οταν αλλαξεις λαστιχο-παρε το σκισμενο βαλτο σε μια παλια ζαντα και ετσι θα εχεις τον πιο ''μοτο-κουμπαρά''![]()
οταν αλλαξεις λαστιχο-παρε το σκισμενο βαλτο σε μια παλια ζαντα και ετσι θα εχεις τον πιο ''μοτο-κουμπαρά''![]()
''όσο απαξιωτικό είναι η μη συμπλήρωση αθλητών σε κατηγορίες ή τερματίζοντες στο βάθρο άλλο τόσο είναι το μοίρασμα κυπέλλων στην απονομή σε αθλητές που δεν έχουν τερματίσει τον αγώνα.
Τώρα αν αυτό είναι στα πλαίσια διατήρησης καλών σχέσεων με τους αθλητές – πελάτες, πάω πάσο!''
Πάλι καλά που δεν τού είπες να το βάλει πουθενά αλλού τού ανθρώπου!!..........................Αρχικά δημιουργήθηκε από naked
..............(σκέφτηκα κοιτώντας το avatar σου!)![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Κρίμα τι να πω....![]()
Ρε παιδιά συγνώμμη για την ενόχληση αλλά ....ξέρετε ...μου έπεσε μια πένσα κάπου στη Θηβών :smilea: αν λέω αν..την δείτε πουθενά πέστε της να γυρίσει στην εργαλειοθήκη της αμέσως
![]()
Αν ναι; Δικιά σου είναι; Επικοινώνησε με πμ σε παρακαλώ να έρθω να.......τα "πούμε"![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
παντως ρε odt μην στεναχωριεσαι!!σε καμια περιπτωση δεν εισαι γκαντεμης! ...υπαρχουν κ χειροτερα! εμενα για παραδειγμα μου τυχαν μεσα στον ιανουαριο οσα δεν μου εχουν τυχει ΄σ'ολη μου την ζωη...κοιτα για να δεις.
1)αγοραζω το v-strom ,δεν περνανε 3 μερες το παιρνει ο πατερας μια βολτα το παρκαρει ξεχναει να βαλει ταχυτητα ...παρ'το κατω300 ευρω ζημια
2)εχασα το πορτοφολι μου με καμια 100αρια ευρω μεσα πιστωτικες κτλ.(ποτε δεν εχω χασει ,ουτε μου'χουν κλεψει τιποτα ποτε αλλη φορα))
3)χαλαει το κινητο μου 2 μηνων![]()
4)παω για snowboard (πηγαινω συχνα) κ εκει που αραζω να ξεκουραστω βγαζω την σανιδα κ την ακουμπαω διπλα μου...ε σε καποια φαση ξεχνιεμαι ...την παιρνει ο κατηφορος κ εγω απο πισω να τρεχω σαν τον Βεγγο μεσ'τα χιονια. αποτελεσμα, φυσικα δεν την προλαβα γιατι ανεπτυξε τρελη ταχυτητα...την βρηκαμε μερικα χμ πιο κατω οπου ειχε στουκαρει σ'ενα βραχο...στραβωσε κ ετσι πληρωσα αλλα 270 ευρω επειδη ηταν νικοιασμενη...:hypnotize :
![]()
5)α κ ετσι για το τελος εφαγα κ 2 κλισεις για παρανομη σταθμευση μεσα σε 2 μερες συνεχομενα (οπου παλι ποτε δεν μ'εχουν γραψει) αλλα 140 ευρω περιπου![]()
οπως καταλαβαινεις οχι απλα δεν εχω φραγκο αλλα παιζει να μπω κ μεσα!!![]()
...αλλα ρε πουστη λεω δεν γ@μιεται! ΤΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ!! εμεις να'μαστε καλα...υγεια κ τετοια!![]()
![]()
α κ ευτυχως εφυγε ο ιανουαριος!!!![]()
ΥΓ ουδεμια σχεση εχω με τον Μητσοτακη![]()
![]()
πλακα μας κανεις !!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
.......................
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
...θα ηταν καλη φαση να'ταν πλακα...αλλα δεν ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
πλακα μας κανεις !!!!!!!!!!
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...αλλα οπως ειπα την υγεια μας να'χουμε κ αυτα δεν ειναι τιποτα!! ...νεοι ειμαστε κ τα λευτα ειναι απλα αναλωσιμα ...θα δουλεψουμε κ 8α τα ξαναβγαλουμε ...και αλλου θα τα ξαναχαλασουμε![]()
![]()
![]()
Μήπως να δοκίμαζες να την διορθώσεις με την πένσα του odt?ειχε στουκαρει σ'ενα βραχο...στραβωσε
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
...αλλα οπως ειπα την υγεια μας να'χουμε κ αυτα δεν ειναι τιποτα!! ...νεοι ειμαστε κ τα λευτα ειναι απλα αναλωσιμα ...θα δουλεψουμε κ 8α τα ξαναβγαλουμε ...και αλλου θα τα ξαναχαλασουμε![]()
![]()
[/B]
Ωραιος και σωστοτατος!!!!
Πω, πωω..![]()
Πολύ odt είσαι ρε παιδί μου..
Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
παντως ρε odt μην στεναχωριεσαι!!σε καμια περιπτωση δεν εισαι γκαντεμης! ...υπαρχουν κ χειροτερα! εμενα για παραδειγμα μου τυχαν μεσα στον ιανουαριο οσα δεν μου εχουν τυχει ΄σ'ολη μου την ζωη...κοιτα για να δεις.
1)αγοραζω το v-strom ,δεν περνανε 3 μερες το παιρνει ο πατερας μια βολτα το παρκαρει ξεχναει να βαλει ταχυτητα ...παρ'το κατω300 ευρω ζημια
2)εχασα το πορτοφολι μου με καμια 100αρια ευρω μεσα πιστωτικες κτλ.(ποτε δεν εχω χασει ,ουτε μου'χουν κλεψει τιποτα ποτε αλλη φορα))
3)χαλαει το κινητο μου 2 μηνων![]()
4)παω για snowboard (πηγαινω συχνα) κ εκει που αραζω να ξεκουραστω βγαζω την σανιδα κ την ακουμπαω διπλα μου...ε σε καποια φαση ξεχνιεμαι ...την παιρνει ο κατηφορος κ εγω απο πισω να τρεχω σαν τον Βεγγο μεσ'τα χιονια. αποτελεσμα, φυσικα δεν την προλαβα γιατι ανεπτυξε τρελη ταχυτητα...την βρηκαμε μερικα χμ πιο κατω οπου ειχε στουκαρει σ'ενα βραχο...στραβωσε κ ετσι πληρωσα αλλα 270 ευρω επειδη ηταν νικοιασμενη...:hypnotize :
![]()
5)α κ ετσι για το τελος εφαγα κ 2 κλισεις για παρανομη σταθμευση μεσα σε 2 μερες συνεχομενα (οπου παλι ποτε δεν μ'εχουν γραψει) αλλα 140 ευρω περιπου![]()
οπως καταλαβαινεις οχι απλα δεν εχω φραγκο αλλα παιζει να μπω κ μεσα!!![]()
...αλλα ρε πουστη λεω δεν γ@μιεται! ΤΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ!! εμεις να'μαστε καλα...υγεια κ τετοια!![]()
![]()
α κ ευτυχως εφυγε ο ιανουαριος!!!![]()
ΥΓ ουδεμια σχεση εχω με τον Μητσοτακη![]()
![]()
Εσυ εισαι χειροτερος κι απο μενα!![]()
Πες μου σε παρακαλω 43 νουμερα να πα να παιξω τα υπολοιπα..
:
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Πω, πωω..![]()
Πολύ odt είσαι ρε παιδί μου..
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics