Για αυτό πας τόσο καλά στα χώματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Έχω 3.25 στο ένα μάτι...
''Όλα είναι δρόμος''![]()
![]()
Για αυτό πας τόσο καλά στα χώματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Έχω 3.25 στο ένα μάτι...
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
kai η πλακα ειναι οτι αν τον ρωτησεις, θα σε πει οτι βλεπει πεντακαθαρα λεπτομερειες απο το απεναντι βουνο πχ προβατα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Για αυτό πας τόσο καλά στα χώματα...
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν και λιγο ασχετο με το θεμα, ριξε και εδω μια ματια!Αρχικά δημιουργήθηκε από tolkmt-03
Έχω 1.25 στο ένα μάτι και 1 βαθμό στο άλλο.Δεν είναι τραγικά τα πράγματα αλλά σε καμία περίπτωση δεν το ρισκάρω να ανέβω στην μηχανή χωρίς τα γυαλια τα οποία φοράω μέσα στο κράνος.Κάτι το οποίο πρέπει να με δείχνει αρκετά γελοίο και σίγουρα δεν είναι ότι πιο ασφαλές.
Άνοιξα το τόπικ για να ανταλλάξουμε απόψεις με τυχόν "ομοιοπαθείς" και να ακούστουν διάφορες πιο αποτελεσματικές προτάσεις.Τώρα αρχίζω να την ψάχνω με φακούς επαφής μέχρι να μαζέψω το πακέτο που χρειάζεται να την εγχείρηση.1500 έουρος αν δεν κάνω λάθος...
![]()
Εγω εχω 7 και 7.25Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Έχω 3.25 στο ένα μάτι και 1.50 στο άλλο. ΕΙΝΑΙ τραγικά τα πράγματα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν το ρισκάρω να φορέσω γυαλιά !!![]()
Ειμαι καλα γιατρε;
:a36:
Και τα γυαλια με ενοχλουν με το κρανος..
![]()
Και εγχειρηση δε μπορω να κανω λογω λεπτου χιτωνα..
Ειχε γινει μια συζητηση προ διμηνου..
με 2 παραλληλα θεματα, ενα στον εξοπλισμο νομιζω και ενα στις γενικες..
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
μαλλον σου αυξηθηκε η μυωπια πατελααααααα! δεν Γλεπεις καλα-καλα πανω απο αυτα που εγραψες!Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Εγω εχω 7 και 7.25
Ειμαι καλα γιατρε;
:a36:
Ειχε γινει μια συζητηση προ διμηνου..
με 2 παραλληλα θεματα, ενα στον εξοπλισμο νομιζω και ενα στις γενικες..
:smilea:
![]()
Η αληθεια ειναι οτι βαριομουν να ανοιξω το λινκ..Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μαλλον σου αυξηθηκε η μυωπια πατελααααααα! δεν Γλεπεις καλα-καλα πανω απο αυτα που εγραψες!
:smilea:
![]()
![]()
Αλλα υπαρχει κι'αλλη συζητηση.
![]()
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Την έψαξες για την μέθοδο PRK; Είναι πολύ καλύτερη και ασφαλέστερη από την LASIK και δεν χρειάζεται χοντρό χιτώνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Και εγχειρηση δε μπορω να κανω λογω λεπτου χιτωνα..
[/B]
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
ωπα! εχουμε λεπτομερειες εδω! ποια η διαφορα τους? σε $$$, ωρες χειρουργειου, μερες προσαρμογης, ποιοτητα αποτελεσματος?Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Την έψαξες για την μέθοδο PRK; Είναι πολύ καλύτερη και ασφαλέστερη από την LASIK και δεν χρειάζεται χοντρό χιτώνα.
![]()
οσα ξερεις λες, δεν απαιτω να σε κουρασω για να τα μαθω ολα!![]()
![]()
Ναι ναι..Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ωπα! εχουμε λεπτομερειες εδω! ποια η διαφορα τους? σε $$$, ωρες χειρουργειου, μερες προσαρμογης, ποιοτητα αποτελεσματος?
οσα ξερεις λες, δεν απαιτω να σε κουρασω για να τα μαθω ολα!![]()
![]()
Μπορεις να κουραστεις μονος σου!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ασε ρε μη τυφλωθω και χασω τα γαλαζια μπιρμπιλωτα μου ματια!!
:hypnotize
:rotflmao: :rotflmao:
(Συ με πηρες τηλεφωνο προ ολιγου; ημουν στην υπογα και δεν ακουω καλα απο το αριστερο..)
![]()
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Χμ..Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Την έψαξες για την μέθοδο PRK; Είναι πολύ καλύτερη και ασφαλέστερη από την LASIK και δεν χρειάζεται χοντρό χιτώνα.
![]()
οχι, απλα πηγα σε εναν οφθαλμιατρο χειρουργο κτηνοβατη ξερω γω τι ειδικοτητα ειχε τεσπα με κατι MD PHD PH 5,5 μου'ριξε ενα υγρο με κοιταξε με κατι οργανα και μου'πε οτι εχω λεπτο κατι χιτωνα και δεν θα μου προτεινε εγχειρηση.
Μετα οταν εφυγα ειχα κατι κορες ΝΑ18 χρονων!! :rotflmao:
Ολο το ματι μαυρο ηταν και δε μπορουσα να δω τιποτα απο το πολυ φως..
![]()
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Έχω κάνει την PRK γιατί:
α) είχα αρκετό αστιγματισμό και έπρεπε να "σκαφτεί" ποιό πολύ το μάτι
β) έκανα boxing αυτή την περίοδο και ήταν πιό αρμόζουσα για την περιπτωσή μου.
Στην ουσία ισχύει το εξής
Η PRK έχει τα εξής καλά
α) Δεν σου κόβουν flap όπως στην Lasik αλλά με ένα αλκοολουχο διάλυμα σου αφαιρούν το επάνω μέρος (επιθύλιο) για να κάψουν παραμέσα. Μετά την εγχείρηση αυτό από μόνο του ξαναγίνεται και είναι το ίδιο σταθερό με πριν.
β) Σε σχέση με την Lasik δεν μαμιούνται τα δακρυγόνες απολήξεις στην άκρη του ματιού (καθότι γίνονται πάλι είπαμε)
Η PRK έχει τα εξής μειωνεκτήματα
α) Θέλει τουλάχιστον 1 μήνα για να δείς κανονικά, και στους 6 μήνες πιάνεις το καλύτερο αποτέλεσμα
β) Έχει αρκετή φροντίδα με κολήρια για ένα μήνα.
Η Lasik έχει τα εξής καλά:
α) Με το που βγείς απο την κλινική την επόμενη βλέπεις όπως πριν αλλά χωρίς γυαλιά
β) Δεν έχει πολύ κολήριο απ'οτι ξέρω
αλλά
α) Το flap ξεκολλάει αν παίξεις μπουνιές με ταρίφες στο δρόμο, σφιχτείς στην τουαλέτα, γεννήσεις..
β) Κάνει περισσότερη ζημιά στους δακρυγόνους αδένες, έχεις ξηροφθαλμίες (πολύ άσχημο αυτό)
γ) Το σκίζει γενικά το μάτι (γενικά το προτιμούν οι γιατροί όμως γιατί προσελκύει περισσότερους ασθενείς λόγο ευκολίας)
δ) θέλει μεγαλύτερο επιθύλιιο γιατί θα χρειαστεί να γίνει το flap
Τα + και των δυο είναι:
πετάς τα γυαλιά, κάνεις μάτι επιτέλους στην παραλία από την θάλασσα και αμα σου την βαρέσει κάνεις και καμμιά βουτια![]()
,
Τα - κανείς γιαατρός δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% outcome. Αν μετά την εγχείρηση σου κάτσει περίπτωση irregular astigmatism δλδ αστιγματισμός χωρίς ένα κέντρο την μάμισες.. Δεν διορθώνεται ούτε με γυαλιά..
Τελικά είναι ένα ρίσκο και αυτό.![]()
FAMOUS LAST WORDS:
Εσυ παρενεργειες εχεις καθολου;
πχ φαγουρα, να σε ενοχλει ο ηλιος σε σημειο να δακρυζεις η απειροελαχιστη σκονη ο καπνος στα μαγαζια το νερο της θαλασσας δε μου'ρχεται κατι αλλο στο νου..
![]()
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Εμένα πέτυχε 10/10 στο ένα και 8/10 στο άλλο, αλλά δεν φοράω γυαλιά και δεν έχω πρόβλημα. Γενικά δεν έχω παρενέργειες όπως λες εκτός από μερικές ξηροφθαλμίες που και που κανα βράδυ στον ύπνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Εσυ παρενεργειες εχεις καθολου;
πχ φαγουρα, να σε ενοχλει ο ηλιος σε σημειο να δακρυζεις η απειροελαχιστη σκονη ο καπνος στα μαγαζια το νερο της θαλασσας δε μου'ρχεται κατι αλλο στο νου..
![]()
Αν με ρώταγες θα την ξανάκανα πάντως.. δεν συγκρίνεται η ελευθερία που σου δίνει αντί με γυαλιά η φακούς..![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
Γι'αυτο βλεπεις αυτα τα....βατα μονοπατια????Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Έχω 3.25 στο ένα μάτι και 1.50 στο άλλο. ΕΙΝΑΙ τραγικά τα πράγματα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν το ρισκάρω να φορέσω γυαλιά !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σας τα ριχνω ολους:7.50 στο αριστερο και 7.25 στο δεξι ματι! :hypnotize
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Σιγα τα ωα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Γι'αυτο βλεπεις αυτα τα....βατα μονοπατια????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σας τα ριχνω ολους:7.50 στο αριστερο και 7.25 στο δεξι ματι! :hypnotize
Καθε φορα που παω σε οφθαλμιατρο μου λεει και διαφορετικο νουμερο!
Πηγα σ'αυτον που μου'δωκε το χαρτι για το διπλωμα, μου λεει 6.25 και 6.75
Πηγα στον κανονικο μου 6.5 και 6
Πηγα και σε εναν λογω εκτακτης αναγκης (το καλοκαιρι) και μου ειπε 7 και 7.25
Μιλαμε οταν παραγγελνω γυαλια βγαζω μεσο ορο!!!
:rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Γμτ τη καλοσκεφτομαι την εγχειρηση..
Τωρα ειναι η καλυτερη περιοδος..
χειμωνας () δεν κανει ζεστη να μην αντεχεις δεν ειναι ανοιξη να'χεις φαγουρα..
Trickster, με τα δακρυγονα πως τα πας; :a13:
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα