Υπάρχουν επίσης τα αμερικάνικα www.hawkgt.com και www.hawkgtforum.com με πολλές πληροφορίες φωτο και διαφορά άλλα Εγω εχω το 400 με προοπτική αργότερα να του βάλω κάνα μοτέρ από Transalp Βαλέ καμιά φώτο από το δικό σου . ΕΛα να μαζευόμαστε ...
![]()
![]()
![]()
Υπάρχουν επίσης τα αμερικάνικα www.hawkgt.com και www.hawkgtforum.com με πολλές πληροφορίες φωτο και διαφορά άλλα Εγω εχω το 400 με προοπτική αργότερα να του βάλω κάνα μοτέρ από Transalp Βαλέ καμιά φώτο από το δικό σου . ΕΛα να μαζευόμαστε ...
![]()
![]()
![]()
Modenas Kriss 125
Οχι φιλε δε με πειραζει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Σε πειραζει να σηκώσω τη φωτο στο www.hawkgtforum.com ???? Υπάρχουνε ακόμα κάτι τρελοί που ασχολούνται με mods σε Brosakia
:smilea: :smilea:
Το σαμιωτικο bros το ειχα δει οταν ειχα παει Σαμο για διακοπες, στο καρλοβασι και μου κρεμασαν τα σαγωνια.Κουκλα.Δεν ειδα λεπτομερειες γιατι περασε απο μακρια και εξαφανιστηκε αλλα ειδα οτι ηταν μονοσελο ,σχεδον χωρις υποπλαισιο,η πισω ροδα μονη της.Καταπληκτικος ηχος.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Οχι φιλε δε με πειραζει.
Το σαμιωτικο bros το ειχα δει οταν ειχα παει Σαμο για διακοπες, στο καρλοβασι και μου κρεμασαν τα σαγωνια.Κουκλα.Δεν ειδα λεπτομερειες γιατι περασε απο μακρια και εξαφανιστηκε αλλα ειδα οτι ηταν μονοσελο ,σχεδον χωρις υποπλαισιο,η πισω ροδα μονη της.Καταπληκτικος ηχος.
Καμάρωσε το και σε παγκόσμια εμβέλεια πλεόν εδω
Αληθεια το μπροστινό από zxr είναι ή gsxr . Ισως κάποια στιγμή στο μέλλον το δοκιμάσω . Κούμπωσε εύκολα η προηγήθηκε μηχανουργείο ?Δεν το έχω δει ποτέ έξω .
![]()
:smilea:
Modenas Kriss 125
rgv250 το μπροστινο,ηθελε λιγο μηχανουργιο.Τα φρενα ηταν απο καποιο gsxr1000 πριν το 2000,ζαντα gsxr 400 3,5''![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
rgv250 το μπροστινο,ηθελε λιγο μηχανουργιο.Τα φρενα ηταν απο καποιο gsxr1000 πριν το 2000,ζαντα gsxr 400 3,5''![]()
Δεν υπήρχε GSXR 1000 πριν το 2000,μήπως εννοείς το 1100;
Fortis Fortuna Adiuvat
Aν ψαχνετε μπροστινο απο RGV εχω ενα φθηνο
Θελει δουλιτσα σε τσιμουχες και καθαρισμα κατα τα αλλα ειναι καλο ...
Και Τοcico δαγκανες εχω ....
Ισως και ζαντα ....
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΕΛΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΩΔΥΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΩΣΙΜΑΤΟΣ.
ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΟΛΟΙ.
Ωραιος!!Αρχικά δημιουργήθηκε από BROS650
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΕΛΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΩΔΥΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΩΣΙΜΑΤΟΣ.
ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΟΛΟΙ.
![]()
(Φωτο?)
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΛΥΣΙΜΟ![]()
ωραιο αλλα κανε κ ενα πλυσιματακι!!
(εγω θα βγαζα και τη μπαγκαζιερα)
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
η μπαγαζιέρα είναι για την καθημερινή χρήση(δυστυχώς αναγκαία).
Τώρα που τελείωσε το μοτέρ θα γίνει και μια εξωτερική αλλαγή.(άλλο ντεπόζιτο, sreet fighter μάσκα, άλλη εξάτμιση κτλ)