Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: μεταχειρισμενo ZX10-R '06 ή καινούργιο Gsx-r 750

Φιλαρακι,κοιτα λιγο το προφιλ μου...Στην ιδια ηλικια ειμαστε πανω κατω.
    Αν θες ακουσε με...Θα σου πεσουν και τα 2 παρα πολυ.
    Ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα σε τρομαξουν.
    Μην κανεις το λαθος και παρεις κατι τετοιο προς το παρον.
    Κοιτα να παρεις κατι λιγοτερο δυνατο (πολυυυυυυυυ λιγοτερο θα ελεγα).
    Συμβουλη μου θα ηταν να ξεκινησεις απο κανα 250 εντουρακι,να αποκτησεις και μια εμπειρια πως ειναι να οδηγας μια πραγματικη μηχανη.
    Τωρα αν θες ντε και καλα γκαζια,παρε ενα naked 600αρι.
    Για το διπλωμα δεν θα στην πω αφου και εμενα δεν με καλυπτει ακομα.
    Αυτο που εχω να πω ειναι να χωσεις και καποια λεφτα σε εξοπλισμο (κρανος,μπουφαν,γαντια,μποτες απαραιτητα).
    Στο Πολυτεχνειο στην Αθηνα?Εγω ειμαι στο Φυσικο.
    Αν θες βρισκομαστε καποια στιγμη απο κοντα και τα λεμε.

ΥΓ. Δεν σου κανω τον δασκαλο!Απλα σου μιλαω οπως θα μιλουσα και σε ενα φιλαρακι αν μου ελεγε κατι αντιστοιχο!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Παλαιό μέλος
    από c90 σε zx10? επικύνδυνη επιλογή φίλε. όχι μόνο λόγω κυβικών αλλά και εξαιτίας της συγκεκριμένης μοτό που είναι και θηρίο και δεν φημίζεται για την φιλικότητα της προς τον χρήστη. Άμα πρέπει να πάρεις ένα από τα δύο πάρε το gsxr. Καλή ιδέα θα ήταν να πάρεις ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο γυμνό 600αρι (εμπορικό) και τέτοια εποχή του χρόνου να αλλάξεις μοτό…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cbanthropos
    φιλε Νικολη, η χαρα που νιωθεις για να παρεις ενα απο τα δυο ειναι μεγαλη. Αυτο το εχουμε νιωσει ολοι. Ειδικα οταν εισαι στη φαση που ολα εχουν λυθει, και το μονο που μενει ειναι να αποφασισεις μοντελο και χρωμα. Ομως, και εμενα η συμβουλη μου ειναι να μην παρεις με τιποτα το 1000. Ακομα και αν ειχες χρονια επανω στο τιμονι καποιας μικροτερης SS, παλι θα ειχαμε να κανουμε κουβεντα για το αν ειναι καταλληλο για εσενα και για τον οποιοδηποτε. Ενα αυτο. Δευτερον, οι αποφασεις που παιρνονται απο κ*υλα , πολλες φορες δεν βγαινουν σε καλο. Συνηθως μετα καταλαβαινουμε οτι πηραμε κατι που τελικα δε μας κανει. Για διαφορους λογους. Και πικρενομαστε.
    Συμπερασμα: Εαν ειναι να παρεις ενα απο τα δυο και τιποτε αλλο, θα προτεινα το μικροτερο. Και ειναι σιγουρο οτι τον πρωτο καιρο θα φοβηθεις πολυ. Μιλαμε για φοβο. Εδω ειμαστε, και θα μας το πεις. (Εαν θες).
    Για κατι αλλο, θα προτεινα ενα 600αρι φιλικο. φαζερ, er κλπ. 'Φθηνο' (εαν το παρεις μεταχ) και ωραιο, μονο και μονο για να περασεις 1, 2 χρονια μαζι του (για αρχη), και να δεις τι παιζει. Θα σου φανει τουμπανο. Δε θα θες τιποτε αλλο. (αποψη μου) Οι εμπειροι αναβατες που το εχουν και δε το αλλαζουν, ξερουν καλυτερα.

Οτι και να παρεις, να το χαρεις, να ειναι καλοριζικο, και να μη το φοβασαι. Να το σεβεσαι ομως παντου και παντα.
    -------------
    I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
    globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
    -- Bruce Baum

CB400SF '97
    CBR600F '03

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    λετε αμα περασω κ γω πολυτεχνειο να μου παρουν κανα 675 που μ αρεσει?

εγω παντως οταν οδηγησα Ζ750 ψιλοχεστηκα με το πολυ για τα μενα γκαζι του.

οδηγησε πρωτα οποιο θες να παρεις!:wacko:

εγω θα τα πω μια φορα, και σε παρακαλω να τα διαβασεις προσεκτικα:

καταρχας, θα πρεπει να λαβεις πολυ σοβαρα υποψη σου, οτι δε μιλας με παππουδες που ενδεχομενως να μην εχουν σχεση με το αντικειμενο, και προσπαθουν να αποτρεψουν χωρις να ξερουν το γιατι......

ειμαστε ολοι λατρεις της μοτοσυκλετας, και οι περισσοτεροι εχουμε την ιδια -αν οχι περισσοτερη- καυλα με σενα!

θυμαμαι οταν ημουν στην ηλικια σου, ελεγα τις ιδιες δικαιολογιες περι ωριμοτητας και συγκρατησης, οχι τοσο για να πεισω τους αλλους, αλλα για να πεισω και εμενα τον ιδιο......
    κι ομως, οι μαλακιες που εκανα στο δρομο -ειτε συνειδητα ειτε οχι-, ηταν απειρες.....

12 χρονια μετα, μετα απο πολλα χιλιομετρα, εχοντας κινδυνευσει πολλες φορες, και εχοντας πληρωσει ακριβα μερικες απο αυτες, συνεχιζω να κανω μαλακιες......σιγουρα οχι με την ιδια συχνοτητα, αλλα το ιδιο επικινδυνες......

αν εισαι αρκετα ωριμος, οπως λες, ειμαι σιγουρος οτι θα το σκεφτεις καλυτερα....
    ειναι κριμα, την αγαπη και την αδυναμια που σου προσφερουν οι γονεις σου με αυτο το δωρο, να τους την ανταποδωσεις με αγωνια και στενοχωρια.......

αν θελησεις να το κουβεντιασεις σοβαρα, μη διστασεις να στειλεις πμ....μπορουμε να συζηταμε για ωρες πανω σ΄αυτο το θεμα....

πολυ φιλικα, Γιωργος.
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Πάρε κανά γυμνό καλύτερα μεσαίας κατηγορίας.(600-750)

Όποιο κι αν πάρεις θα σου φανεί πύραυλος.

Μην πας σε μεγάλο supersport.

Είναι πάρα πολλά τα άλογα.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Φίλε Νικολή, εμένα η συμβουλή μου είναι να παίρνεις τις μοτοσυκλέτες σύμφωνα με την εμπειρία σου. Αν θες να πάρεις SS, πάρε πρώτα ένα 600 και μαθαίνοντας από τα λάθη σου, τότε να πάρεις ένα μεγαλύτερο. Η μοτοσυκλέτα δεν είναι παπάκι να χουφτώνεις το γκάζι και ίσα που να κινείται. Εδώ μιλάμε για 150+ άλογα, δε μιλάμε για τα 8-9 άλογα του παπιού σου. Εγώ που πήγα από το παπί στο Dominator 650, χέστηκα πάνω μου όταν χούφτωσα το γκάζι με 2α και το οδόστωμα ήταν υγρό!! Και σκέψου ότι βγάζει μόνο 40 άλογα! Ούτε να το σκέφτομαι τί θα είχε γίνει αν το έκανa με GSXR.
    Και όπως λέω πάντα: Υπάρχει ο καλός και ο κακός δρόμος για να μάθεις κάτι. Ο καλός είναι να πάρεις κάτι που μπορείς να το ελέγξεις και να μάθεις πως να αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις και ο κακός είναι να πάρεις ένα από αυτά που θες και να μην προλαβαίνεις να τρώς σαβούρες για πλάκα!
    Ηρέμησε, μάθε και μετά γίνε Rossi!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Απλά αφού σου λέιπει η εμπειρία θα σου πρότεινα ξανά να πας για το GSXR-750
    GSXR-750 με κλειστά τα μάτια ειδικά για εσένα
    SeNNinha, παρόλο που μ΄αρέσουν τα κείμενα σου, διαφωνώ απόλυτα με τις συμβουλές που δίνεις στο παλληκάρι.
    Δεν είναι κάποιος 19χρονος που έχει κάποια εμπειρία σε 125, 250 ή 400. Το παιδί οδηγάει και έχει οδηγήσει μόνο ΠΑΠΙ. Και σύμφωνα με την εμπειρία του, του προτείνεις GSXR 750 με 130 άλογα τροχό ???
    Πραγματικά απορώ. Με 130 άλογα παντού και τα 250 εύκολα, πιστεύεις ότι μπορεί να τα διαχειριστεί με ασφάλεια ?

Ποιος 18χρονος 19χρονος ή 20χρονος δεν έχει κάνει του κόσμου τις μαλ@κίες και με μικρότερα μηχανάκια? Ο μόνος λόγος που εξακολουθούμε να ζούμε είναι απλά επειδή ο φύλακας άγγελος μας έκανε υπερωρίες και τίποτα άλλο. Με 130 άλογα όμως νομίζω οτι ούτε αυτός θα είναι αρκετός.

Φίλε πριν πάρεις κάτι, πήγαινε και κάνε ένα test drive σε κάποιο 600 (και πολύ είναι). Δες πως είναι τα 60-70-80 άλογα και αν δεν κλάσεις μέντες με την εμπειρία που έχεις, πάρε GSXR 750. .....

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Ο μόνος λόγος που εξακολουθούμε να ζούμε είναι απλά επειδή ο φύλακας άγγελος μας έκανε υπερωρίες και τίποτα άλλο.

Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

τρομοκρατης .... Το avatar του/της babishondakias
    Φίλε Νικο και γω είμαι 18 χρονών και έχω το ίδιο όνειρο με σένα αλλά αύτο δε πάει να πει ότι θα πάρω στα 18 μου και για πρώτη μου πραγματική μηχανή ενα 1000αρι η ακόμα ένα 600αρι.

Δηλάδη αν πάρεις ένα 250 η 400 ( που υπόψην στο 400 δε σε κάλιπτει το δίπλομα) πιστεύεις ότι δε θα σου φτάσουνε τα 30-40-50 άλογα που θα έχεις ή το γκάζι που θα έχεις θα σου φανεί λίγο?????

Πιστεύεις ότι έχεις τις οδηγικές ικανότητες να εκμεταλεύτεις το γκαζι ενός 1000ριου στο 100%100?

Σε καταλαβαίνω εσένα και την τρέλα σου (που και γω έχω) αλλά σε καμία περίπτωση δε σκέφτηκα να πάρω στα 18-19 ακόμα και στα 20 τέτοια μήχανη με τοοοοοσο γκάζι......
    Για κανα 400αρι ψαχνουμε και παλι με κυνηγάει ο πατερας μου.

* Βεβαια ο λόγος πεφτεί σε σένα και εσεί αποφασίζεις τη θα πάρεις τελικά.
    Οτι και να πάρεις πάντως καλόταξιδο να ναι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Ρε Νικολη δηλαδη ενα ss600 θα σε χαλασει και κοιτας απο 750 και πανω?
    Μη μου πεις οτι θα σου πεσει και λιγο

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Φίλε, ίσως είναι περιττό να στο πω και εγώ ύστερα από όλα τα άλλα που σου γράψαν, αλλά ελπίζω και μόνο από το πόσοι στο λένε να καταλάβεις ότι δεν το λέμε τυχαία.

Αυτά τα μηχανάκια που θες να πάρεις θέλουν

όχι λάθος...

ΑΠΑΙΤΟΥΝ εμπειρία για να τα πας. Και τα SS600 ή τα naked 600 που σου λένε και αυτά πολύ δυνατά είναι κατά την άποψή μου. Ξέρω πολλούς γκαζοφονιάδες, που δεν τους έχω και πρότυπο στην οδήγηση, αλλά κανείς τους δε θα σου πει το αντίθετο... Το γκάζι και το βάρος της μηχανής (και εννοώ "μικρά" μηχανάκια όπως bros 650 που είχα εγώ, cb400, cbr400, cb1, fzr400, cbf250 κα) είναι το πρώτο που πρέπει να μάθεις και όχι να κατεβάζεις 100+ άλογα. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι πριν από 10 χρόνια 160 άλογα τρέχαν παγκόσμιο!

Εκτός βέβαια αν θες να το πάρεις για να κυκλοφορείς με "ρένα" και να χουφτώνεις πρώτες δευτέρες (έχουμε κάνα δυο τέτοιους στο πανέπι μου και τα κλαίω ακόμα τα μηχανάκια!!) που δεν το σνομπάρω αλλά έδωσες την εντύπωση ότι θα ψαχτείς οδηγικά.

Καλές βόλτες!
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ουτε SS600ρι.... κανα er-gsr-hornet-cbf καλυτερα....

σωστός! το ss είναι πολύ πιο απόλυτο στη συμπεριφορά του και δε σου αφήνει μεγάλο περιθώριο λάθους. ένα naked ή κάτι άλλο πιο enduro on-off θα σου συγχωρέσουν λάθη απειρίας!

ξέρω τι λές περί ονείρου (CBR 600RR ήθελα), αλλά δε θα το ευχαριστηθείς οδηγικά αφού δεν έχεις εμπειρία και μπορεί να καταλήξει άθελά σου... υπεβολικά επικίνδυνο!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

FFWD Το avatar του/της DimST
    Έχοντας μιλήσει με αρκετούς πιτσιρικάδες τον τελευταίο καιρό διαπιστώνω το εξής λάθος.
    Γιατί να πάρω 600 (ή μικρότερο), να το βαρεθώ σε ένα χρόνο και να χάσω και τόσα λεφτά. Θα πάρω απευθείας χιλιάρι (ή 750... νέα μόδα, - μα τι λέμε, το μηχανάκι είναι κατάλληλο για Ελλάδα... :rotflmao: :rotflmao: ). Θα το σέβομαι μέχρι να το μάθω.

Λές και είναι κανα παιχνιδάκι που το πολύ πολύ να χαλάσει...

Να το φτιάξουμε και όλα οκ.

Πιτσιρίκο.
    Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και μην αγοράσεις μεγάλο στρήτ μηχανάκι. Όσο ώριμος και να είσαι, όσο καλό και υπεύθυνο και να θεωρείς τον εαυτό σου δεν αρκεί.
    Δεν είναι αμάξι η μοτοσυκλέτα.

Διάβασε καλά αυτά που γράφτηκαν παραπάνω... κάτι ξέρουν τα παιδιά και στα λένε.
    Και μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Η εικόνα στο μυαλό ναι μεν είναι εκπληκτική, εσύ με τα δερμάτινα πάνω στο μηχανάκι να βολτάρεις... απέχει όμως αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά απο την πραγματικότητα.

Βιάζεστε να μεγαλώσετε ρε παιδιά. Ζήστε λίγο με ένα μικρότερο μηχανάκι, δεν είναι συμβιβασμός μια "μικρή" μοτοσυκλέτα, είναι η επιβεβαίωση οτι γουστάρεις τα μηχανάκια, οτι θές να συνεχίσεις.
    Δεν χρειάζοντε 150 άλογα για να περάσεις καλά με ένα δίκυκλο.
    Ξεκολλήστε επιτέλους απο αυτή τη μανία με τα σούπερσπορτ...Nοιάζεστε περισσότερο για το πώς θα "δείχνετε" πάνω σε ένα φανταχτερό SS και χάνετε την ουσία...

υγ. Εγώ προσωπικά περιμένω και θέλω να ακούσω την άποψη σου σε όλα όσα γράφτηκαν παραπάνω.

FFWD Το avatar του/της DimST
    -- Αν μπορείτε σβήστε το πόστ. Το έστειλα κατα λάθος δύο φορές.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. "Τρυπα στην αποδοση" απο 2000-4000 rpm σε GSX-R 750 '92
    από vvvippperrr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 10:11
  2. GSX-R 750 K6 video...
    από lampros_fazer στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2006, 15:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα