Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Συνέντευξη του Α. Σταθάκη - Αν δεν μπορούν ούτε οι βουλευτές, τότε ποιος?!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    αλήθεια γίατί χρησιμοποιείς τόσους αγγλικούς όρους???
    εχεις σπουδάσει Αμερική και δεν μπορείς να αποδόσεις την ερμηνεία τους στα ελληνικά???ή από συνήθεια???
    εγώ γενικά θεωρώ καλό να μην μιλάμε με αγγλικούς όρους όταν μπορεί να διαβάσουν το κείμενο άτομα που δεν γνωρίζουν αγγλικά...

Όχι, δεν έχω σπουδάσει έξω. Απλώς διαβάζω πολύ αγγλόφωνο τύπο και πολλές φορές ενώ καταλαβαίνω τι σημαίνει κάποια ξένη λέξη δεν έχω εύκαιρη την απόδοσή της στα ελληνικά οπότε την αφήνω στα αγλλικά. Τη συγγνώμη μου σε όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά.

Ρωτώντας πας στην πόλη

Το blog μου

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Dimzab, γιατί απορείς? Πως να μπορέσει ένας άνθρωπος, (με σοβαρές ενστάσεις από μέρους μου, κατά πόσο ο συγκεκριμένος "παραμυθιάστηκε", ή "δεν το περίμενε"), να αλλάξει λογική και πολιτικές δεκαετιών?
    Αποφασίζεις να μπεις βουλευτής, σε ένα συγκεκριμένο κόμμα εξουσίας. Αυτό γίνεται χωρίς υποσχέσεις και ανταλλάγματα? Και αν ακόμα είναι έτσι, από την στιγμή που βλέπεις ότι ουσιαστικά δεν γίνεται τίποτα, που να προάγει την οδική ασφάλεια, (που έκανες σημαία σου, για να σε ψηφίσουν), αλλά και σε παλιότερες δηλώσεις σου διαφωνείς με την εισπρακτική τακτική των προστίμων, (βλέπε νέος ΚΟΚ), γιατί δεν παραιτείσαι καταγγέλοντας αυτές τις πολιτικές?

Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Ας μου επιτραπεί η γνώμη ότι η αρχική αναφορά στις αφίσες αυτού του topic, αδικεί το κείμενο του Σταθάκη, που καλύπτει (όπως συχνά κάνει) σχεδόν το σύνολο των προβλημάτων που αφορούν την ελληνική άσφαλτο...

Το άν έχει κάνει δουλειά ο τύπος τόσες δεκαετίες φαίνεται από την αντίληψη που έχει δημιουργήσει καί σε μερικούς απο σας παραπάνω (χώρια τα 35.000 κουτιά που έφυγαν από την Αθήνα -εγώ το δικό μου το πέταξα μόνος μου πάντως ), αυτός και μερικοί άλλοι άνοιξαν τα γκαβά μας και αρχίσαμε να οδηγάμε πιο ανθρώπινα -και το κάνανε με συνεχή άρθρα κυρίως. Έστω και από σπόντα όλοι κάποτε διαβάσαμε κάτι από αυτούς και αρχίσαμε να υπολογίζουμε μερικά πραγματάκια, άλλος 20-30 χρόνια πρίν, άλλος χτες.

Τώρα για το θέμα, δυστυχώς έτσι όπως έχουν ρυθμίσει τα πράγματα τα ρεμάλια οι πολιτικοί, πρέπει να έχεις (πολλά) φράγκα για μυνήσεις για να κουνηθεί κάποιος -και μη μου πεις ποιος πχ θα μυνήσει το κράτος επειδή έπεσε σε λακούβα και έσπασε τις αναρτήσεις του ή έπεσε γιατί ξέρω τουλάχιστον έναν που το έκανε (και αρκετούς που δεν ζήσανε για να το κάνουνε αυτοπροσώπως). Στο θέμα ο Σταθάκης τουλάχιστον δίνει ξεκάθαρα τις λύσεις του (που είναι απόλυτα λογικές), και μένει να βουτήξει κάποιος κάμποσους πολιτικούς/δικαστές και να τους τις κάνει τατού στη μάπα μπας εφαρμοστούν -αυτή η αισιοδοξία μου.

Εγω συνεχίζω πάντως να χαρτογραφώ στο κεφάλι μου λακούβες, και σε άγνωστους δρόμους να πηγαίνω κότα (καλά αμά δώ καμιά ερημιά της προκοπής κάνω αυτή τη πως τη λένε την ανάσκελη και τη τσεκάρω χαλαρά) -και παρόλο που όλο και προσπαθούν, δέ με ρίχνουν οι κουφάλες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Ας μου επιτραπεί η γνώμη ότι η αρχική αναφορά στις αφίσες αυτού του topic, αδικεί το κείμενο του Σταθάκη, που καλύπτει (όπως συχνά κάνει) σχεδόν το σύνολο των προβλημάτων που αφορούν την ελληνική άσφαλτο...

Το άν έχει κάνει δουλειά ο τύπος τόσες δεκαετίες φαίνεται από την αντίληψη που έχει δημιουργήσει καί σε μερικούς απο σας παραπάνω (χώρια τα 35.000 κουτιά που έφυγαν από την Αθήνα -εγώ το δικό μου το πέταξα μόνος μου πάντως ), αυτός και μερικοί άλλοι άνοιξαν τα γκαβά μας και αρχίσαμε να οδηγάμε πιο ανθρώπινα -και το κάνανε με συνεχή άρθρα κυρίως. Έστω και από σπόντα όλοι κάποτε διαβάσαμε κάτι από αυτούς και αρχίσαμε να υπολογίζουμε μερικά πραγματάκια, άλλος 20-30 χρόνια πρίν, άλλος χτες.

Τώρα για το θέμα, δυστυχώς έτσι όπως έχουν ρυθμίσει τα πράγματα τα ρεμάλια οι πολιτικοί, πρέπει να έχεις (πολλά) φράγκα για μυνήσεις για να κουνηθεί κάποιος -και μη μου πεις ποιος πχ θα μυνήσει το κράτος επειδή έπεσε σε λακούβα και έσπασε τις αναρτήσεις του ή έπεσε γιατί ξέρω τουλάχιστον έναν που το έκανε (και αρκετούς που δεν ζήσανε για να το κάνουνε αυτοπροσώπως). Στο θέμα ο Σταθάκης τουλάχιστον δίνει ξεκάθαρα τις λύσεις του (που είναι απόλυτα λογικές), και μένει να βουτήξει κάποιος κάμποσους πολιτικούς/δικαστές και να τους τις κάνει τατού στη μάπα μπας εφαρμοστούν -αυτή η αισιοδοξία μου.

Εγω συνεχίζω πάντως να χαρτογραφώ στο κεφάλι μου λακούβες, και σε άγνωστους δρόμους να πηγαίνω κότα (καλά αμά δώ καμιά ερημιά της προκοπής κάνω αυτή τη πως τη λένε την ανάσκελη και τη τσεκάρω χαλαρά) -και παρόλο που όλο και προσπαθούν, δέ με ρίχνουν οι κουφάλες...
    μα δεν τον κρίναμε ως επαγγελματία δημοσιογράφο ...
    ως επαγγελματίας ήταν άψογος στις απόψεις του κ τις τοποθετήσεις του...
    εδώ κρίνουμε την πολιτική του στραδιοδρομία...
    τι έκανε αυτά τα 3 χρόνια που είναι βουλευτής...
    ποια μέτρα πήρε???
    τι πέτυχε???
    αν δεν πέτυχε τίποτα να παραιτηθεί αν όχι απο βουλευτής τουλάχιστον απο μέλος της ΚΟ της ΝΔ....ώστε να μπορεί αν μιλάει χωρίς τον μπαμπούλα πάνω απο το κεφάλι του...

και στις επόμενες εκλογές να κατέβει μόνος του σαν ανεξάρτητος...να δούμε τι ψήφους θα πάρει....
    το παράδειγμα του Σταθάκη αποδεικνύει ότι η πολιτική σου τοποθέτηση καπελώνει πάντα την προσωπική σου στάση ζωής.....
    σαν επαγγελματίας αρθρογράφος μάλλον ήταν πιο αποτελεσματικός και καλά θα κάνει να γυρίσει στο επάγγελμά του....για να μην γελοιοποιείται άλλο απο το πολιτικό σύστημα...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ένας βουλευτής δεν φέρνει την άνοιξη. Και ο ίδιος είπε ότι όσο κι αν βγάζανε οι άλλοι το σκασμό όταν μίλαγε στη βουλή (και φαντάζομαι κουνάγανε κι αρκετοί το κεφάλι με επιδοκιμασία), μετά σφυράγανε αδιάφορα. Το ότι αποχώρησε από μία επιτροπή (από τις τρεις... που παίζουνε για την οδική ασφάλεια), όταν ήθελε να βάλει το "γιατρό" ο άλλος είναι προς τιμήν του.

Εγώ χέστηκα που είναι (άν είναι) δεξιός ο Σταθάκης, θα ήθελα καί ο Καββαθάς, καί ο Ιαβέρης καί άλλοι να ανακατεύονται με τη πολιτική, έτσι μπας και ακουγόταν η φωνή τους περισσότερο, μπας και τα ρεμάλια καταλάβουν ότι όσα λεφτά και να έχουν ακόμα και τα παιδιά τους μπορεί να τη γλυτώσουν κάποια στιγμή (το μυαλουδάκι τους σκέφτεται μόνο ότι τα φακελάκια αυτοί έχουν να τα πληρώσουν στα χειρουργεία κατά τα άλλα, ασυλία παίζει, και γενικά δε μασάνε)...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Εγώ χέστηκα που είναι (άν είναι) δεξιός ο Σταθάκης, θα ήθελα καί ο Καββαθάς, καί ο Ιαβέρης καί άλλοι να ανακατεύονται με τη πολιτική, έτσι μπας και ακουγόταν η φωνή τους περισσότερο, μπας και τα ρεμάλια καταλάβουν ότι όσα λεφτά και να έχουν ακόμα και τα παιδιά τους μπορεί να τη γλυτώσουν κάποια στιγμή (το μυαλουδάκι τους σκέφτεται μόνο ότι τα φακελάκια αυτοί έχουν να τα πληρώσουν στα χειρουργεία κατά τα άλλα, ασυλία παίζει, και γενικά δε μασάνε)...
    πιστεύεις ότι Καββαθάς, Ιαβέρης κτλ δεν θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική...???
    αν διαβάσεις τα άρθρα τους καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή ότι τους απασχολούν παρα πολύ τα κοινά και η διαχείρισή τους απο την εκαστοτε πολιτική ηγεσία, καθώς κ η λειτουργία των δημόσιων φορέων....
    απλά πιστεύω ότι γνωρίζουν ότι το πολιτικό σύστημα θα τους χωνέψει κανονικά και θα χαλάσουν και την εικόνα τους.....
    αντιλαμβάνονται ότι μεγαλύτερη πίεση μπορούν να ασκήσουν μέσα απο ενα έντυπο παρά απο τη Βουλή...
    τουλάχιστον μέσα απο το έντυπο ενδέχεται να πείσουν μερικούς χιλιάδες νέους οδηγούς να οδηγούν ασφαλέστερα...μέσα απο τη Βουλή μονοι τους θα τα λένε , μόνοι τους θα τα ακούνε....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

απλά πιστεύω ότι γνωρίζουν ότι το πολιτικό σύστημα θα τους χωνέψει κανονικά και θα χαλάσουν και την εικόνα τους.....
    ...
    Ο Καββαθας ειχε πεί πριν χρόνια ότι 'Ο Χριστός και οι 12 απόστολοι να κάνουν κυβέρνηση θα τους 'αποτύχει' το σύστημα

Εγώ συνεχίζω να σκέφτομαι ότι ο τύπος έκανε περισσότερα από ότι εγώ ή εσείς πάνω στο θέμα.

Κάπου στο βάθος κήπος έχω τη μαζοχιστική αισιοδοξία ότι κάθε τόσο και πιο πολύ λόγω σατανικών συμπτώσεων τυχαίνει να βρίσκεται κάποιος στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και και να βλέπει λίγο πιο σφαιρικά τα πράγματα από τα ρεμάλια που "πολιτεύονται", και να καταφέρει να κάνει κάτι. Η πείρα μου με τους ανθρώπους γενικά μου λέει ότι το τζόκερ το πιάνεις πιο εύκολα από το να κάνεις κάτι ανάλογο, αλλά όσο ζω ψιλοελπίζω.

Εγώ συνεχίζω να σκέφτομαι ότι ο τύπος έκανε περισσότερα από ότι εγώ ή εσείς πάνω στο θέμα.

.
    30 χρόνια γκρίνια είναι πολλά για να μην έχει προσφέρει τιποτα

Δεδομένων των κατεστημένων (30χρόνια και συνεχίζουν)....θα συμφωνήσω με τον zireous για τον Σταθάκη.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Θέλω κι εγώ να πω ότι ο Σταθάκης έχει ψιλοχάσει τη μπάλα... Αλλά τα 10+ χρόνια (όσο ήταν δημοσιογράφος και όχι πολιτικός) συνεπέστατης, συστηματικής και (κατ' εμέ) ορθής-ρεαλιστικής κριτικής του για τα κακώς κείμενα των δρόμων, των αρχών και των οδηγών, μου αρκούν. Ελάχιστα δημόσια πρόσωπα το έχουν κάνει αυτό (και μάλιστα δε συμπεριλαμβάνω ούτε τον Καββαθά σε αυτούς!)

Κομπίνες, κακοτεχνίες και όλα αυτά που πληρώνουμε αδρά, είναι γνωστά. Φυσικά και ένας βουλευτής δε φέρνει την άνοιξη, όταν μάλιστα οι ΠΡΩΤΟΙ παραβάτες του ΚΟΚ και του νόμου ήταν και είναι οι ίδιοι οι πολιτικοί-νομοθέτες και οι ίδιες οι αρχές (με στολή ή χωρίς).
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. αν δεν εχετε τι να κανετε...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 16:27
  2. Αν δεν το ξερατε ...
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2004, 17:33