ta aloyminenia ths makan εχουν μεταλλικα ράουλα με τροχαλίες και ιμάντα εσωτερικά...
ξετυλίγεται πόλύ εύκολα το δρομοβιβλίο...
και βεβαίως ακόμα προτιμότερο είναι να είναι φωτιζόμενο και ηλεκτρικό με κουμπί στο γκρίπ...
ta aloyminenia ths makan εχουν μεταλλικα ράουλα με τροχαλίες και ιμάντα εσωτερικά...
και βεβαίως ακόμα προτιμότερο είναι να είναι φωτιζόμενο και ηλεκτρικό με κουμπί στο γκρίπ...
Nαι ρε Γουϊνυ,αλλα αμα σκεφτεις το αθροισμα βαση για DRZ 107 ευρω+Roadbook (το φτηνοτερο 160 ευρω)+ΙΜΟ (απο 300 ευρω και πανω)+Λαμπακια,κοντρολλακια,παπαρακια (καμμια 50 ευρω) μου φαινεται οτι θελει γερες τσεπες το αθλημα!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
και βεβαίως ακόμα προτιμότερο είναι να είναι φωτιζόμενο και ηλεκτρικό με κουμπί στο γκρίπ...![]()
Το Alt+Shift το θυμασαι μετα την...τεταρτη λεξη ρε????![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Nαι ρε Γουϊνυ,αλλα αμα σκεφτεις το αθροισμα βαση για DRZ 107 ευρω+Roadbook (το φτηνοτερο 160 ευρω)+ΙΜΟ (απο 300 ευρω και πανω)+Λαμπακια,κοντρολλακια,παπαρακια (καμμια 50 ευρω) μου φαινεται οτι θελει γερες τσεπες το αθλημα!![]()
Το Alt+Shift το θυμασαι μετα την...τεταρτη λεξη ρε????![]()
koίτα ... έτσι έλεγα κι εγώ... αλλά απο την άλλη αν το ψάξεις απο την αρχή σωστά, παίρνεις κατευθειαν την κορυφή, και έχεις εξοπλισμό που σου μένει για πάντα...
αστα να πάνε ... και βαριέμαιαιαιαιαιαιαιαιαι
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Νικοοοο,το πουλας????![]()
Spam ειναι,αλλα αξιζει!
Μπααααα !!!
Πάντως βλέπω συχνά να πωλουνται στο ebay![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan