Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: καποιος με ohlins σε R1 04+

Καυλαντης ! Το avatar του/της R-1nas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    εδω εχει ΗΔΗ ετοιμασει τα χαρτια και εχει βρει κιολας και πωλητη, και εσυ ρωτας ποτε πηρε R1???

τσ τσ τσ!

E nai re paidia rotao.... Ton gnorisa me kainourgio Tuono kai Africa. Ton petixeno ena bradi ston stauro tou notou me BMW GS, kai tora mathaino gia R1.....

A re george.... kala kaneis magkas eisai! Tha se call you otan epistrepso apo Singapore na ta poume giati etoimazomai gia pista kai ego....

YEC Το avatar του/της alexk
    Γιώργο το έφτιαξες τελικά το αμορτισέρ. Για πες μας βρε φίλε.
    www.clubcsl.com

οχι ακομα, αλλα εφτιαξα τα μπροστινα και γινανε απιστευτα! φοραω τα μαλακα ελατηρια που δινει για μπροστινο με σχετικα ''χοντρα'' λαδια που χρησιμοποιει η ohlins για τα πηρουνια της.

για το πισω εχω παραγγειλει το μαλακοτερο ελατηριο και το περιμενω σημερα η αυριο.

γενικα παντως, πρεπει να υπηρξε ζητημα με αυτη τη σειρα των αναρτησεων, γιατι και η ohlins ειχε στειλει φαξ στη yamaha, στο οποιο προτεινε εναλλακτικα απο τα ελατηρια που χρησιμοποιουσε σαν στανταρ, τα μαλακα μπροστα (αυτα που εχω) και 2 νουμερα μαλακοτερο πισω (αυτο που παρηγγειλα).

ηδη παντως φτιαχνοντας το μπροστινο (το οποιο ειχε και λαθος σταθμη λαδιου), η συμπεριφορα της μηχανης βελτιωθηκε θεαματικα!....κι αυτο γιατι πολυ απλα, εμπρος και πισω αναρτηση δε συμβαδιζανε σε ρυθμισεις.
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

ma kala ton paizoune teleios?

plironeis ena karo lefta kai den simbadizoune? mou aresei pou to skeftomoun kiolas....

tespa... Alex ti lastixo foras? Gia peite kamia idea. Tha mpo pista. To apofasisa. Ean prolabo na giriso apo Singapore tha eimai tin kiriaki sto track day.

Thelo ena lastixo pou na mporeso na to kratiso ligo 6-8 xiliades xlm.

Exo pano giorgo akoma ta dika sou ta dunlop 208RR pou einai gamo ta lastixa !

Skeftomai ean ta bro na ta ksanabalo alla katargithikan.

O lastixas mou pantos ta pireli dragon evo exei sto diko tou monima.

Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas

plironeis ena karo lefta kai den simbadizoune? mou aresei pou to skeftomoun kiolas....

tespa... Alex ti lastixo foras? Gia peite kamia idea. Tha mpo pista. To apofasisa. Ean prolabo na giriso apo Singapore tha eimai tin kiriaki sto track day.
    Κατ'αρχάς τα ohlins είναι κορυφή και αξίζουν και το τελευταίο ευρώ. Μην το συζητάς καν. Άλλο άν ο Γιώργος (pap) έπεσε στην περίπτωση που ο προηγούμενος ήθελε αντί για αμορτισέρ, μπετοσίδερο.

Εγώ φοράω πλέον Metzeler Racetec Κ1 μπροστά και Κ2 πίσω. Εκπληκτικό...
    Δεν νομίζω βέβαια να βγάλει 6-8 χιλ. χλμ. Με εμένα, άν το πίσω βγάλει 4, καλά θα είναι.
    www.clubcsl.com

Re Alex gamato den leo to Racetec alla sketi goma re file.... Kai eimai kai paidi tis ethnikis kai tis 300aras.

Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
    Re Alex gamato den leo to Racetec alla sketi goma re file.... Kai eimai kai paidi tis ethnikis kai tis 300aras.
    Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα Metzeler Sportec M3.
    www.clubcsl.com

Exo psixologika me auta..... 2 filoi mou exoun faei high siding. Ase pou ta aulakia pou exei sto plaei einai xaradres...!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγη τακακια σε R1 '04-'06
    από zefos1100xx στο forum Τεχνικά άρθρα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 04:18
  2. Αξιζει αγορα R1 '04 με 41000χλμ?
    από alx_gr στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2008, 01:12
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2007, 14:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ