μηπως ξερουμε κανεναν που βαζει μανιταρια... Λυκοβρυση ή Ν. Ηρακλειο? επειδη ρωτησα καποιους λαστιχαδες κοντα στην δουλεια μου... αλλα ειναι μονο για αυτοκινητα...
μηπως ξερουμε κανεναν που βαζει μανιταρια... Λυκοβρυση ή Ν. Ηρακλειο? επειδη ρωτησα καποιους λαστιχαδες κοντα στην δουλεια μου... αλλα ειναι μονο για αυτοκινητα...
πάρε εδώ και ρώτα:2102444080 ζητα τον κίμωνα!Αρχικά δημιουργήθηκε από al3x
μενιδι... πηγαινεις πολυ ευκολα παντως με την μοτο απο την έξοδο μεταμόρφωσης..
Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση του κορδονιού; Πήγα σε βουλκανιζατέρ και το κόστος ήταν 10€, μου φάνηκε υπερβολικό για 5 λεπτά δουλειά.
Τελευταία τροποποίηση από Infini; 15/12/2017 στις 22:26.
Ενημερωτικά, το βουλκανιζατέρ είναι Πειραιώς και Φλέμιγκ, στου Ρέντη.
Φιλε μπορεις να το κανεις και μονος σου(το κορδονι ενοω ε).Υπαρχουν σετ με 5 κορδονια,κολα,εργαλειο που ανιγει τη τρυπα για να μπει το κορδονι,εργαλειο που περναει το κορδονι.Ειναι παμφθηνο.Εχει στη λαικι και στο τζαμπο.Με εχει βγαλει πολες φορες ασπροπρωσοπο.Προσφατα εφτιαξα το λαστιχο συναδελφου με αυτο.Ειχε ενα τζιπ.Απλα αν το προμηθευτεις μη ξεχασεις να βαλεις και ενα κατσαβιδη μαζι.Για της βιδες που εχουν μπει στο λαστιχο.
Υ.Γ.Το σετ κανει ενα ευρω...
καθε μερα ...νεα μερα.
Ναι οντος.Τα πνευμονακια τα ξεχασα.Εχει το πρακτικερ ποδοτρομπα με 5 ευρωπουλα.
Οριστε.Με 6 ευρω καθαρισες
καθε μερα ...νεα μερα.
Και μια μπαγκαζιέρα 40 λίτρα...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
όχι ότι δε τα λέει καλά ο παπασούζας αλλά για όσους τυχόν έχουν τετοιες αναζητήσεις,παίζουν σετακια κομπλέ γύρω στα 20~22€.
με 5 κορδόνια,με 2 αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα (αρκεί για να σε φτάσει μεχρι το βενζιναδικο),με το μαρκούτσι για τη βαλβίδα και γενικώς με τα πάντα όλα τους.και πιάνουν και ελάχιστο χώρο.
ο τύπος που σου πήρε 10€ για το κορδόνι αισχροκέρδισε.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ερώτηση
Τρακόσια μέτρα παρακάτω στην Πειραιώς είναι άλλο λαστιχάδικο σε άλλα 300 στη Δωδεκανήσου είναι ο boukis και δίπλα από εκεί
άλλο ένα λαστιχάδικο μότο.
Θα σπρώχνατε μπάς και γλυτώσετε το ταλιράκι?
Εγώ όχι ούτε θα ρισκάρα να χαλάσω το λάστιχο.