Δηλαδή εγώ τώρα πρέπει να συμφωνήσω μαζίσου!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
για μισο ρε παιδες...
κατ αρχην να ξεκαθαρισω οτι ειναι δικαιωμα σας να μην σας αρεσει ο καζαντζιδης και μπροστα στο γουστο του καθενος δεν μπορω να αντιταξω κανενα ερισμα.αλλα καλλιστα μπορω να αντιταξω επιχηρηματα μπροστα στους λογους που προβαλετε!
πρωτα απο ολα ειστεγιατι το παλικαρι δε ρωταει αν σας αρεσει ο καζαντζιδης αλλα πιο ειναι το αγαπημενο σας τραγουδι του, που σημαινει οτι αν δεν σας αρεσει...απλα δεν γραφετε!
επειτα να σας θυμισω οτι σαν χροια φωνης δεν εχει υπαρξει καλυτερη στην ελλαδα και αυτο ειναι αποδεκτο και παραδεκτο απο συναδελφους του, ιερα τερατα στο χωρο της λαικης σκηνης οπως αυτοι που ανεφερε ο AFTER για παραδειγμα!
3ον τα χρονια που καζαντζιδης ακμαζε μουσικα, τοσο η ελλαδα οσο και το μεγαλο κοματι του ελληνικου λαου περναγε πολυ δυσκολες στιγμες και πολυ περισσοτερο οι προσφυγες τους οποιους κατα κορον εξεφραζε!
τεταρτον μονο τυχαιο δεν μπορει να θεωρηθει το οτι ειναι διαχρονικος και τα τραγουδια του τραγουδιουντε ακομα!
5ον εχω το υπαρχω σε εκτελεση του πουλικακου (ΓΑΜΑΕΙ!!!!) και ειναι αποριας αξιον πως ενας ροκας τοσο της μουσικης οσο και της ζωης επελεξε να πει κοματι ενος λαικου τραγουδιστη!(μαλλον κατι θα σημαινει αυτο)
και τελος για να απαντησω στην ερωτηση του θρεντ....ΥΠΑΡΧΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
υ.γ. αν σας χαλαει το κλαμα στη μουσικη...να μην ακουστε ουτε σιδηροπουλο,ουτε ασιμο,ουτε ολους αυτους που στα τραγουδια τους κλαινε!!!
προτιμηστε τις 2lips!!!!!!ποιοτητα!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Συμφωνώ ρε!Συμφωνώ και επαυξάνω!!!
"Εγώ με την αξία μου"
"Πάρε τα χνάρια"
"Δεν σε πιστεύω"
"Στερνή μου χαρά"
"Υπάρχουν και καλά παιδιά"
Κι άλλα πολλά.........
Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να διαλέξω μόνο ένα,άσε που με πετύχατε μετά από τη δουλειά και νταλκαδιάστηκα βραδιάτικα(!)