Εγώ αναφέρομαι σε 'αποχή' λόγω ατυχήματος (τραυματισμού)..Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
ΔΕΚΑΜΗΝΟ!!
Εγώ αναφέρομαι σε 'αποχή' λόγω ατυχήματος (τραυματισμού)..Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
ΔΕΚΑΜΗΝΟ!!
Να μην ξεχνάς ποτέ ότι από τα σκατά υπάρχουν και σκατότερα...
Κάνε μία βόλτα από τον Άγιο Σάββα στην Αλεξάνδρας για παράδειγμα και θα δεις την ζωή διαφορετικά...
Μπορείς να απασχοληθείς αρκετά ευχάριστα αλλά και παίρνοντας δύναμη από την ιστορία του γνωστού μας Χαρίλαου... (φανταστική ή όχι θα μπορούσε να συμβεί και στην πραγματικότητα)
Με τις τελευταίες ηλιόλουστες μέρες, σήμερα μπήκε και η άνοιξη.., κάνε μια βόλτα στο μοναστηράκι. Αγόρασε έναν μεταχειρισμένο ταξιδιωτικό οδηγό, και ξεκίνα τα όνειρα και τα σχέδια για ταξίδι με την μηχανή σου. Δεν θα σου κοστίσει και πολλά.
Πάρ' το αλλιώς, γενικότερα.
Φιλικά.![]()
Εχει και χειροτερα!Οποτε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από griso850
exo frikari me tin zoi mou
Ασε που εχει παλιοκαιρο τωρα.![]()
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
ego 8a sou protina na min iremisis
na arxisi na ourliazis ke na xtipiese stous tixous ke meta na kopsis to kefali sou ke afou pesi sto patoma nevriasmenos na to pas me klotsies mexri mia ketriki leoforo..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Σημασια εχει το οτι δεν χτυπησες σοβαρα,τι να μας πουν και καποια παιδια που δεν μπορουν να ξανα ανεβουν (δεν το συνεχιζω γιατι θα ξενερωσουμε ολοι!)
Ban τον κυριο!Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Εγώ έχω 100 μέρες ακριβώς και δεν έχω καβαλήσει ακόμα..![]()
![]()
![]()
![]()
O Kolitos mou pou efere toumpes me to cbr tou pantos kai bgike oliki den antekse kai efige monima gia Cyprus giati ekei leei den exei mixanes tpt kai oute dromous gia na trexoun kai einai kai poly austira.... Ela omos pou mallon tha ftiaksoun pista ekei... na do ti tha kanei!
Mporeis episis na pas na noikiaseis mia mixanoula na ksekauloseis.