Άντε μάγκες να κανονίσουμε κανένα γκαϊφέ στα κοντά, γιατί με περιμένει και η μαμά πατρίδα γύρω στον νοέμβριο και με τους χαλαρούς ρυθμούς που οργανόνωνται τέτοια πράγματα στην πόλη δεν βλέπω να προλαβαίνω.:ZZZ:![]()
Άντε μάγκες να κανονίσουμε κανένα γκαϊφέ στα κοντά, γιατί με περιμένει και η μαμά πατρίδα γύρω στον νοέμβριο και με τους χαλαρούς ρυθμούς που οργανόνωνται τέτοια πράγματα στην πόλη δεν βλέπω να προλαβαίνω.:ZZZ:![]()
re paidia kai egw apo ta moudania eimai (basika apo portaria dipla) poios sto kalo einai apo moudania apo dw mesa re mpoukla poios eisai re![]()
![]()
loipon paidia opote goustarete na brethoume re opote goustarete egw eimai mesa!!! xalkidiki osoi eiste kai girw ... eiste gia mia sinantisi? gia kafe masa kai oti prokipsei KAI OXI DEN ENOW PONHRO:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: aurio methario ktl ? ande organwthite reeeeeeee
![]()
Με μια λέξη... Ταξιδιώτης των 2 τροχών
Εγώ σήμερα επέστρεψα από Χαλκιδική παιδιά.
Όποτε θέλετε κανονίζουμε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καρντάσια και 'γω μέσα αλλά αν μπορείτε από τις 23 και μετά ώστε να προλάβω κάτι δουλειές.... (όποτε κανονιστεί ας μου ρίξει κάποιος ένα πμ plz..)
![]()
![]()
![]()
Ride long and prosper...
Σωστός.Αρχικά δημιουργήθηκε από spock
Καρντάσια και 'γω μέσα αλλά αν μπορείτε από τις 23 και μετά ώστε να προλάβω κάτι δουλειές.... (όποτε κανονιστεί ας μου ρίξει κάποιος ένα πμ plz..)
![]()
![]()
![]()
Και εγώ προτιμώ μετά τις 20 του μηνός.