Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 75

Θέμα: Αγαπημένο σας τραγούδι Καζαντζίδη

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    για μισο ρε παιδες...

κατ αρχην να ξεκαθαρισω οτι ειναι δικαιωμα σας να μην σας αρεσει ο καζαντζιδης και μπροστα στο γουστο του καθενος δεν μπορω να αντιταξω κανενα ερισμα.αλλα καλλιστα μπορω να αντιταξω επιχηρηματα μπροστα στους λογους που προβαλετε!

πρωτα απο ολα ειστε γιατι το παλικαρι δε ρωταει αν σας αρεσει ο καζαντζιδης αλλα πιο ειναι το αγαπημενο σας τραγουδι του, που σημαινει οτι αν δεν σας αρεσει...απλα δεν γραφετε!
    επειτα να σας θυμισω οτι σαν χροια φωνης δεν εχει υπαρξει καλυτερη στην ελλαδα και αυτο ειναι αποδεκτο και παραδεκτο απο συναδελφους του, ιερα τερατα στο χωρο της λαικης σκηνης οπως αυτοι που ανεφερε ο AFTER για παραδειγμα!
    3ον τα χρονια που καζαντζιδης ακμαζε μουσικα, τοσο η ελλαδα οσο και το μεγαλο κοματι του ελληνικου λαου περναγε πολυ δυσκολες στιγμες και πολυ περισσοτερο οι προσφυγες τους οποιους κατα κορον εξεφραζε!
    τεταρτον μονο τυχαιο δεν μπορει να θεωρηθει το οτι ειναι διαχρονικος και τα τραγουδια του τραγουδιουντε ακομα!
    5ον εχω το υπαρχω σε εκτελεση του πουλικακου (ΓΑΜΑΕΙ!!!!) και ειναι αποριας αξιον πως ενας ροκας τοσο της μουσικης οσο και της ζωης επελεξε να πει κοματι ενος λαικου τραγουδιστη!(μαλλον κατι θα σημαινει αυτο)
    και τελος για να απαντησω στην ερωτηση του θρεντ....ΥΠΑΡΧΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

υ.γ. αν σας χαλαει το κλαμα στη μουσικη...να μην ακουστε ουτε σιδηροπουλο,ουτε ασιμο,ουτε ολους αυτους που στα τραγουδια τους κλαινε!!!
    προτιμηστε τις 2lips!!!!!!ποιοτητα!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή εγώ τώρα πρέπει να συμφωνήσω μαζίσου!!!!

Συμφωνώ ρε!Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

"Εγώ με την αξία μου"
    "Πάρε τα χνάρια"
    "Δεν σε πιστεύω"
    "Στερνή μου χαρά"
    "Υπάρχουν και καλά παιδιά"
    Κι άλλα πολλά.........

Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να διαλέξω μόνο ένα,άσε που με πετύχατε μετά από τη δουλειά και νταλκαδιάστηκα βραδιάτικα(!)
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

για μισο ρε παιδες...

κατ αρχην να ξεκαθαρισω οτι ειναι δικαιωμα σας να μην σας αρεσει ο καζαντζιδης και μπροστα στο γουστο του καθενος δεν μπορω να αντιταξω κανενα ερισμα.αλλα καλλιστα μπορω να αντιταξω επιχηρηματα μπροστα στους λογους που προβαλετε!

πρωτα απο ολα ειστε γιατι το παλικαρι δε ρωταει αν σας αρεσει ο καζαντζιδης αλλα πιο ειναι το αγαπημενο σας τραγουδι του, που σημαινει οτι αν δεν σας αρεσει...απλα δεν γραφετε!
    υ.γ. αν σας χαλαει το κλαμα στη μουσικη...να μην ακουστε ουτε σιδηροπουλο,ουτε ασιμο,ουτε ολους αυτους που στα τραγουδια τους κλαινε!!!

Για το αλλο μισο...

Το παλικαρι ρώτησε ποιο απο τα τραγούδια του γκταντ.. εεε του Καζατζιδη μας αρεσει, και η απάντηση ήταν ΚΑΝΕΝΑ. Που σημαίνει ότι δεν μας αρέσει και το γράφουμε

Απο εκεί και πέρα όπως σωστά είπες είναι θέμα γούστου. Και η σύγκριση περι κλάψας με τον Σιδηρόπουλο τουλάχιστον, τη βρίσκω άτοπη.
    ---Dum spiro, spero---

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF

μήπως μπήκα σε λάθος φόρουμ;;;;;;;;;;
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

το 'Αγριολουλουδο'

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    +1

και μ αφησε κ κλαιω κ την αγαπω , και μ αφησε κ κλαιω κ την αγαπω , και μ αφησε κ κλαιω κ την αγαπω , και μ αφησε κ κλαιω κ την αγαπω , και μ αφησε κ κλαιω κ την αγαπω , και μ αφησε κ κλαιω κ την αγαπω , και μ αφησε κ κλαιω κ την αγαπω , και μ αφησε κ κλαιω κ την αγαπω , και μ αφησε κ κλαιω κ την αγαπω , και μ αφησε κ κλαιω κ την αγαπω , και μ αφησε κ κλαιω κ την αγαπω , και μ αφησε κ κλαιω κ την αγαπω , και μ αφησε κ κλαιω κ την αγαπω , και μ αφησε κ κλαιω κ την αγαπω , και μ αφησε κ κλαιω κ την αγαπω , και μ αφησε κ κλαιω κ την αγαπω ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaterinaX
    το 'Αγριολουλουδο'

+10000

για μισο ρε παιδες...
    +10000
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF

μήπως μπήκα σε λάθος φόρουμ;;;;;;;;;;
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    για μισο ρε παιδες...

επειτα να σας θυμισω οτι σαν χροια φωνης δεν εχει υπαρξει καλυτερη στην ελλαδα και αυτο ειναι αποδεκτο και παραδεκτο απο συναδελφους του, ιερα τερατα στο χωρο της λαικης σκηνης οπως αυτοι που ανεφερε ο AFTER για παραδειγμα!
    3ον τα χρονια που καζαντζιδης ακμαζε μουσικα, τοσο η ελλαδα οσο και το μεγαλο κοματι του ελληνικου λαου περναγε πολυ δυσκολες στιγμες και πολυ περισσοτερο οι προσφυγες τους οποιους κατα κορον εξεφραζε!
    τεταρτον μονο τυχαιο δεν μπορει να θεωρηθει το οτι ειναι διαχρονικος και τα τραγουδια του τραγουδιουντε ακομα!
    5ον εχω το υπαρχω σε εκτελεση του πουλικακου (ΓΑΜΑΕΙ!!!!) και ειναι αποριας αξιον πως ενας ροκας τοσο της μουσικης οσο και της ζωης επελεξε να πει κοματι ενος λαικου τραγουδιστη!(μαλλον κατι θα σημαινει αυτο)
    και τελος για να απαντησω στην ερωτηση του θρεντ....ΥΠΑΡΧΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρωτα απ΄ολα το να ρωτας για το αγαπημενο τραγουδι του Καζαντζιδη σε forum και δη μοτοσυκλετας ,εμπιπτει -οπως ολες οι ερωτο απαντησεις σε Forum- στις φυσικες αρχες τις εντροπιας και στην θωρια του χαους.

Μπορει για καποιον ο Καζαντζιδης να αποτελει ερεθισμα για να γραψει σχετικα με τις συγχρονες κατεργασιες λειανσης - σκληρυνσης των κυλινδρων , η για την ποιοτητα των gourmet προτασεων στην Φινλανδικη κουζινα...

Αν για καποιον ο Καζαντζιδης ανταποκρινεται στα αισθητικα προτυπα που εχει για το τραγουδι και την θεματολογια αυτου , κανενα προβλημα , απλα υπαρχει μια παρεξηγημενη και πολλες φορες επιβαλλομενη αποψη οτι αποτελλει τον κυριοτερο και μεγαλυτερο εκφραστη του λαϊκου τραγουδιου...

Προσωπικα θεωρω οτι υπαρχουν τραγουδιστες πολλοι καλυτεροι του , και εκτιμω πολυ περισσοτερο την προσσεγγιση που εχει γινει απο αλλους τραγουδιστες - μουσικους σε οτι αφορα την μουσικη και το τραγουδι εκεινης της εποχης.

Απο την ανοικονομητη και υπερβολικη κλαψα του Καζαντζιδη για την ξενιτια , προτιμω την δωρικοτητα που υπαρχει στο ''Τζιβαερι'' π.χ.... και αυτο για ξενιτια μιλαει...

Και τελος , Ασιμος , Σιδηροπουλος και οι συνεχιστες τους , ποτε δεν ηταν στις προτιμησεις μου , αν θες να μιλησουμε εκτενεστερα για αυτο π.μ....

υ.γ. Παντως αν με ρωτουσες πιο κομματι ταιριαζει περισσοτερο στην Ευρωπαϊκη πορεια του γαυρου , δεν θα μπορουσε να ειναι αλλο απο το : ''Νυχτεριδες και αραχνες'' :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Για το αλλο μισο...

Το παλικαρι ρώτησε ποιο απο τα τραγούδια του γκταντ.. εεε του Καζατζιδη μας αρεσει, και η απάντηση ήταν ΚΑΝΕΝΑ. Που σημαίνει ότι δεν μας αρέσει και το γράφουμε

Απο εκεί και πέρα όπως σωστά είπες είναι θέμα γούστου. Και η σύγκριση περι κλάψας με τον Σιδηρόπουλο τουλάχιστον, τη βρίσκω άτοπη.
    το παλικαρι ρωτησε ποιο απο τα τραγουδια του κ.σας αρεσει.κοινως σε οσους αρεσει ο κ. ποιο τραγουδι του προτηματε.σε οσους δεν αρεσει...δεν γραφουνε.
    ειναι σαν να με ρωτας αν μου αρεσει η α η η β μηχανη και εγω να σου λεω καμια!ε με βαζεις να συγκρινω 2 πραγματα τι 1 σε σχεση με το αλλο...τα ελληνικα δεν ειναι δυσκολα και η λογικη θα επρεπε να υπαρχει εφοσον ειμαστε ενλογα οντα.

απο κει και περα πολυ θα ηθελα να μου εξηγησεις γιατι ειναι ατοπη η συγκριση του <<με παρατησε μονο μου και κλαιω>> με το <<γιατι μωρη πουτανα κενονια με πουλησες την ασπρη σκονη και εγω ο μαλακας την πηρα και ψοφαω σα το σκυλι στο αμπελι>>

και το πιο εκνευριστηκο ολων οσων δηλωνουν ροκαδες,μεταλα ειναι οτι αν εβγαινε ο σιδηροπουλος η ο ντι αννο και ελεγε οτι ο καζαντζιδης ειναι ο κορυφαιος λαικος τραγουδιστης...ολοι θα τον ειχανε θεο!!!!
    το ιδιο φυσικα ισχυει και για τους σκυλαδες που η ροκ ειναι μια μαλακια και μιση μεχρι που ο νοτης βγηκε και εκτελεσε κλασσικα ροκ κοματια.

αυτα για την ωρα.αν συνεχισουμε εχω και αλλα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Πρωτα απ΄ολα το να ρωτας για το αγαπημενο τραγουδι του Καζαντζιδη σε forum και δη μοτοσυκλετας ,εμπιπτει -οπως ολες οι ερωτο απαντησεις σε Forum- στις φυσικες αρχες τις εντροπιας και στην θωρια του χαους.

οπως αλλωστε και το 85% των συζητησεων στο φορουμ,συμπεριλαμβανωμενων διαμαχων,ανεκδοτων,προβληματισμων κλπ. και στο κατω-κατω αν πρεπει το θρεντ να παρει την αγουσα θα το φροντισουν οι μοντς.

Μπορει για καποιον ο Καζαντζιδης να αποτελει ερεθισμα για να γραψει σχετικα με τις συγχρονες κατεργασιες λειανσης - σκληρυνσης των κυλινδρων , η για την ποιοτητα των gourmet προτασεων στην Φινλανδικη κουζινα...
    μπορει...δεν το ξερω εγω αυτο...να αποτανθεις στον δημαρχο!!!!

Αν για καποιον ο Καζαντζιδης ανταποκρινεται στα αισθητικα προτυπα που εχει για το τραγουδι και την θεματολογια αυτου , κανενα προβλημα , απλα υπαρχει μια παρεξηγημενη και πολλες φορες επιβαλλομενη αποψη οτι αποτελλει τον κυριοτερο και μεγαλυτερο εκφραστη του λαϊκου τραγουδιου...
    ειναι απο τους σημαντικοτερους.ξαναεγραψα οτι ειναι αποδεκτο και παραδεκτο απο ολους τους συναδελφους του!

Προσωπικα θεωρω οτι υπαρχουν τραγουδιστες πολλοι καλυτεροι του , και εκτιμω πολυ περισσοτερο την προσσεγγιση που εχει γινει απο αλλους τραγουδιστες - μουσικους σε οτι αφορα την μουσικη και το τραγουδι εκεινης της εποχης.

Απο την ανοικονομητη και υπερβολικη κλαψα του Καζαντζιδη για την ξενιτια , προτιμω την δωρικοτητα που υπαρχει στο ''Τζιβαερι'' π.χ.... και αυτο για ξενιτια μιλαει...
    οκ...αλλωστε ειπα οτι περι ορεξεως κολοκυθοκορφαδες!!!

Και τελος , Ασιμος , Σιδηροπουλος και οι συνεχιστες τους , ποτε δεν ηταν στις προτιμησεις μου , αν θες να μιλησουμε εκτενεστερα για αυτο π.μ...
    δεν εχω κανενα προβλημα.περιμενω πμ σου

υ.γ. Παντως αν με ρωτουσες πιο κομματι ταιριαζει περισσοτερο στην Ευρωπαϊκη πορεια του γαυρου , δεν θα μπορουσε να ειναι αλλο απο το : ''Νυχτεριδες και αραχνες'' :rotflmao:
    κοματι που εγραψε ο νικολοπουλος στην ηλικια των 16 !!!κατα τα αλλα σιγα τις επιτυχιες της αγελαδοτροφης που εχετε και μουτρα...

το παλικαρι ρωτησε ποιο απο τα τραγουδια του κ.σας αρεσει.κοινως σε οσους αρεσει ο κ. ποιο τραγουδι του προτηματε.σε οσους δεν αρεσει...δεν γραφουνε.
    ειναι σαν να με ρωτας αν μου αρεσει η α η η β μηχανη και εγω να σου λεω καμια!ε με βαζεις να συγκρινω 2 πραγματα τι 1 σε σχεση με το αλλο...τα ελληνικα δεν ειναι δυσκολα και η λογικη θα επρεπε να υπαρχει εφοσον ειμαστε ενλογα οντα.

απο κει και περα πολυ θα ηθελα να μου εξηγησεις γιατι ειναι ατοπη η συγκριση του <<με παρατησε μονο μου και κλαιω>> με το <<γιατι μωρη πουτανα κενονια με πουλησες την ασπρη σκονη και εγω ο μαλακας την πηρα και ψοφαω σα το σκυλι στο αμπελι>>

και το πιο εκνευριστηκο ολων οσων δηλωνουν ροκαδες,μεταλα ειναι οτι αν εβγαινε ο σιδηροπουλος η ο ντι αννο και ελεγε οτι ο καζαντζιδης ειναι ο κορυφαιος λαικος τραγουδιστης...ολοι θα τον ειχανε θεο!!!!
    το ιδιο φυσικα ισχυει και για τους σκυλαδες που η ροκ ειναι μια μαλακια και μιση μεχρι που ο νοτης βγηκε και εκτελεσε κλασσικα ροκ κοματια.

αυτα για την ωρα.αν συνεχισουμε εχω και αλλα...

+100000000000000000000000.....................

θα μπορουσε βεβαια να μην ειχε πει καποια τραγουδια( μαντουβαλες κά ινδικα..)
    εχει τραγουδησει ομως τους μεγαλυτερους Ελληνες συνθετες και στιχουργους, με μια φωνη απαραμιλλη
    αλλωστε εχει τραγουδησει και ροκ....( με τους α/φους Κατσιμιχα αν δεν κανω λαθος, λιγο πριν πεθανει)

The truth is out there... Το avatar του/της medieval
    για μισο ρε παιδες...

+100000000000000000000000000000

"Βραδιαζει".Τραγουδαρα!!!!
    ...THE TRUTH IS OUT THERE...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Να πω κι εγώ δυο λογάκια.(Την άποψή μου πάντα,έτσι

Κατ' αρχήν, η μουσική είναι μία.Ούτε ρεμπέτικο υπάρχει,ούτε ροκ,ούτε τζαζ ούτε τίποτα.Υπάρχει μουσική.
    Για μένα,μουσική θα πει αίσθηση,συναίσθημα,συγκίνηση.Ο,τιδήποτε ακούσω και δεν μού κεντρίζει την καρδιά,δεν με κάνει να κλάψω,δεν το θεωρώ μουσική.
    Ολοι αυτοί οι άνθρωποι που,ανά τούς αιώνες,έκατσαν κάτω κι έγραψαν πράγματα εκπληκτικά,πράγματα τα οποία σήμερα ακούμε,άλλοι με προσήλωση,άλλοι σφυρίζοντας αδιάφορα και άλλοι αποδοκιμάζοντας,αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι μάτωσαν!
    Πέρασαν μυριάδες βάσανα και πολύ πόνο για να γεννήσουν μουσική.Δεν γνωρίζω(ιστορικά)κανέναν συνθέτη που να είχε όλα του τα προβλήματα λυμένα και να έγραφε πλημμυρισμένος απ' την τρελλή χαρά,είτε Μότσαρτ λέγεται είτε Βαμβακάρης είτε Ντίζι Γκιλέσμπι.
    Η ίδια η ζωή είναι γεμάτη παντός είδους εμπόδια,που έχουμε χρέος να ξεπεράσουμε ώστε να εξελιχθούμε και,καλώς ή κακώς,αυτή μας η πορεία είναι συνυφασμένη με τον πόνο.
    Ο δημιουργός λοιπόν ενός έργου προσπαθεί να απεικονίσει,μέσα από τη μουσική του,αυτό που ο ίδιος βιώνει,καταθέτοντας την ψυχή του.
    Στα χρόνια τού Καζαντζίδη,στα πολύ δύσκολα αυτά χρόνια,οι συνθέτες και οι στιχουργοί έγραφαν έτσι.Εγραψαν την τότε πραγματικότητα,που εμείς δεν ζήσαμε,ξέρουμε όμως πόσο σκληρή ήταν.
    Συμφωνώ,εν μέρει,για την "κλάψα" τού Στέλιου όμως,πηγαίνοντας βαθύτερα,είδα πως στα κομμάτια αυτά υπάρχει μια φοβερή δύναμη,μια τάση για νίκη και αξιοπρέπεια.
    Και κάτι άλλο.....

Οποιος έχει τραγουδήσει,(όχι στο μπάνιο )μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει να στήνεσαι μπροστά από ένα μικρόφωνο και να βγάζεις την ψυχή σου.

Εμείς οι υπόλοιποι,μόνο θεατές μπορούμε να είμαστε.Κι αν είμαστε ανοιχτοί,θα το πάρουμε το μήνυμα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αν ρώταγα για το πώς σας αρέσει το ψάρι, το λογικό θα ήταν να διάβαζα συνταγές.
    Άντε και να λέγανε κάποιοι ότι τα Χ ψάρια είναι σε έλλειψη και μην τα τρώτε.
    Αν με κατηγορούσε κάποιος γιατί μου αρέσουν τα ψάρια θα τον λέγατε ΟΛΟΙ μαλάκα.

Τώρα αν βάλουμε στην θέση της λέξης ‘ψάρια’ την λέξη ‘Καζαντζίδης’ ποιος θα κάνει τον χαρακτηρισμό?

Ο Καζαντζίδης τραγούδησε (καλώς ή κακώς) τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια της εποχής του.
    Οι πωλήσεις και η διαχρονικότητα είναι χαρακτηριστικές για το κατά πόσο άρεσε στον κόσμο.
    Μέσα στα 100δες τραγούδια που τραγούδησε είπε και μεγάλες πατάτες.
    Αλλά πέστε μου ποιος καλλιτέχνης δεν είπε-έπαιξε πατάτες.

Και αν δεν συμφωνούμε καλώς, δικαίωμα του καθενός είναι να μην του αρέσει ο Χ καλλιτέχνης.
    Το να υποβιβάζεις κάποιον γιατί δεν σου αρέσει, είναι το λιγότερο μικροπρέπεια.

Μια από της μεγαλύτερες κλαψομουνίδικες πατάτες, είναι η μαντουβάλα.
    Ακουγότανε όμως σε όλα τα σημεία του πλανήτη που Έλληνας είχε πικ-απ
    Τελικά αφού και της πατάτες της έκανε επιτυχίες, ήταν πολύ μεγάλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Να πω κι εγώ δυο λογάκια.(Την άποψή μου πάντα,έτσι

Κατ' αρχήν, η μουσική είναι μία.Ούτε ρεμπέτικο υπάρχει,ούτε ροκ,ούτε τζαζ ούτε τίποτα.Υπάρχει μουσική.
    Για μένα,μουσική θα πει αίσθηση,συναίσθημα,συγκίνηση.Ο,τιδήποτε ακούσω και δεν μού κεντρίζει την καρδιά,δεν με κάνει να κλάψω,δεν το θεωρώ μουσική.
    Ολοι αυτοί οι άνθρωποι που,ανά τούς αιώνες,έκατσαν κάτω κι έγραψαν πράγματα εκπληκτικά,πράγματα τα οποία σήμερα ακούμε,άλλοι με προσήλωση,άλλοι σφυρίζοντας αδιάφορα και άλλοι αποδοκιμάζοντας,αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι μάτωσαν!
    Πέρασαν μυριάδες βάσανα και πολύ πόνο για να γεννήσουν μουσική.Δεν γνωρίζω(ιστορικά)κανέναν συνθέτη που να είχε όλα του τα προβλήματα λυμένα και να έγραφε πλημμυρισμένος απ' την τρελλή χαρά,είτε Μότσαρτ λέγεται είτε Βαμβακάρης είτε Ντίζι Γκιλέσμπι.
    Η ίδια η ζωή είναι γεμάτη παντός είδους εμπόδια,που έχουμε χρέος να ξεπεράσουμε ώστε να εξελιχθούμε και,καλώς ή κακώς,αυτή μας η πορεία είναι συνυφασμένη με τον πόνο.
    Ο δημιουργός λοιπόν ενός έργου προσπαθεί να απεικονίσει,μέσα από τη μουσική του,αυτό που ο ίδιος βιώνει,καταθέτοντας την ψυχή του.
    Στα χρόνια τού Καζαντζίδη,στα πολύ δύσκολα αυτά χρόνια,οι συνθέτες και οι στιχουργοί έγραφαν έτσι.Εγραψαν την τότε πραγματικότητα,που εμείς δεν ζήσαμε,ξέρουμε όμως πόσο σκληρή ήταν.
    Συμφωνώ,εν μέρει,για την "κλάψα" τού Στέλιου όμως,πηγαίνοντας βαθύτερα,είδα πως στα κομμάτια αυτά υπάρχει μια φοβερή δύναμη,μια τάση για νίκη και αξιοπρέπεια.
    Και κάτι άλλο.....

Οποιος έχει τραγουδήσει,(όχι στο μπάνιο )μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει να στήνεσαι μπροστά από ένα μικρόφωνο και να βγάζεις την ψυχή σου.

Εμείς οι υπόλοιποι,μόνο θεατές μπορούμε να είμαστε.Κι αν είμαστε ανοιχτοί,θα το πάρουμε το μήνυμα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ειπαμε οκ , διαφορετικα αισθητικα προτυπα , διαφορετικη αξιολογιση της μουσικης προσεγγισης...

μοναδικο σχολιο που εχω να προσθεσω ειναι οτι δυστυχως στην χωρα μας οι ερμηνευτες παιρνουν την μεριδα του λεοντος σε σχεση με τους δημιουργους...και δεν μιλαω μονο για υλικες απολαβες....θεωρω απαραδεκτο οτι ο Καζαντζιδης η ο Νταλαρας εκτιματε και εχει περισσοτερη αναγνωριση απο τον Κουγιουμτζη π.χ...

και επειδη πολυ το βαρυναμε το θεμα και στην τελικη οτι θελουμε γραφουμε και βαζουμε...

...Buddy guy

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	buddy-guy.jpg 
Προβολές:	78 
Μέγεθος:	12,6 KB 
ID:	79083

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2011, 08:36
  2. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2009, 10:30
  3. Τη γνώμη σας παρακαλώ..
    από almalibera στο forum Off topic