Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
απλα να σημειώσω ότι ιδιωτικά πανεπιστημιακά ιδρύματα δεν υπάρχουν πουθενά στην Ευρώπη....μονο στο Αμέρικα....όπου τα Funds είναι πολλά....
![]()
![]()
![]()
ποιος σου το πε αυτό;
φυσικά και υπάρχουν
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
απλα να σημειώσω ότι ιδιωτικά πανεπιστημιακά ιδρύματα δεν υπάρχουν πουθενά στην Ευρώπη....μονο στο Αμέρικα....όπου τα Funds είναι πολλά....
![]()
![]()
![]()
ποιος σου το πε αυτό;
φυσικά και υπάρχουν
Βρε παιδια, προσωπικη αποψη, αλλα και βεβαια πρεπει να υπαρχουν ιδιωτικα πανεπιστημια!!!
Δε καταλαβα, γιατι να παω σε ελληνικο πανεπιστημιο (τζαμπα τι να σου πω), στο οποιο μετραει μονο η προσπαθεια μιας εξεταστικης, και οχι αυτη 4 χρονων (οπως ηταν και για μενα) για να μπω σε πανεπιστημιο.
Γιατι εγω που τρεχω και παλευω 4 χρονια, να βγαλω βαθμους, να κανω να ρανω, και να γυρισει ο καθε π@π@ρας να μου πει, κοπελια, επιδη μας συμφερει τωρα θεωρεισε ελληνιδα και πρεπει να δωσεις 13 μαθηματα να μπεις στο ελληνικο πανεπιστημιο, κτλ κτλ (μεγαλη και πικραμενη ιστορια)
Οπως και το αλλο, γιατι εγω να χανω την εξεταστικη μου και τα χρονια μου στο "δημοσιο" και "δωρεαν" πανεπιστημιο, επειδη οι καθηγητες αποφασισανε οτι αυτα που περνουν και οι 4 μηνες αδειας το χρονο δεν τους φτανουν!!!![]()
Να παν να πνηγουν ολοι τους, και ας μην παω ποτε σε ελληνικο πανεπιστημιο!!!![]()
Αντε με συνχυσατε μεσημεριατικα...
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
![]()
![]()
![]()
![]()
min sinexizete den antexo alo
![]()
![]()
![]()
![]()
pinasa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Τι σε κάνανε ???Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
με συνχισατε...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Οκ???Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τι σε κάνανε ???![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
min sou kani entiposi refstopioite efkola....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τι σε κάνανε ???![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Ακου πολυ συχνα να μιλανε για την ανεργια και για τους οκνυρους Ελληνες,που δεν πανε στην οικοδομη.Κ διαφορα αλλα σχετικα επαγγελματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
δεν υπάρχει αυτο το πράγμα που λες...![]()
εχουμε ξεμείνει απο
οικοδομους,
μπογιατζηδες,
ηλεκτροσυγκολλητες,
μονταδώρους
ηλεκτρολόγους
υδραυλικούς
και ένα σωρό τέχνες....
ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεε
η δουλειά του τεχνίτη πληρωνεται πολύ καλά!
όσο για την παιδεία... πλέον με το νετ, κανείς δεν έχει δικαιολογια αν έχει όρεξη!
Εγω μια ερωτηση να σας κανω?
Εχετε δουλεψει ποτε σε οικοδομη?Ειτε ως οικοδομοι,ειτε ως ηλεκτρολογοι,ειτε ως μαρμαραδες,ειτε ως ξυλουργοι,η σιδεραδες και πολλα αλλα?
Οχι ως αφεντικα αλλα ως υπαλληλοι?
Οταν δουλεψετε σε τετοιες δουλειες,οταν δεις τη μεση σου να ματωνει και τα χερια να μελανιαζουν απο το κρυο,να σκαει το κρεας απο τα βερνικια η να πιανεις στην οικοδομη τα σιδερα και να ψηνονται τα χερια σου,τοτε πειτε την γνωμη σας.
Δεν λεω βεβαια,αν εισαι ανεργος ολα θα τα κανεις,και εισαι πραγματι κακομαθημενος αν εισαι ανεργος και δεν πας σε οτι δουλεια να ειναι.Αλλα καλος η μαλλον κακος απο αυτες τις δουλειες πρωτον δεν ζει ανθρωπος και δευτερον δεν αντεχει και πολυ σωματικα(απο πειρα μιλαω και οχι απο οτι βλεπω απο την τηλεοραση)
Θα μου πεις,να ρε φιλε οι ξενοι που ζουν μια χαρα.
Ναι αλλα οι ξενοι ζουν 10 ατομα σε ενα σπιτι,χωρις καμια ανεση χ με ενα παντελονι που το χαρησε η γειτονισα.
Δευτερον.Αν μια μερα ερθει στο δελεαρ μαζι σας ενας οικοδομος(λεμε τωρα)
και πει σε μια γυναικα του φορουμ:οικοδομος ειμαι.
Πως θα τον κοιταξει?τι θα πει?
Ο χαμαλης θα σκεφτει.Και οχι μονο η γυναικα.
Να ακομα ενας λογος.
Αν ενας οικοδομος παρει μια μηχανη πως θα την πληρωσει?
Με μεροκαματο 30 ευρω και χωρις να ξερει ποτε ξανα θα εχει μεροκαματο?
Και επειδη δεν μπορω να γραφω πολλα.
Για καποιον που ειπε οτι χτιζει.....
Για λογαριασε ποσα στοιχηζει το ικα που θα πληρωσεις,τα μπετα,τα καλουπια,τα σιδερα,το κερδος του εργολαβου και τελος βγαλε να δεις και ποσο μεροκαματο θα πληρωσεις.
Να δοξαζετε το Θεο οσοι δεν κανετε τετοιες δουλειες και αφηστε τους αλλους στον καημο τους.
Τελος οσοι εχουν αμφιβολια για αυτα που λεω μπορουν να πανε σε μια οικοδομη να πιασουν δουλεια......
Παντα φιλικα!
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
Αυτο που με νοιαζει ειναι οτι θελω να δωσω εξετασεις και δε μπορω...![]()
![]()
![]()
Κι οχι μονο εγω, ειναι αρκετα ατομα...![]()
![]()
![]()
Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σου στερησει την εξεταστικη! Ακομα κι ενα ατομο να ηθελε να δωσει εξετασεις και να ηταν κατα της καταληψης, θα επρεπε η σχολη να μεινει ανοιχτη!!! Εξαλλου δε το καταλαβα...απο ποτε οι εξετασεις ειναι υποχρεωτικες? Αμα θες δινεις, αλλιως δεν παιρνεις ποτε πτυχιο, οτι γουσταρει κανει ο καθενας!!! Μη παιρνεις ομως τους αλλους στο λαιμο σου...Οποιος δε θελει να γραψει μπορει απλα να κατσει σπιτι του!!!
Το κοβω να πεφτει ξυλο στην αυριανη συνελευση...
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Και επειδη το προηγουμενο δεν ηταν του θεματος...
Σχετικα με τα πανεπηστημια ενα δεν καταλαβαινω.
Δεν ειναι καλα ουτε και τζαμπα τα Ελληνικα δημοσια πανεπηστημια οποτε να κανουμε ιδιωτικα.
Εγω παλι λεω...Γιατι να μην Φτιαξουμε τα δημοσια?
Δεν γινετε?
αν ναι γιατι στα δημοσια θα υπαρχει παντα το βισμα ε?
Ενω τα ιδιωτικα βρε παιδι θα ειναι σαν το ευαγγελιο!!!!
Γιατι οι καθηγητες τα εχουν γραμμενα εκει που δεν πιανει μελανι?
Τοτε να απολυθουν.
Γιατι οι φοιτητες δεν πατανε το ποδι τους?
Να τους κοψουν.
Μιλησε η μαριετα για τους ταραξιες που δεν σεβονται ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ που πληρωνει ενοικια για το παιδι του ενω κανουν καταληψεις.
Ε σε λιγα χρονια ο φτωχος που θα τα βρει τα λεφτα για ενοικια ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ?
Τεσπα...
www.tsakosart.gr
εγώ πάλι αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων σημαίνει ταυτόχρονα και κατάργηση του δημοσίου;
γιατί αυτή την καραμέλα χρησιμοποιούν ουσιαστικά όσοι είναι κατά των ιδιωτικών
αντί να κάτσουμε να κουβεντιάζουμε για τις προϋποθέσεις δημιουργίας ιδιωτικών και τον τρόπο που μπορεί να βελτιωθεί παράλληλα το δημόσιο λέμε ένα σκέτο όχι;
και τι κάνουμε μας αρέσει η κατάσταση όπως είναι σήμερα;
σήμερα πάρα πολλοί άνθρωποι που σπουδάζουν σε "κολλέγια" που "συνεργάζονται" με πανεπιστήμια του εξωτερικού και που λειτουργούν νόμιμα αλλά ταυτόχρονα το κράτος δεν τα αναγνωρίζει ή δεν ξεκαθαρίζει την ισοτιμία τους, εσείς τι λέτε είναι αυτή ωραία κατάσταση;
Πάλι τα ίδια....Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Δεν ειναι καλα ουτε και τζαμπα τα Ελληνικα δημοσια πανεπηστημια οποτε να κανουμε ιδιωτικα.
Εγω παλι λεω...Γιατι να μην Φτιαξουμε τα δημοσια?
![]()
τι σχεση έχει η (οικτρή) κατάσταση των υπαρχόντων πανεπιστημίων με το αν θα υπάρξουν ιδιωτικα...
είπε κανείς να γίνουν τα υπάρχοντα ιδιωτικα; οτι να 'ναι λετε ώρες-ώρες
είπε κανεις να μη βελτιωθούν τα δημόσια? Να βελτιωθούν.
Γιατι να μην υπάρχουν και ιδιωτικα ρωτάω εγώ...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πιστευεται οτι οταν γινουν τα ιδιωτικα,μετα απο λιγο χρονικο διαστημα τα δημοσια δεν θα φτασουν στην απαξιωση και τελικα στην ΜΗ τυπικη αλλα ουσιαστικη καταργηση τους,οχι απο το λαο αλλο απο το κρατος?
Αν αυτο δεν γινει τοτε πρωτος εγω συμφωνω να γινουν τα ιδιωτικα!
www.tsakosart.gr
Τα ίδια γράψαμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
εγώ πάλι αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων σημαίνει ταυτόχρονα και κατάργηση του δημοσίου;
γιατί αυτή την καραμέλα χρησιμοποιούν ουσιαστικά όσοι είναι κατά των ιδιωτικών
αντί να κάτσουμε να κουβεντιάζουμε για τις προϋποθέσεις δημιουργίας ιδιωτικών και τον τρόπο που μπορεί να βελτιωθεί παράλληλα το δημόσιο λέμε ένα σκέτο όχι;
και τι κάνουμε μας αρέσει η κατάσταση όπως είναι σήμερα;
σήμερα πάρα πολλοί άνθρωποι που σπουδάζουν σε "κολλέγια" που "συνεργάζονται" με πανεπιστήμια του εξωτερικού και που λειτουργούν νόμιμα αλλά ταυτόχρονα το κράτος δεν τα αναγνωρίζει ή δεν ξεκαθαρίζει την ισοτιμία τους, εσείς τι λέτε είναι αυτή ωραία κατάσταση;
Ρε Μανώλη, εθελοτυφλούμε στην Ελλάδα και βαυκαλιζόμαστε οτι έχουμε δωρεάν παιδεία...![]()
Εδω το άρθρο 16 που τόσοι κόπτονται ΚΑΤΑ της αναθεώρησής του λέει στη παράγραφο 2 (επί λέξη):
2. H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.
Και παρ' όλα αυτά ΟΥΤΕ αυτό θέλουν να αλλαχτει... και υποτίθεται οτι ειναι αριστεροί αυτοί που δε θέλουν την αλλαγη...![]()
Μιλάμε για υπερσυντηρητικό κείμενο της δεκαετίας του '50...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δλδ τώρα δεν είναι απαξιωμένα ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Πιστευεται οτι οταν γινουν τα ιδιωτικα,μετα απο λιγο χρονικο διαστημα τα δημοσια δεν θα φτασουν στην απαξιωση και τελικα στην ΜΗ τυπικη αλλα ουσιαστικη καταργηση τους,οχι απο το λαο αλλο απο το κρατος?![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αμεεεε.Αλλα ποσο χειροτερα αραγε μπορουν να γινουν.
ΜΗ χειροτερα που λενε και στο χωριο μου!!!![]()
![]()
www.tsakosart.gr