Κυρα μου LIDL η ALEX PAK δεν εχει η γειτονια σου να παρεις ενα φτηνο αλυσοπριονο και να το τακτοποιησεις το θεμα αμεσως .
Κυρα μου LIDL η ALEX PAK δεν εχει η γειτονια σου να παρεις ενα φτηνο αλυσοπριονο και να το τακτοποιησεις το θεμα αμεσως .
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
Δυστυχισμένοι και άρρωστοι άνθρωποι…
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
ola einai thema kalou (o tonos sto a) tou egefalou..
alloi bgazoun ta matia tous sto pc.
alloi to sikoti you me to ouiskoi..
alloi spane podia sta endura
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Θα πω κάτι που δυστυχώς το λέω πολύ συχνά τελευταία:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!![]()
δεν την παλευουν καστανο εχει ξεφηγη ο κοσμος![]()
![]()
![]()
μακρια απο εδω τοσι μ@λ@κι@
τερμα τα γκαζια σοβαροτητα πια χαλαρα
ρε αντμινιστρατορες τι αλλο θα δουμε εδω ;
τι σχεση εχει με μας που θελουμε ολα το κομματια μας γερα και δε μας αφηνουν ;;;
![]()
![]()
![]()
τοσο δυσκολο ειναι να αποδεχτητε την διαφορετικοτητα του αλλου????
μας πειραζουν τα τζανκια, οι μαυροι, οι αλβανοι, οι γυφτοι, οι κλεφτες, οι φονιαδες, οι καγκουρες, οι μαλακες, οι μηχανοβιοι τωρα μας πειραζουν κ οι "αρρωστοι" κ ακινδυνοι??
εφοσον το αποδεκτηκαν δυο ενηλικοι που στη ουσια δεν επηρεαζουν αρνητικα καποιον τριτο δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα αφου αυτοι αισθανοντε καλυτερα.
εφοσον δε σκεφτηκαν να παρουν βοηθεια απο ψυχολογο (μαλλον ψυχιατρο!) για να λυσουν το προβλημα (εαν υπαρχει λυση, που δε νομιζω!) επομενη κινηση ηταν μαλλον αυτη!
Druuna@το αλλο περιστατικο που λες με τον ανθρωπο reptile δεν εχει καμια σχεση με το αρθρο της Ε.
ειναι το λεγομενο body modification το οποιο, ειναι ενα Xtreme χομπυ.
τα mods σε γλωσσα, μυτες, αυτια ειναι κατι σαν εξελιξη του body piercing σε μεγαλες πολεις k με συνδιασμο καποιο τατου κανουν "τερατα"!
ενα "χαλαρο" body modification!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Dorsoduro 750 & Norton 16H
h malakia se auto to kosmo paei sinefo...kai to periergo einai oti gia ka8e psixanomalia exoun kai apo ena onoma...Διαταραχή Σωματικής Ταυτότητας και Αρτιότητας»
:a31: :a31: :a31:
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
justWTF?!
![]()
If you know you are going down, make it look good!
Daelim roadwin 125cc