Κι εγώ μιας κι έχω καβατζάρει τα 30 σκέφτομαι έτσι μερικές φορές... σκέφτομαι όμως και το άλλο. Πώς και για τη δική μου γενιά όταν ήμουν έφηβος λέγαν τα ίδια και χειρότερα... αλήτες, μαλλιάδες, με τα πέτσινα, που ακούnε ροκ μουσική του σατανάκ.α.... Και για τη νεολαία του 60 και του 70 και ανέκαθεν μάλλον παρόμοια λέγαν... οι μεγαλύτεροι. Είναι φυσιολογικό γιατί όσο μεγαλώνουμε διευρύνεται το χάσμα γενεών... Αυτό που με ανησυχεί είναι να βλέπω πως συνεννοούμε kal;ytera με άτομα 10 ή και παραπάνω χρόνια μεγαλύτερα παρά αντίστοιχα χρόνια μικρότερα... Κάτι μου βρωμάει... Γερνάω; Περνάω φάση αρτηριοσκλήρωσης; Κλιμακτηρίου; Αλτσχάιμερ; Συμβιβάζομαι/εντάσσομαι στο σύστημα; Στη σκοτεινή και σιωπηλή συνομωσία και συνενοχή κατά τών νέων (κάθε ηλικίας);
Ο κοινωνία αλλάζει... Όχι πάντα προς το καλύτερο. Εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να καταλαβαίvω τους πιο νέους και αν νομίζω ότι είμαι σε κάτι καλύτερος/ σοφότερος/ εμπειρότερος να δω αν μπορώ να μεταφέρω κάτι σε αυτούς αντί να προβώ σε εύκολη κριτική και απόρριψη... Που κατά βάθος πηγάζει από την αρχέγονη φοβία και αγωνία ότι (στατιστικά) είμαι πιο κοντά στον τάφο από έναν 16ρη...
Peace bro![]()
![]()
![]()