ΥΠΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
δυστυχως ετσι ειναι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το θέμα όμως είναι αλλού...![]()
Το οτι σε μια, κατ' όνομα δυστυχώς, ευρωπαϊκή χώρα γίνεται συζήτηση για κάτι που είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δικαίωμα του καθενός μας, δείχνει πόσο πίσω ειναι αυτή η χώρα και πόσο ισχυ΄ρό είναι το λόμπυ των ορθόδοξων μουλάδων...
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Κάποτε το 99% θέλανε ταφή. (Όντας χριστιανοί)
Τώρα υπάρχει ένα σοβαρό ποσοστό ανθρώπων που ΔΕΝ θέλει να ταφεί
Όλοι οι πολίτες πρέπει να έχουν το δικαίωμα να κάνουν το πτώμα τους ότι θέλουν.
Είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δικαίωμα του καθενός μας, όπως σωστά είπε ο καπετάνιος.
Να αρχισω ξεκαθαριζοντας οτι σιχαινομαι αυτο το πραγμα που λεγετε εκκλησια ετσι οπως το εχουν καταντησει! Απο εκει και περα, ο νομος εχει αλλαξει και πλεον επιτρεπετε η καυση των νεκρων, αλλαξε τις ιδιες μερες που εγιναν και καποιοι δημοι αυτονομοι (Βραχασι) και ετσι περασε στα ψιλα! Αλλα αν και ο νομος το επιτρεπει πλεον, δεν υπαρχουν στην Ελλαδα ακομα οι καταλληλες εγκαταστασεις, αρα πρεπει να γινει και η μεταφορα του νεκρου σε αλλη χωρα! Πληροφοριακα σας λεω, η φτηνοτερη λυση ειναι Βουλγαρια, περιπου 2500ε η μεταφορα και καυση. Απο εκει και περα ομως δεν μπορουμε να περιμενουμε να μας διαβασουν κι ολας...Αφου επιλεγουμε να καει ο νεκρος δεν μπορουμε να απαιτουμε απο την εκκλησια να μας διαβασει αφου ειναι κατα των αρχων της. Καλος ή κακος αν επιλεξουμε την καυση, δεν μας διαβαζουνε! Μην θελουμε και το σκυλο χορτατο και την πιτα κομμενη!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Υπερ της καύσης και μάλιστα ο πατέρας μου το έχει απαιτήσει να το κάνουμε .
Δε νομίζω όμως ότι θα επιτραπεί ποτέ κάτι τέτοιο στην Ελλάδα![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Υπερ της καύσης και μάλιστα ο πατέρας μου το έχει απαιτήσει να το κάνουμε .
Δε νομίζω όμως ότι θα επιτραπεί ποτέ κάτι τέτοιο στην Ελλάδα![]()
Επιτρεπετε ηδη....
Διαβασε και το απο πανω...
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Απο εκει και περα ομως δεν μπορουμε να περιμενουμε να μας διαβασουν κι ολας...Αφου επιλεγουμε να καει ο νεκρος δεν μπορουμε να απαιτουμε απο την εκκλησια να μας διαβασει αφου ειναι κατα των αρχων της. Καλος ή κακος αν επιλεξουμε την καυση, δεν μας διαβαζουνε! Μην θελουμε και το σκυλο χορτατο και την πιτα κομμενη!
Αυτό όπως και πολλά άλλα (όπως το πιο κραυγαλέο ας πούμε ότι οι γυναίκες απαγορεύεται να γίνουν ιερείς.... που είναι η ισότητα του Χριστού? μήπως εξαντλείται στους αντρες? για να μην αναφέρω και άλλα πολλά χοντρα) είναι μια εφεύρεση των αρχηγών της εκκλησίας. Δεν ειναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ αυτά. Πολλά βέβαια την εποχή εκείνη ήταν αναγκαία τρικ για να μπρορέσουν να προσυλητίσουν τον ειδολατρικό κόσμο εύκολα καθώς και να μπορέσουν να διατηρήσουν μια τάξη και ενα ήθος στους κόλπους των πιστών οι οποίοι δεν ήταν και τα καλύτερα παιδιά οπότε χρειάζονταν ενα μπαμπούλα. Αλλά να διατηρούνται μέχρι σήμερα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και μειώνει στα μέγιστα την αξιοπιστία της εκκλησίας ακόμη και στα μάτια εμάς των πιστών, πόσο μάλλον αυτών που ασπάζονται διαφορετικά πράγματα. ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ και πάλι ΚΡΙΜΑ και ΝΤΡΟΠΗ. Δυστυχώς μόλις το ψάξει κάποιος λίγο παραπάνω (όχι πολύ, λίγο) ανακαλύπτει ότι το 80% απ'ότι ξέρουμε είναι παραποιημένη ιστορία που βασίζεται μεν σε αλήθεια αλλά έχει καταντήσει πια σαν παραμύθι.
Οπότε ΝΑΙ. ΑΠΑΙΤΩ από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ να με διαβάζει εφόσον κατά την διάρκεια της ζωής μου ήμουν χριστιανός και ας κάνω ότι θέλω με το νεκρό σώμα μου. Άλλωστε η ψυχή μου είναι που κρίνεται όταν πεθαίνω και όχι το σώμα μου. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ. Αν και να σου πω, λίγο με νοιάζει αφού ότι και να πουν οι τραγόπαπαπες ο ΘΕΟΣ κρίνει και κατακρίνει τελικά ακόμη και αυτούς που δεν είναι χριστιανοί ανάλογα με τις πράξεις τους. Ή μήπως μόνο εμείς θα παμε στον Παράδεισο? Τα ίδια κάνουν και με τον πολιτικό γάμο και με τα βαφτίσια οι ΓΥΦΤΟΙ.
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ με αυτούς πια.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Στη βαση δεν διαφωνουμε, απλα δεν νομιζω οτι πραγματικα πιστευεις οτι θα αλλαξουν κατι οι τραγοπαπαδες...
ΟΧΙ βέβαια.
Η εκκλησία είναι η μεγαλύτερη ΜΠΙΖΝΑ που υπάρχει. Γι αυτό και εγώ απέχω απο αυτή και συμμετέχω όπου και όταν το αισθάνομαι και με τον τρόπο που το αισθάνομαι. Δεν τους έχω ανάγκη ούτε να με ευλογήσουν ούτε να με συγχωρέσουν. Ο ΘΕΟΣ ξέρει και δεν χρειάζεται διευθαρμένους μεσάζοντες.
Βέβαια για να μην βάζουμε όλους σε ένα τσουβάλι, έχω συναντήσει και πολλούς απλούς παπάδες που μια χαρά είναι και πολύ καλά τα λέμε αλλά είναι οι εξαιρέσεις δυστυχώς.
.
εγω είμαι υπέρ της ελέυθερης επιλογής...
προσωπικά προτιμώ την ιδέα ένας άνθρωπος να γυρνά στους χυμούς της μάνας Γής...
εκτός και αν σκορπιστεί η στάχτη του στην θάλασσα που ποτέ δεν μένει ακίνητη...
ή αν καθίσουν αυτές (σταχτες) στα φύλλα των δένδρων που λιάζονται στον ήλιο...
πολύ ποιητικό και πολύ ινδιάνικο ε;![]()
σημασια έχει πώς το κορμί μας (ακόμη κι αυτό) είναι δανεικό!![]()
ΩΡΑΙΟΣ Ο KaTaNaS
RESPECT ....!!!!!
.
ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ...ΠΩΣ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΤΕ?
ΑΝ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΨΕΙ,ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΒΡΩ ΕΞΩ?
ειναι ερωτηματα φιλοσοφικου ενδιαφεροντως αλλα ειναι..ερωτηματα!
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
χαχαχαχαχα μαυρισμένοι... διάλογος: ρε Τάσο εσύ δεν είσουν ξανθός ρε φίλε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ...ΠΩΣ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΤΕ?
:rotflmao: ΄
στην ανάσταση των νεκρών, θα είμαστε ένα μάτσο Αέρηδες!
Όταν θες να σε διαβάσει μια εκκλησία, θα πρέπει να είσαι μέλος της.Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Αυτό όπως και πολλά άλλα (όπως το πιο κραυγαλέο ας πούμε ότι οι γυναίκες απαγορεύεται να γίνουν ιερείς.... που είναι η ισότητα του Χριστού? μήπως εξαντλείται στους αντρες? για να μην αναφέρω και άλλα πολλά χοντρα) είναι μια εφεύρεση των αρχηγών της εκκλησίας. Δεν ειναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ αυτά. Πολλά βέβαια την εποχή εκείνη ήταν αναγκαία τρικ για να μπρορέσουν να προσυλητίσουν τον ειδολατρικό κόσμο εύκολα καθώς και να μπορέσουν να διατηρήσουν μια τάξη και ενα ήθος στους κόλπους των πιστών οι οποίοι δεν ήταν και τα καλύτερα παιδιά οπότε χρειάζονταν ενα μπαμπούλα. Αλλά να διατηρούνται μέχρι σήμερα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και μειώνει στα μέγιστα την αξιοπιστία της εκκλησίας ακόμη και στα μάτια εμάς των πιστών, πόσο μάλλον αυτών που ασπάζονται διαφορετικά πράγματα. ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ και πάλι ΚΡΙΜΑ και ΝΤΡΟΠΗ. Δυστυχώς μόλις το ψάξει κάποιος λίγο παραπάνω (όχι πολύ, λίγο) ανακαλύπτει ότι το 80% απ'ότι ξέρουμε είναι παραποιημένη ιστορία που βασίζεται μεν σε αλήθεια αλλά έχει καταντήσει πια σαν παραμύθι.
Οπότε ΝΑΙ. ΑΠΑΙΤΩ από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ να με διαβάζει εφόσον κατά την διάρκεια της ζωής μου ήμουν χριστιανός και ας κάνω ότι θέλω με το νεκρό σώμα μου. Άλλωστε η ψυχή μου είναι που κρίνεται όταν πεθαίνω και όχι το σώμα μου. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ. Αν και να σου πω, λίγο με νοιάζει αφού ότι και να πουν οι τραγόπαπαπες ο ΘΕΟΣ κρίνει και κατακρίνει τελικά ακόμη και αυτούς που δεν είναι χριστιανοί ανάλογα με τις πράξεις τους. Ή μήπως μόνο εμείς θα παμε στον Παράδεισο? Τα ίδια κάνουν και με τον πολιτικό γάμο και με τα βαφτίσια οι ΓΥΦΤΟΙ.
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ με αυτούς πια.
Που σημαίνει ότι ακολουθείς το καταστατικό της.
Αν διαφωνείς με την ορθόδοξη άποψη της ταφής, τότε βρες μια εκκλησία που διδάσκει αυτά που θεωρείς σωστά και γίνε μέλος της
Βάλε τον παπά που διαβάζει στάχτες να σε διαβάσει.
Είναι πολύ εγωιστικό να θες να αλλάξεις μια ιστορία 2000 χρόνων κατά πως σε βολεύει.
Άλλωστε αφού αυτή η εκκλησία και οι παπάδες της είναι διεφθαρμένοι, τι θες μαζί τους?
Γιατί να σε διαβάσει ένας ‘τραγόπαπας’ μιας ‘αναξιόπιστης’ εκκλησίας?
![]()
![]()
Αν δεν κατανοούμε κάτι, δεν είναι ντε και καλά λάθος.
Λάθος είναι η επιβολή του δικού μου ‘σωστού’ είτε το λέει η Χ εκκλησία, είτε το λές εσύ.