Πρέπει να έρθεις σε καμιά Α.Ε.Ν. να δεις τι εστί αρχιδόκαμπος.Αρχικά δημιουργήθηκε από mc03108
το πολυτεχνειο ειναι ενας τεραστιος αρχιδοκαμπος!!![]()
![]()
![]()
Είστε μιά χαρά εσείς.
Πρέπει να έρθεις σε καμιά Α.Ε.Ν. να δεις τι εστί αρχιδόκαμπος.Αρχικά δημιουργήθηκε από mc03108
το πολυτεχνειο ειναι ενας τεραστιος αρχιδοκαμπος!!![]()
![]()
![]()
Είστε μιά χαρά εσείς.
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
σορυ για το σπαμ αλλα ξεχαστικα πριν!
στα 100€ πηγε!
οποτε βαλτη στη θεση της να ησυχασεις!!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
nai douleyw parallhla...
για τον γρηγόρη, μάλλον τον κάψανε τα αρχίδια οι ανάρχες...
για να αποδείξουν τι; οτι δεν χωράνε συμφέροντα στο πανεπιστημιο;
πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι πιά;
αλλά φταίμε όλοι μας που επιτρέπουμε να γίνονται τέτοια στις σχολές μας... δεν αντιδρά κανείς..
και έχουμε τις αριστερές παρατάξεις να χορεύουν τον χορό του πολέμου για όλους μας... και απο πίσω να κανονίζουν τις διπλωματικές τους και τα διδακτορικά τους με τους καθηγητές, άλλα κομματόσκυλα απο κεί...
ειμαι πιο αναρχικός απο τα γαμιόλια μου φαίνεται και πιο δεξιός απο τα άλλα τα αρχίδια...
το αίσχος της κοινωνίας μας εκκολάπτεται στις φοιτητικές παρατάξεις...
![]()
![]()
![]()
όσο για γυναίκες... μια χαρά είναι, σε σχέση με προηγούμενα χρόνια...
μεχρι πριν 2 βδομαδες που με γραψαν ηταν 33€...δεν ξερω αν αλλαξε τωρα που ψηφιστικε οι καινουριες διαταξεις.....Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
σορυ για το σπαμ αλλα ξεχαστικα πριν!
στα 100€ πηγε!
οποτε βαλτη στη θεση της να ησυχασεις!!
![]()
τωρα για τις γκομενες....οταν ημουν στα ΤΕΙ εμφανιζοντουσαν μετα τον μαρτιο.....οταν εμπαινε η ανοιξη.....![]()
οπως λεει και ο fantacid....λιγο σχολη...λιγο μοτο....![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
κι εγω για 30 κάτι ήξερα για πινακίδα αλλά αν εγινε 100 θα την βάλω και απλά θα την βγάζω εκτός πόλης σε Ε.Ο. και θα την ξαναβάζω στην επιστροφή μιας και σε άλλη πόλη να πας πάλι θα πρέπει να την ξαναβάζεις οπότε βάλε βγάλε δεν ειναι και το καλύτερο....αλλη λύση ειναι αν δεν εχεις λασπωτήρα να βάλεις πτησώμενη βάση πινακίδας κι ακόμα καλύτερα ηλεκτρική οπότε εχεις μονο το ανεβα κατέβα κι οχι το βίδωσε ξεβίδωσε.
Αλλιώς την φοράς μόνιμα ως νομιμόφρων πολίτης κι εκτος πόλης ο Θεός βοηθός για φωτό ρανταρ!!
CALCULATOR ISLAND