Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
means ...
ICU !!!![]()
![]()
δε φταιω εγω, ηταν πειρασμος!!!
το αλλαξες τουλαχιστον?
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
means ...
ICU !!!![]()
![]()
δε φταιω εγω, ηταν πειρασμος!!!
το αλλαξες τουλαχιστον?
Dorsoduro 750 & Norton 16H
προφανως αναφερεσαι σε μενα μιας κ μονο εγω απαντησα!Αρχικά δημιουργήθηκε από dimostenhs
Που να πηγαινα δηλαδη?Στο περιπτερο?
Ρε παιδια να σας πω κατι?2 φορες ολες και ολες εχω βαλει post και ειστε πολυ επιθετικοι!Τη μια ηταν για ενα βαψιμο και την αλλη για μια βολτα στο χωμα και η ειρωνεια ξεχειλιζε απο μερικους!
Για να ανοιχτει δΙαλογος παντως πρεπει να ειστε οι γνωστοι?
Η απορια μου ηταν λογικη αλλα ισως οχι σε εσενα που δεν μας ξερεις.
Μπηκες εδω να ρωτησεις για τη ΛΕΦΚΑ ενω εγω τουλαχιστον δεν ξερω κανεναν που αν εχει ασχοληθει ιδιαιτερα.
εφοσον χρησιμοποιησες το νετ θα ξερεις και για το site τους. οποτε ποιος ο λογος να ρωτας εδω?
απο κ κ περα νομιζω οτι σου απαντησα και στο αρχικο ποστ μου.![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Δεν ειχα προβλημα με την απαντηση σου απλα μου φανηκε περιεργο το οτι συζητησεις γινονται μονο μεταξυ γνωστων!
Στο site της λεφκα μπηκα αλλα δεν υπηρχε forum ή και καποια αλλη πληροφορια!Ρωτησα εδω μπας και πεσει λιγο φως!Απλα το μονο που ηθελα ηταν να παω μια χωματινη βολτα πριν κανω το kawasaki μου motard!![]()
cu![]()
παιζουν κ εδω χωματινες...Αρχικά δημιουργήθηκε από dimostenhs
Δεν ειχα προβλημα με την απαντηση σου απλα μου φανηκε περιεργο το οτι συζητησεις γινονται μονο μεταξυ γνωστων!
Στο site της λεφκα μπηκα αλλα δεν υπηρχε forum ή και καποια αλλη πληροφορια!Ρωτησα εδω μπας και πεσει λιγο φως!Απλα το μονο που ηθελα ηταν να παω μια χωματινη βολτα πριν κανω το kawasaki μου motard!![]()
cu![]()
![]()
οσο για απαντησεις μεταξυ γνωστων... προσωπικα δεν θα συμφωνισω γιατι δεν ειμασταν παντα γνωστοι...
![]()
τις χωματινες της λεφκα δεν τις ξερω. προφανως βατο χωματοδρομο θα εννοουν.
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimostenhs
cu![]()
εαν πας μια καλη χωματινη δεν νομιζω να το κανεις μοταρντ
.......τουλαχιστον οχι συντομα!!!!!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H