Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 110

Θέμα: Δολοφονία η ατύχημα ?

Παλαιό μέλος

Καλά ρε Swto

Κόντρα με ΧΤ? Είπαμε έχουν καρβουδιστήρια αλλά όχι και έτσι!

Το ότι δεν ξέρουμε την αλήθεια είναι σωστό!
    ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ τα πράγματα, αυτό ακούστηκε αυτό σχολιάσαμε!

Σίγουρα θα προσπαθήσουν να τα κουκουλώσουν αν έχουν κάνει μαλακία!

Αλλά να φανταστεί και κάποιος κλωτσιά είναι λίγο δύσκολο.Δεν έχει ξανακουστεί κλωτσιά παρά μόνο σε κάνα έργο.

Όπως και να έχει μην στιγματίσουμε όλους τους Μπάτσους!
    Και πολύ περισσότερο μην ευχαριστιόμαστε με τον θάνατο τους!

Μας ενοχλεί που μας γράφουν? Πάρτε μέτρα ρε μάγκες!
    Την δουλειά τους αυτοί την δουλειά μας και εμείς!

Από σήμερα για μένα η πινακίδα είναι παρελθόν!Επειδή με ενοχλεί να με γράφουν! Πόσο μάλλον για μαλακισμένους λόγους!

Pinakida

Mixali, pisteuo oti apo edo kai pera opoio dikiklo stamparoun xoris pinakida, tha trone ta lisaka tous na to stamatisoun, me ola ta mesa! Kai auto giati exoun sindiasei to: dikiklo xoris pinakida = dolofonos. Tha sou proteina na afiseis tin pinakida ekei pou einai, i na tin kripseis kato apo tin oura. Ego skeftomai na tin stravoso toso oste se eutheia grami na fainontai mono ta grammata.

Skepsou to alli mia fora!
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

Παλαιό μέλος

Έχεις δίκιο ρε Μπίλυ!

Το ξέρω ότι θα πέσει κυνηγητό τώρα ειδικά.

Αλλά την έχω πάρει την απόφαση.Και το ρίσκο μαζί!

Υ.Γ Και με τι να με κυνηγήσουν ρε Μπίλυ? Θα φάνε πίπα που θα πάει σύννεφο! Τώρα που μάθαμε και την σούζα.......!Χα!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    με τη δικιά σου μηχανή σίγουρα

πέτυχα χθες στο ALTER (καταλάθως μην βαράτε) ρεπορτάζ για το περιστατικό με γραφικά κλπ, λοιπόν ο δημοσιογράφος έλεγε για καταδίωξη με πράσινο ΧΤ και στο γραφικό έδειχνε πράσινη street που εμένα μου κανε από zx9r (μιας και μιλάμε για πράσινο) και πάνω. Έπεσα κάτω από τα γέλια (κι ας είναι τραγικό το θέμα) άμα είχε τέτοιο εργαλείο όχι δεν θα τον φτάνανε δεν θα τον βλέπανε

OK DEKTON!

Apla epimeno pos DEN einai i katalili periodos. Prin merikes meres:

1. an se stamatousan epeidi den eixes pinakida ante na efeuges me mia klisi. Pleon tous kovo gia silipsi-eksakrivosi stoixeion kai ta sxetika xaratsia.

2. an den stamatouses, siga min empainan ston kopo na se kinigisoun. Pleon pisteuo tha to kanoun epeidi exoun lisaksei, gia na apodeiksoun kai stous eautous tous oti den einai anikanoi.

Oso gia tin souza, xrisimopoiise to gia dikaiologia! Kserete kirie Dasofilaks, prin ligo, proti mpam, kantili to thirio, eksise i pinakida kai efige se ena samaraki.. A, na sou thimiso kai to elikoptero tis elas Douleuei auto i to exoun gia service?

Os tote, pao gia tsigaro

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΧΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΛΕΩ ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ? ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΤ 600 ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΟ ΒΕΝΕΤΤΟΝ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ?ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ 91-92 ΕΝΩ ΤΟ ΒΕΝΕΤΤΟΝ ΕΙΝΑΙ 89-90(90 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΒΕΝΕΤΤΟΝ) ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΤ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΤΣΙ?ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΓΙΚΟΙ!
    ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΛΟΚΑ!ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΑΝΕ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!

P.S. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΤ600 ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΟΤARD!MIA BΟΛΤΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Παλαιό μέλος

Re: OK DEKTON!

Αρχικά δημιουργήθηκε από cbrxxgr
    A, na sou thimiso kai to elikoptero tis elas Douleuei auto i to exoun gia service?
    Το ελικόπτερο δουλεύει Μπίλυ κανονικά!

Την Κυριακή που είχαμε πάει Β.Εύβοια πέταγε από πάνω μας.

Προσοχή γιατί αυτό μας "έχει"! Χα!

Douleuei to prapra?

Eeee, na to kataripsoume totenes!

Os tote, pao gia tsigaro

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Να το δούμε ξανά ?

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι ρε παιδιά.
    Κατ' αρχάς ΔΕΝ ξέρουμε τι ακριβώς έγινε.
    Μέχρι τώρα απ' ότι έχει μαθευτεί μάλλον για καραμπινάτη δολοφονία μου ακούγεται.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, δεν μπορώ να φανταστώ κάποιους να μην καταδικάζουν το γεγονός.
    Γι΄αυτό προέτρεψα όποιον μπορεί να βοηθήσει την έρευνα της αστυνομίας , να το κάνει.
    Στο τέλος- τέλος αν δεν πιαστεί ο ένοχος θα την πληρώσουμε όλοι.
    Και ο ΖΗΤΑΣ ήταν άνθρωπος και ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ταυτόχρονα. Δηλ. αν είχε συμβεί το αντίθετο δεν θα διαδηλώναμε σήμερα εναντίον της Αστυνομίας και των "μπάτσων που έφαγαν το παληκάρι" ???
    Η μήπως δεν τρέξαμε να βοηθήσουμε τον Γιώργο που ένας αλήτης ενεργώντας ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ του κατέστρεψε την ζωή ?. Επειδή ο αστυνομικός φορούσε στολή αλλάζει τίποτα ?
    Και επειδή τέτοιο μηχανάκι (αν είναι σωστές οι περιγραφές) σταμπάρεται εύκολα, θα πρότεινα τα μάτια σας ανοικτά και αν τον εντοπίσετε καρφί τηλ. στην αστυνομία...

Δεκτές φυσικά και οι αντίθετες απόψεις (Illu - δεν συμφωνώ μαζί σου-ακόμα κι αν έχεις δίκιο σε κάποια πράγματα, η ισοπέδωση είναι πάντα επικίνδυνη) , αλλά κατά την γνώμη μου παράλογες .

..ο Μάγος.. Το avatar του/της wizard
    Θα το πω πάλι: μην μπερδεύουμε την επαγγελματική οντότητα του καθενός με την ιδιότητα του ως μοτοσυκλετιστή.. Το δεύτερο είναι που μας ενώνει, και γι'αυτό θλίβομαι από μια τέτοια είδηση..
    .."νάφε και μέμνασ' απιστείν.. Άρθρα ταύτα φρενών"..

ΛΟΙΠΟΝ

ΧΤ ΠΡΑΣΙΝΟ S/M ΑΠΙΝΑΚΙΔΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ!!!! ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ 96 ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ζ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΖΗΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;; ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΡΙΝ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ 5 ΖΗΤΑΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ DELIVERY KAI TON ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!! ΦΟΒΕΡΟ;;;
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ(χαχαχαχα καλό, σιγά μην τον πιάσουν) ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΟΓΟ.

ΑΙΝΤΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!!!!
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

BAΛΑΝΤΗ ΜΟΥ ΝΕΥΡΙΑΣΕΣ?

ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ?ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!

ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙ ΣΤΥΛΑΚΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΕ!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ!!! ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΞΕΦΤΥΛΑ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΤ!!!!

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ!!!
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της swtos

Ρε παιδιά,

δε διαφωνώ, η απώλεια ενός ανθρώπου είναι πάντα πολύ λυπηρό γεγονός, αλλά κάποιος επαγγελματίας (σαν τον άτυχο), ΠΟΤΕ δεν κυκλοφορεί χωρίς κράνος ή με ξεκούμπωτο κράνος...... Συμφωνώ επίσης πως υπάρχουν και καλά παιδιά, αλλά είναι πολύ λίγα και σπάνια....
    Επίσης πώς καταλάβατε ότι το ΧΤ είναι κλεμμένο ???? επειδή το είπανε τα υπόλοιπα στρουμφάκια ???? 'Η επειδή το ανέφερε ο Αντ1 ???
    Σημειώστε επίσης πως τα συγκεκριμένα Genesis που οδηγούσε και ο δυστυχής είναι σκοτώστρες από μόνα τους, πολύ περισσότερο αν κάνεις και λάθος χειρισμούς.
    Κρίμα για το παλικάρι, αλλά η ένστασή μου είναι στον τρόπο που παρουσιάστηκε το θέμα και στο ότι κανείς δεν ανέφερε ότι ΔΕΝ φορούσε κράνος ή το φορούσε για τους τύπους ....

ΥΓ. το ΧΤ μπορεί να πατήσει το genesis από φανάρι σε φανάρι ... ειδικά αν είναι μερακλής ο "ύποπτος" .....

ΥΓ2. Δε φτάνει που σκοτώθηκε το παλικάρι, φροντίσανε αμέσως να το εκμεταλλευτούν τα μουνόπανα οι προϊσταμενοί του ....

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ

ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΞΩ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ 2 ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ 1 ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΑ ΕΝΑ CRF 450 TO ΟΠΟΙΟ ΟΧΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕ NUMBER PLATE ΚΤΛ!ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΩΡΙΟΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ!ΕΙΔΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΖΑΝΤΕΣ MOTARD (Ή ΜΙΚΡΕΣ ΡΟΔΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΩΠΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!
    ΕΡΕΕΕΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ!!!ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

P.S ΒΑΛΑΝΤΗ ΟΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΤ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΟΚ?ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΝΑ...

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο jimmy's ειχε ατυχημα χθες....
    από LINA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 06:29
  2. ατυχημα με τρανσαλπ
    από kle250 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2004, 07:46
  3. Παραλιγο ΑτυΧημα!!!!