλα τελικά! Στην μέση του βρήκα μια καβάτζα και γύρισα πίσω... Ευτυχώς που είχα το GPS γιατί αλλιώς την είχα βαμμένη... Άρχισε να πέφτει και η ώρα...
Το μονοπάτι δεν είχε διέξοδο για 3 χλμ. Δεν το έβρισκα με τίποτα! Παρόλο που το είχα ξανακάνει, παρόλο που είχε σημάδια, με μισό μέτρο χιόνι δεν φαινόντουσαν τα ίχνη του... Πιο πολύ ποδαρόδρομος για να βρίσκω σημάδια, και λιγότερο οδήγημα... Άσε που είναι και όλο βράχια - trial κομμάτι!-. Ε! σε κάποια φάση... έχασα τα αυγά και τα πασχάλια! Ο δύσκολος βράχος κάπου στη μέση του δεν έβγαινε με τίποτα! Τόση γλίτσα και τόσο χιόνι... το είχαν κάνει γυαλί! Δώσε σπρώξιμο, δώσε burn out στο χιόνι... είχα ιδρώσει και η ώρα πέρναγε!
Τηλέφωνο αμέσως! Ευτυχώς έπιανε!
-Σταύρο πάρε το Ψωμάκη κι ελάτε εκεί και κει να περιμένετε μέχρι νεωτέρας...
-Τι έγινε ρε?
-Άσε... Ελάτε να με πάρετε και το μηχανάκι την άνοιξη...
...
...
-Δεν τον βρίσκω το ψωμίμι...
-Θα σε ξαναπάρω...
Με το διάλειμμα ανέκτησα λίγες δυνάμεις, και με κάτι μαγικά καβαλάω το βράχο! Από κάτω το ψιλοχάος, ενώ οι μυτερές πέτρες δεν φαίνονταν...
Είχα και καραφλά λάστιχα πανάθεμά με!
Μετά από μία ακόμη ώρα, έκοψα το μονοπάτι από μια καβάτζα και έληξα το εγχείρημα...
Άρχισα να αναθεωρώ κατηγορίες, δυνατότητες, διαδρομές και εναλλακτικές...
Η διαδρομή που είχα στο μυαλό μου αλλάζει δραματικά! Ή 45 χιλιόμετρα πίπα, ή καμιά 80ριά φλαταδούρα κι ότι γίνει με το καιρό...
Μην νομίζετε βέβαια ότι και η φλαταδούρα –τώρα- βγαίνει εύκολα! Ή ποδαράκια κάτω μέσα στο χιονισμένο λούκι, ή τέρμα γκάζι στο πάγο κι όπου πάει!
Αύριο πάλι βουνό...
Kαπου πηρε το ματι μου κιτακι με καρφια για χωματινα λαστιχα:a13:![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
δοκιμασε τα στο παναχαικο και μας λεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Kαπου πηρε το ματι μου κιτακι με καρφια για χωματινα λαστιχα:a13:![]()
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Θα προσπαθησω να ειμαι εκει![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Θα προσπαθησω να ειμαι εκει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My Dirty Blog!!
Athenians Enduro Lovers
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Επειδή όπως είπα πιο πάνω, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, καθότι θα γυρίσω Σάββατο βράδυ από τον Σπανό στο Λουτράκι, αν εμφανιστώ-διακτινιστώ την Κυριακή το πρωί στην εκκίνηση, θα μπορέσω να συμμετάσχω, έστω εκτός συναγωνισμού ?![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
mporeis... an eisai tyxeros mporei na breis kai rolo perisseyoumeno...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Επειδή όπως είπα πιο πάνω, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, καθότι θα γυρίσω Σάββατο βράδυ από τον Σπανό στο Λουτράκι, αν εμφανιστώ-διακτινιστώ την Κυριακή το πρωί στην εκκίνηση, θα μπορέσω να συμμετάσχω, έστω εκτός συναγωνισμού ?![]()
διαφορετικά μπλοκάκι, και πληρώνεις εκεί επι τόπου, κατι παραπάνω μου φαίνεται...![]()
ορε Σταυρο εσυ τι θα κανεις με το πρωταθ. tr θα συμετασχεις η οχι??
η περιμενεις να αποκτησεις κανα καθαρο πρωτα??
για πε![]()
My Dirty Blog!!
Athenians Enduro Lovers
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Πάντα γίνονται δεκτές συμμετοχές της τελευταίας στιγμής όμως λόγω ανάγκης για προετοιμασία και κυρίως για να υπάρχουν αρκετά roadbook κάνε ένα τηλέφωνο στην οργανωση ώστε να σε έχουν υπόψην και να έχουν προβλέψει και ένα για εσένα.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Πάντα γίνονται δεκτές συμμετοχές της τελευταίας στιγμής όμως λόγω ανάγκης για προετοιμασία και κυρίως για να υπάρχουν αρκετά roadbook κάνε ένα τηλέφωνο στην οργανωση ώστε να σε έχουν υπόψην και να έχουν προβλέψει και ένα για εσένα.
ΟΚ !
Θενκς![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Eγω σήμερα πέρασα roadbook και IMO. Mερικοί μου φαίνεται κάνουν τις πάπιες!!
Ακούς Trickster ?![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.