δε σου φαινονται λιιιιιγο ιδιες???Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ναι...![]()
δε σου φαινονται λιιιιιγο ιδιες???Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ναι...![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
καποια μαλακια εχει γινει ....σε καποια φαση με παταγε εξω και δεν με αφηνε να ανεβασω....(και δεν ηταν τα 30'' ...)Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
δε σου φαινονται λιιιιιγο ιδιες???
τελως παντων αλλαξτε τον τιτλο σε ''βρειτε τις διαφορες'':rotflmao:
![]()
Τρεις ίδιες φωτό με τα κόκκινα αρκουδάκια και άλλες τρεις με το αγγελάκι που κρατάει το τόξο, όταν βρίσκονται σε διαφορετικό ποστ η καθεμιά τους επισυναπτόμενα απ'το ίδιο κιόλας μέλος, αυτοανακύκλωση δεν λέγεται αυτό ;Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ναι...![]()
![]()
![]()
![]()
Άμ μπράβο !Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
καποια μαλακια εχει γινει ....σε καποια φαση με παταγε εξω και δεν με αφηνε να ανεβασω....(και δεν ηταν τα 30'' ...)
τελως παντων αλλαξτε τον τιτλο σε ''βρειτε τις διαφορες'':rotflmao:
![]()
Μου είχε τύχει παλιότερα μέσα στο μαντρί όταν επισύναπτα gifάκια !![]()
Πέρασες το ψοντρόλ![]()
![]()
ρε στομαχικο εκκριμα σηψαιμικης υαινας , εγω ποσταρα κανονικα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕς φωτογραφιες ...σε καποια φαση κολλησε λεμε και με πεταγε εξω ....πρωτη φορα το εκανε αυτο...αντε που θελετε να μου το χρεωσετε και αυτο!!!...αφηστε με...παρατειστε με ολοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τρεις ίδιες φωτό με τα κόκκινα αρκουδάκια και άλλες τρεις με το αγγελάκι που κρατάει το τόξο, όταν βρίσκονται σε διαφορετικό ποστ η καθεμιά τους επισυναπτόμενα απ'το ίδιο κιόλας μέλος, αυτοανακύκλωση δεν λέγεται αυτό ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ρε στομαχικο εκκριμα σηψαιμικης υαινας , εγω ποσταρα κανονικα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕς φωτογραφιες ...σε καποια φαση κολλησε λεμε και με πεταγε εξω ....πρωτη φορα το εκανε αυτο...αντε που θελετε να μου το χρεωσετε και αυτο!!!...αφηστε με...παρατειστε με ολοι...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τσοπα, τσοπα θα σου περασει.....
Σε ολους εχει τυχει αυτο το πραγμα με τις φωτο...![]()
οχι σε μενα δλδ, αλλα σε πολλους αλλους...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ενας εναλλακτικος τροπος να εκφραστειτε...
και ποιος νομίζεις ότι είμαι αγάπη μου;
ο γιακούμπ;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κοίτα να δεις που το πληγώσαμε το παιδί..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ρε στομαχικο εκκριμα σηψαιμικης υαινας , εγω ποσταρα κανονικα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕς φωτογραφιες ...σε καποια φαση κολλησε λεμε και με πεταγε εξω ....πρωτη φορα το εκανε αυτο...αντε που θελετε να μου το χρεωσετε και αυτο!!!...αφηστε με...παρατειστε με ολοι...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφού σε δικαιολόγησα αμέσως ρε, θα συνεχίσεις να μας κάνεις παρέα ; Ε; Ε ;:a07:
Ένεκα της σημερινής εορτής...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κοίτα να δεις που το πληγώσαμε το παιδί..![]()
![]()
Αφού σε δικαιολόγησα αμέσως ρε, θα συνεχίσεις να μας κάνεις παρέα ; Ε; Ε ;:a07:
Ένεκα της σημερινής εορτής...![]()
![]()
![]()
..θα το σκεφτω...![]()
Άντε τελείωνε μ'αυτό τον ρημαδοκαφέ κι έλα ν'αγαπηθούμε ντάρλινγκΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
..θα το σκεφτω...![]()
Μην ξοδέψουμε τέτοια μέρα σε σκέψεις
:rotflmao:
![]()
![]()
ωραια! θα σου φερω ενα λουτρινο με αφιερωση ''στο πιο γλυκο χουχουλινι του κοσμου''...:rotflmao:
Αν βρεις απ'αυτά που πατάς την κοιλιά τους κι αρχίζουν να τραγουδάνε "Γιου σέξυ μαδαφάκα" θα σ'αγαπώ για πάντα !
![]()
![]()