Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: Ti Tha Kanate Eseis??? Ego Pantos Kotepsa

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    φιλε μου, πρωτα απ'όλα, όρθιος πάντα

ύστερα, δεν υπάρχει λόγος να λογομαχούμε με κανέναν... την έκανε μία , την έκανε δύο...

τον έχεις προσπεράσει και φεύγεις μακριά...

αν λογομαχήσεις και συμβει κάτι ανάλογο με το δικό σου συμβάν...

κλέινεις το μάτι στην γκόμενα και της λές... "που έμπλεξες μωρό μου;"

εκεί που τον πονάει, κατάλαβες; Επιβεβαίωση έψαχνε ο καημένος στο αντριλίκι του.

σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!

και μετά στη δουλειά σου!

κούλ

ΜΠΟΡΟΎΣΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Πάω στο παράθυρο του και με απόλυτη ευγένεια του ζητώ να προσέξει ,εάν με βρίσει δεν μιλάω καθόλου τον αφήνω να προπορευτεί, εντωμεταξύ γυρίζω λίγο την πινακίδα μου και την κατάληλη στιγμή περνάω απο δίπλα του και του κλωτσάω τον καθρέφτη.
    Αυτό σημαίνει <θα μου το πληρώσεις> Δεν υπάρχει καθρέφτης κάτω απο 100 ε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    σε παρομοια περιπτωση με saxo στην Βουλιαγμενης φοραγα το ανοιχτο κρανος μου......
    αυτη την καραβανα το NOLAN ....

εφαγε την ροχαλα ο τυπος χαλαρα.....και μετα προλαβα να ακουσω την γκομενα να λεει...ηηηηηηηηηηη!!!!!!!

καλη λυση αυτη με την πινακιδα.μενεις πισω την στραβωνεις και βουρ για καθρεπτη..ειδικα αν φορας μποτες...

το εχω κανει σε πορτα....μιλαγε ο τυπος στο κινητο και στην καρακοσμαρα του....αλλαζε λωριδες για πλακα χωρις φλας,χωρις καν να κοιταει...την εφαγε στην πισω πορτα κατι ακουσε σταματαει με κοιταει αλλα ειχα το full face ...αν κατεβαινε το Kevlar απο το γαντι θα του κανε το ματακι κατουμπαλο.....ηταν με κοστουμο ομως ...του πουστη να ειχε τσεκουρι επανω,δεν νομιζω...

οι ηλιθιοι ειναι αητητοι...στα 30 μου εχω βαρεθει να κανω αυτα που εκανα πιο μικρος και πιο φουσκωτος ομως....απλα καποιες φορες αγανακτεις...αυριο θελω να κανω οικογενεια..θα αφησω την μηχανη επειδη καποια ζωα δεν με σεβονται?
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    σε παρομοια περιπτωση με saxo στην Βουλιαγμενης φοραγα το ανοιχτο κρανος μου......
    αυτη την καραβανα το NOLAN ....

εφαγε την ροχαλα ο τυπος χαλαρα.....και μετα προλαβα να ακουσω την γκομενα να λεει...ηηηηηηηηηηη!!!!!!!

καλη λυση αυτη με την πινακιδα.μενεις πισω την στραβωνεις και βουρ για καθρεπτη..ειδικα αν φορας μποτες...

το εχω κανει σε πορτα....μιλαγε ο τυπος στο κινητο και στην καρακοσμαρα του....αλλαζε λωριδες για πλακα χωρις φλας,χωρις καν να κοιταει...την εφαγε στην πισω πορτα κατι ακουσε σταματαει με κοιταει αλλα ειχα το full face ...αν κατεβαινε το Kevlar απο το γαντι θα του κανε το ματακι κατουμπαλο.....ηταν με κοστουμο ομως ...του πουστη να ειχε τσεκουρι επανω,δεν νομιζω...

οι ηλιθιοι ειναι αητητοι...στα 30 μου εχω βαρεθει να κανω αυτα που εκανα πιο μικρος και πιο φουσκωτος ομως....απλα καποιες φορες αγανακτεις...αυριο θελω να κανω οικογενεια..θα αφησω την μηχανη επειδη καποια ζωα δεν με σεβονται?
    Καλυτερα να μην ασχολειστε και πολυ γιατι...
    http://www.moto.gr/forums/showthread...E5%E9%F1%E9%EF
    Διαβαστε το ποστ του johnpan και επειτα το δικο μου να δειτε τι ατομα κυκλοφορουν εκει εξω.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Φίλε μου θεωρώ ότι έκανες την καλύτερη κίνηση. Μακριά απο τέτοιους μαλάκες. Συνέχισε την ζωή σου και μην μπλέκεις με τέτοια γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τι καθίκι έχεις να κάνεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    παιρνεις το νουμερο του και του κανεις μια επισκεψη μετα
    αφηνεις την παιδικη σου φαντασια να ξεδιπλωθει πανω στο αμαξι του

Ίσως σε κούραζε λίγο η αναζήτηση, το αποτέλεσμα όμως ......

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR

η ζουμπουλία ήτανε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    η ζουμπουλία ήτανε;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Auto skeftika k go...

Kala ekanes kai efyges, makari na mporousame oloi na kratisoume to thymo mas. Exoune gemisei oi dromoi me skata...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    Δεν λες που δεν ημουνα κρυωμενος να φυγει η χλεπα και να ηθελε απολυμανση με πετρελαιο μετα....
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag

Re: Ti Tha Kanate Eseis??? Ego Pantos Kotepsa

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG

SKETOS DOLOFONOS O TYPOS ME TO PUNTO.

KAI SKEFTOMAI TORA POSO EKTETHIMENOI EIMASTE STON KATHE M@L@K@.

αν ηταν κ με φυμε τζαμια πρεπει να τον εχω δει κ εγω...αλλωστε πισω απο την καλλιροης μενω..καπου εκει πρεπει να μενει κ αυτος ..αν ειναι ο ιδιος...
    βεβαια απο πουντο εχει βρωμισει ο τοπος...

παντς δεν ειχες τιποτα να χασεις να επαιρνες τον αριθμο του κ μια κληση στην τροχαια...

λεμε τωρα...

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    το πιο απλό όλων είναι το εξής...

Σταματάς πιο κάτω , παίρνεις πινακίδα και καλείς τροχαία.

Δηλώνεις οτι προσπάθησε ο τύπος να σε ρίξει , επειδή του είπες , οτι του είπες (χωρίς να τον βρίσεις ελπίζω). Πίστεψε με , τέτοιες μαγκιές τις πληρώνουν πολύ ακριβά στο τέλος..

Και δεν πα να είναι και ο Σβαρτζενέιγκερ. Σε παρόμοιες καταστάσεις έχω δεί τέτοιους τύπους να γίνονται "φλωράκια" με τους αστυνομικούς παρόντες.

Βέβαια και απο την άλλη , είναι πόσο θες να μπλέξεις , μιας και στην πραγματικότητα , δεν είχες πάθει κάτι , πέρα απο τον εκνευρισμό σου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    καλα κανω εγω και κουβαλαω οπλο για τετοιες περιπτωσες...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Xrider....

Που δουλεύεις και έχεις άδεια οπλοφορίας;.... ή είναι άδεια απο κάποιο σκοπευτήριο;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    το πιο απλό όλων είναι το εξής...

Σταματάς πιο κάτω , παίρνεις πινακίδα και καλείς τροχαία.

Δηλώνεις οτι προσπάθησε ο τύπος να σε ρίξει , επειδή του είπες , οτι του είπες (χωρίς να τον βρίσεις ελπίζω). Πίστεψε με , τέτοιες μαγκιές τις πληρώνουν πολύ ακριβά στο τέλος..

Και δεν πα να είναι και ο Σβαρτζενέιγκερ. Σε παρόμοιες καταστάσεις έχω δεί τέτοιους τύπους να γίνονται "φλωράκια" με τους αστυνομικούς παρόντες.

Βέβαια και απο την άλλη , είναι πόσο θες να μπλέξεις , μιας και στην πραγματικότητα , δεν είχες πάθει κάτι , πέρα απο τον εκνευρισμό σου.

Gandalf
    Το έχω ξαναπει κι εγώ, άμα του κάνεις στραβή -πχ καθρέφτη-, το πιο πιθανό είναι να ξεσπάσει σε κάναν άλλο. Δώστονε στη τροχαία μπας γλιτώσει κάνας αθώος.

Άμα τους μετρήσεις δεν είναι πολλοί, πόσοι είναι αυτοί που οδηγάνε έτσι; Άμα απλά αντιδράς, είτε κινδυνεύεις, είτε απλά τους κάνεις -και σένα- χειρότερους.

Παλαιό μέλος
    Ένα καλό που άκουσα :

".... όταν τσακώνεσαι δημόσια με έναν ηλίθιο .... κανένας δεν θα καταλάβει την διαφορά ....."
    .............οπότε ...

Προτεινόμενες ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ λύσεις :

1) Παίρνεις νούμερα και καλείς τροχαία .... (ψοφάνε για κάτι τέτοια.....)
    2) Παίρνεις νούμερα και του κάνεις τα δικά σου "νούμερα" ......

ακολουθεί τηλέφωνο που εξηγεί τους λόγους για το ταράκουλο που έπαθε καθώς και την συνέχεια σε περίπτωση που δεν γίνει ευγενικός & συναιτός Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ .....

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. pou tha mporusa kai ego na vro to t shirt
    από GUZZISTA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2006, 07:38
  2. ti tha gini re pedia tha pame kanena 5x5 ante na xekolisoume ligo
    από dras. στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 19:51
  3. tin kiriaki ti tha ginei?
    από sonic22 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 20:48
  4. An sou elegan na dialexeis ena apo ta dyo ... ti tha dialeges ???
    από Spike στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2005, 16:14
  5. Re Ti Tha Ginei;;; Tha Kanonisoyme Ballitsa;;;;;
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2004, 11:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας