Α ρε επαναστατες των ΦΟΡΟΥΜ και του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.......
Σωστος ρε αλχιμιστης!
Α ρε επαναστατες των ΦΟΡΟΥΜ και του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.......
Σωστος ρε αλχιμιστης!
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
Τέτοιο άσυλο για εγκληματίες πρέπει να πάψει να υφίσταται...
Και ας μου έπεφτε στα χέρια εκείνο το ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ με
την σημαία....Που να του καεί το σπίτι ....
Τί μου το θυμίσατε τώρα.....![]()
![]()
![]()
![]()
το θυμασαι ??
ειχα μεινει καφες κουπατος με το σκινικο και ακομη με τη αντιμετοπηση της
εξουσιας και των διαφορων διανουμενων που βγενανε και λεγαν τα δικα τους ....
και λεγοντας εξουσια δεν ενοω τους μπατσους ..
αλλα αυτους που δινουν διαταγες σε αυτα τα παιδια που λεμε οργανα της ταξης .....
οργανα διακοσμησης εχουν καταντηση σε τετοια σκινικα ...
το μονο που ξερουν ειναι να τους λενε να κοβουν κλησεις .....
τι φταινε και αυτοι ....![]()
Κακώς ... το ξαναλέω ΚΑΚΩΣ που δεν αφήσανε
τότε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μπει στο πολυτεχνείο
και να τους πετάξει έξω.....
Τους παρακαλάγανε μιλάμε τα παιδιά και οι αστυνομικοί
τους είχανε καθηλωμένους επί της Γ' Σεπτεμβρίου...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αστους να τους βάλουνε τον ιστό της σημαίας στο αθώο κωλαράκι τους...
και μετα πως θα βγαζανε την χρυση αυγη??Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστα...εκαψες τη σημαια (συμβολο) θα σε τσακισω και δε θα βρει ο παπας να θαψει (ζωη)Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
το θυμασαι ??
ειχα μεινει καφες κουπατος με το σκινικο και ακομη με τη αντιμετοπηση της
εξουσιας και των διαφορων διανουμενων που βγενανε και λεγαν τα δικα τους ....
και λεγοντας εξουσια δεν ενοω τους μπατσους ..
αλλα αυτους που δινουν διαταγες σε αυτα τα παιδια που λεμε οργανα της ταξης .....
οργανα διακοσμησης εχουν καταντηση σε τετοια σκινικα ...
το μονο που ξερουν ειναι να τους λενε να κοβουν κλησεις .....
τι φταινε και αυτοι ....![]()
ωρες-ωρες βαζουμε και γαμω τις πρωτεραιοτητες!!!
για την ακριβεια φιλοι μου πιστευω οτι επειδη εκεινος ο 16χρονος εκαψε τη σημαια επρεπε να ξανανοιξει η γιαρος και να επαναφερουμε τον μπαμπαλη στην ενεργο δραση....
:a31: :a31: :a31: σφεντονα το καναμε νομιζω....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ζιγκ χαιλ!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμ μα ποια.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σωστα...εκαψες τη σημαια (συμβολο) θα σε τσακισω και δε θα βρει ο παπας να θαψει (ζωη)
ωρες-ωρες βαζουμε και γαμω τις πρωτεραιοτητες!!!
για την ακριβεια φιλοι μου πιστευω οτι επειδη εκεινος ο 16χρονος εκαψε τη σημαια επρεπε να ξανανοιξει η γιαρος και να επαναφερουμε τον μπαμπαλη στην ενεργο δραση....
:a31: :a31: :a31: σφεντονα το καναμε νομιζω....
+1000
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εγω ρε παιδια δεν θα πω ουτε να μπει ο μπατσος στο ασυλο...ουτε να μην μπει...απλα επειδη διαβαζω μερικες ωραιες αποψεις του στυλ μπειτε μεσα και λιανιστε οποιον βρειτε...να σας ρωτησω μονο κατι και αν θελετε μου απαντατε.
λοιπον μια μερα μπουκαρουν αυτα τα κωλοπαιδα ειπατε?στο πολυτεχνειο.και αρχιζει ο πετροπολεμος.μολοτοφ οι μεν,χημικα οι δε και παει λεγοντας...καινε ρημαζουν οι απο μεσα,πετανε πραμα οι απο εξω.καποια στιγμη λοιπον μετα απο 76 ωρες ας πουμε υποθετικα οι απο μεσα δεν εχουνε αλλες μολοτοφ.η κουραση τους καταβαλει.αρχιζει η πεινα και η διψα.απο εξω (διμοιριες) εναλασοντε σε ολο αυτο το διαστημα,ανεφοδιαζονται και γενικα ειναι σε μια κατασταση πολιορκιας.αργα η γρηγορα οι απο μεσα ταραχοποιοι θα παραδοθουνε στους αστυνομικους οι οποιοι θα τους προσαγουν στη δικαιοσυνη.
και ρωταω εγω τωρα εσας ρε παλικαροι που υποστηριξατε οτι πρεπει να γινει του κουτρουλη ο γαμος για να πιασει η ελ.ασ. 200 μαλακισμενα...που στο διαλο εξαφανιζονται τα αρχιδια που υποστηριζουνε οτι μας φυλανε και καταφερνουνε οι καθε λογης κουκουλοφοροι να εξερχονται του πολυτεχνιου ομορφα και ωραια???μηπως τελικα αυτοι που καινε τη σημαια ειναι αυτοι που υποτιθεται οτι μας προστατευουν?μηπως μοιαζανε πολυ οι μπατσοι εεε συγγνωμη ζαρτινιερες ηθελα να πω της θεσ/νικης που δειρανε τον κυπριο φοιτητη με τους κουκουλοφορους???
καλα...αυτοι οι ασφαλιτες δεν δουλευουνε???γιατι αν δουλευανε θα επρεπε να μπουνε στις γιαφκες τους και με τη πρωτη ευκαιρια να τους συλλαβουνε αλλα μαλλον τους αρεσει πολυ το βολλει με τους συναδελφους τους και αποφασιζουνε να μην κανουνε καμια συλληψη.
μηπως υποστηριζετε τελικα λαθος μετρα απο λαθος ανθρωπους???λεω εγω τωρα...
αυτο νομιζω οτι λεμε ολοι μας οχι να τους ποιασουν απλα και να περασουν δικαστηριο η κατι τις ...
να εχουν μια τιμωρια παραδειγματικη .... αλλα εχουμε και τα ανθρωπινα δικαιωματα
![]()
το ανθρωπινα δικαιωματα πρπει να σταματουν οταν ενας ανθρωποως εχει καταπατησει ταμαλα .. δεν ξερω αν ταιριαζει ... κατ εξακολουθηση λοιπον τα δικαιωματα των συνανθρωπων του
και τις περιουσιες αυτων ....
μπορει ομως να του μπει μια ποινη .......
καθαρισμα τουαλετες πολυτεχνειου για μια 5ετια
:rotflmao: :rotflmao:
μη διαστρεβλωνεις τα λεγομενα μου...σε παρακαλω...Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
αυτο νομιζω οτι λεμε ολοι μας οχι να τους ποιασουν απλα και να περασουν δικαστηριο η κατι τις ...
να εχουν μια τιμωρια παραδειγματικη .... αλλα εχουμε και τα ανθρωπινα δικαιωματα
![]()
το ανθρωπινα δικαιωματα πρπει να σταματουν οταν ενας ανθρωποως εχει καταπατησει ταμαλα .. δεν ξερω αν ταιριαζει ... κατ εξακολουθηση λοιπον τα δικαιωματα των συνανθρωπων του
και τις περιουσιες αυτων ....
μπορει ομως να του μπει μια ποινη .......
καθαρισμα τουαλετες πολυτεχνειου για μια 5ετια
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Ωραία λοιπόν, τότε να καθόμαστε κάθε 17 Νοεμβρίου, να
παραγγέλνουμε πίτσες-σουβλάκια μπύρες και μπροστά στην
τηλεόραση να βρίζουμε τους αστυνομικούς που ξέρουν
μόνο να βαράνε συνταξιούχους και δασκάλους στα συλλαλητήρια
αλλά τους πραγματικούς κερατάδες τους αφήνουνε να αλλωνίζουνε
ανενόχλητους....
ουτε αυτο ειπα...Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
Ωραία λοιπόν, τότε να καθόμαστε κάθε 17 Νοεμβρίου, να
παραγγέλνουμε πίτσες-σουβλάκια μπύρες και μπροστά στην
τηλεόραση να βρίζουμε τους αστυνομικούς που ξέρουν
μόνο να βαράνε συνταξιούχους και δασκάλους στα συλλαλητήρια
αλλά τους πραγματικούς κερατάδες τους αφήνουνε να αλλωνίζουνε
ανενόχλητους....![]()
Καποιοι εδω μέσα έχουν μπερδέψει την βουτσα με την φουτσα μου φαίνεται...
Κοίτα κατι τυποι σαν και εσένα ορίζοντα (αν και δεν σε ξέρω με αυτα που γράφεις μπορώ να καταλάβω εν μερη)
Το 74' τους φοιτητές που ήταν μέσα τους έλεγαν ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ,ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Οτι και τώρα λένε τους φοιτητές που κατεβαίνουν στους δρόμους,τρώνε ξύλο,χημικα γιατι ζητούν ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!
ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ!
(Και για να προλάβω κάποιους που θα πούνε οτι " γιατι μεχρι τώρα η παιδεια ήταν δωρεάν???"
Με αυτη την λογικη ήταν στραβο το κλίμα να το φάει και ο γαιδαρος?)
Διαβάστε και κανενα Νομο Πλαισιο -Ανάθεώρηση αρ. 16 δεν κάνει κακο!
Με την μόνη διαφορα φιλε μου οτι τοτε δεν υπήρχε το όργιο της προπαγανδας απο τα ΜΜΕ οπως τώρα, που απο ότι φαίνεται έχεις ρουφήξει παραπληροφόρηση!
Τότε τον έβλεπες τον πούστη τον ασφαλίτη οτι σε παρακολουθει...
Τωρα τον έχεις παντου με τις κάμερες, τον έχεις παντου μεσα στις πορείες , τον έχεις κάτω απο κουκούλες...
Την αστυνομική ομως βια δεν θα την γνωρίσεις ούτε θα έρθει στο φώς ποτε γιατι ως γνωστών
Οπου δεν φτάνει το Γκλοπ του ΜΑΤΑ φτάνει το μικρόφωνο του δημοσιογράφου...
Το ασυλο ειναι κάτι που τους πονάει γι'αυτο και εχουν φαγωθει να το καταργήσουν, γιατι γιατι μέσω αυτου εχουν ξεκινησει οι πιο επαναστατικες και ανατρεπτικές ιδεές, γιατι ξέρουν οτι σε αυτα τα τετραγωνικά δεν θα έχουν εξουσιά!
Ετσι λοιπόν και εγώ πριν μερικούς μηνες οταν ειχα κατέβει σε ενα πανεκεπαιδευτικό συλλαλυτίριο ειδα καποιο απο τα ακουνητα στρατιωτάκια (κατα Πολύδωρα ) να βάράνε ανεξέλεχτα κόσμο, να βρίζουν και να προκαλουν (Χειρονομίες, Διαφορα κοσμιτικα για οικογενειες μάνες κ.τ.λ.)
Να τραβάει και να σέρνει απο τα μαλλία κοπέλες, να σπάει το χέρι συμφοιτητη μου λεγοντας το θεικο "Θα προσκυνήσεις το Χιτλερ τώρα κωλόπαιδο"
Ειδα τον φοιτητη στην Θεσσαλονίκη να τον χτυπούν αστυνομικοι με πολιτικά (Μαλιστα μερικοι απο αυτους ειχαν φορέσει και παλαιστινιακα φουλάρια, αν ξέρεις τι ειναι αυτα)
Και να βγάζει ανακοινωση η Αστυνομία μαζί με τον Υπουργό οτι ο φοιτητης επεσε πάνω σε μια Ζαρντινιέρα...
Και ακομα με αυτην την γελοια ανακοίνωση να μην αντιδρά κανεις...Βεβαια γιατι εχουμε αποβλακωθει και οτι και να μας πουνε ακομα οπως και τώρα να μας κοροιδευουν μπροστά στην μούρη σου φαινεται εντελώς φυσιολογικο...
Διαβασα πριν μερικές μέρες την ανακοινωση της αστυνομίας οτι στο συλλαλυτιριο το πανεκπαιδευτικο κατεβαίνουν στα Πουλμαν με τους φοιτητες Αντιεξουσιαστές και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς....κοιτά να δείς κατι συμπτώσεις φιλε ορίζοντα κατι τετοια δεν γίνονταν και τότε παλια (74')
Ειδα να αποφυλακιζονται εγκλυματιες, οι υπέυθυνοι για το παραδικαστικό και να συλλαμβάνουν το Μαιο του 2006 3 υπόπτους για επεισόδια ΧΩΡΙΣ καμια μαρτυρία σε μια καφετέρια στο Θησειο
και μόλις πριν μερικές μερες μετα απο 70 μέρες απεργία πείνας να καταφέρουν να ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ!!!
Ειδες λοιπόν φιλες οριζοντα τι γίνεται στο χωρίο μας!
Ετσι λοιπόν οταν ξανα αποφασισεις να βγάλεις τα ακροδεξια σου μανιφέστα να το ψάξεις και περα απο την μυτη σου!
Και στην τελική ΔΙΕΥΡΥΝΕ τους οριζοντες σου!
Με αγανάχτηση
Αλχημιστής
Δέν είπα για ΄σενα βρε σύ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ουτε αυτο ειπα...![]()
![]()
Απλά λέω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε οχι κ'ετσι είπαμε!
Και στο κάτω κάτω χέστηκα που κάψανε την σημαία.
Όπως και ο Αμερικάνος χέστηκε που εγω έχω κάψει σημαία δικιά του.
Η σημαία είναι ένα σύμβολο.
Τα σύμβολα δε χαλάνε με φωτιά,αυτός που τα καίει όμως πρέπει να τα καίει για να προστατεύσει ένα άλλο σύμβολο δικό του.Αν το κάνει χωρίς λόγο,κρινεται ως απλός Μαλάκας.
Σιγά μη βάλω τους σκινάδες που προσκυνάνε αυτούς που σκοτωσανε τον παππού μου να υπερασπιστουν το Συμβολό μου.
Οχι στον φανατισμό όχι στην απάθεια,όχι στο καρότο.
Όλα υποκινούμενα είναι και το καρότο μεγαλώνει
Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
ZZZZZzzzzZZZZZ
Επειδη γραφηκαν πολλα ενω εγώ ημουν στην πρώτη σελίδα!
Κοστρομ το ΑΣΥΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ