Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 176

Θέμα: "Χρυσόστομη"

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    νομίζω ότι άλο πράγμα οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ που είπε η κοπέλα να ναι καλά καιάλλο πράγμα οι μαλακίες του Κάμερον.
    Προφανώς ρε συ..

Αλλα ΑΛΛΟ τι θέλει να πει/κανει ο Κάμερον (δικαίωμά του να λέει οτι μαλακία του κατέβει) και άλλο το πως το αντιμετωπίζουν οι παπαδες και τα φερέφωνα τους (ΜΜΕ)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Προφανώς ρε συ..

Αλλα ΑΛΛΟ τι θέλει να πει/κανει ο Κάμερον (δικαίωμά του να λέει οτι μαλακία του κατέβει) και άλλο το πως το αντιμετωπίζουν οι παπαδες και τα φερέφωνα τους (ΜΜΕ)
    Συμφωνώ απόλυτα! Δεν λέω όχι σε αυτό!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    περα απο τα μπραβο στην κοπελα για το θαρος να πει την γνωμη/πιστευω της

να θεσω ενα αλλα ερωτημα; ειναι τυχαιο οτι το γεγονος εγινε μακρια απο τον ελλαδικο χωρο και οχι εντος; δε νομιζω

ξεφτυλες που εχουμε γινει ρε γμτ.....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    Μεγάλη κουβέντα ρε Δημήτρη. Είναι καλύτερα τα πράγματα απ΄ότι παλαιότερα, γι ΄αυτό και υπάρχει τέτοια αντίδραση απ΄τους τράγους. Βλέπουν ότι μειώνεται η πελατεία τους....

Το Business Plan της 15ετίας, δείχνει ζοφερό.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Μεγάλη κουβέντα ρε Δημήτρη. Είναι καλύτερα τα πράγματα απ΄ότι παλαιότερα, γι ΄αυτό και υπάρχει τέτοια αντίδραση απ΄τους τράγους. Βλέπουν ότι μειώνεται η πελατεία τους....

Μπααα... φιλαράκι έχουν βρει άλλα κόλπα.
    Τρισάγιο λέει στο ΙΧ στο μηχανάκι στο καινούργιο σκάφος... από παντού βγάζουν ή πιο σωστά τα δίνουμε!!!

Η μικρή βέβαια είναι μια ιδιάζουσα απ' ότι φαίνεται περίπτωση (genius) και πρέπει να έχει μεγαλώσει σε αντίστοιχο περιβάλλον

Εξ' ου και το όνομα "Προμηθέα"

(αν και οι μετανάστες γενικώς φημίζονται για τα εν γένει περίεργα ονόματα που δίνουν στα παιδιά τους....)

Επίσης της αλλοδαπής ελληνικά κομμάτια πληθυσμού το "δέσιμο" με παράδοση/θρησκεία κλπ είναι ακόμα πιο έντονο λόγω και του νόστου.

Απο αυτή την άποψη μου κάνει πιο πολύ εντύπωση που τα είπε εκεί...και θα διαβάσατε οτι υπήρξαν αντιδράσεις τις οποίες κατεύνασε - προς τιμήν του - ο παριστάμενος παπάς. Στην Ελλάδα βέβαια μια αντίστοιχη εκδήλωση θα ήταν τόσο πατροναρισμένη απο την εκκλησία που δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσει τέτοιο κείμενο στο βήμα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    περα απο τα μπραβο στην κοπελα για το θαρος να πει την γνωμη/πιστευω της

να θεσω ενα αλλα ερωτημα; ειναι τυχαιο οτι το γεγονος εγινε μακρια απο τον ελλαδικο χωρο και οχι εντος; δε νομιζω

+10.000

Μπραβο στην κοπελλα...
    Σιγουρα οι γονεις της ειναι πισω απο τετοια ανατροφη. Για θαρρος δεν συζηταμε αν εχει τετοιο μυαλο το θαρρος ειναι αυτονοητο.
    Τα κορακια την τελευταια του ειδους της την εκοψαν μικρα κομματακια και την εψησαν (βλεπε Υπατια)
    Ο Ελληνικος Πολιτισμος εχει ενα και μονο χαρακτηριστικο που τον διακρινει και θα τον διατηρει ζωντανο για παντα ασχετα αν την σημερινη εποχη ειναι εξοριστος απο το χωρο που τον γεννησε. Την αξια του ανεξαρτητου και αυτονομου ανθρωπου.
    Θελω το ονομα της, το βιντεο κλπ.
    Μπραβο και στον Ιακωβο που σεβαστηκε τις αυτονοητες αρχες που πρεπει να εχει ενας οποιοσδηποτε ηγετης.
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Μακάρι αυτά,που είπε η κοπελίτσα,να αρχίσουν να βγαίνουν στην πρώτη γραμμή τής επικαιρότητας,(δεν το νομίζω)μήπως κι έτσι ανοίξουν σιγά-σιγά τα ματάκια μας και μπορέσουμε να δούμε καθαρά τι γίνεται γύρω μας.(ξανά δεν το νομίζω)

Οι άρχοντες τής θρησκείας έφτιαξαν τον χριστιανισμό,στηριζόμενοι στη διδασκαλία τού Χριστού.
    Ενας χριστιανισμός που,όπως κάθε θρησκευτικό σύστημα εξουσιαστικού χαρακτήρα,βασίζεται στον φόβο,στην τυφλή υπακοή και την τιμωρία.
    Τώρα,τι δουλειά έχει αυτός ο σκοταδισμός με την αγάπη και την δικαιοσύνη πού κήρυξε ο Ιησούς,ένας Θεός ξέρει

Από την άλλη υπάρχουν και οι "αντί",οι άθεοι και άθρησκοι δηλαδή,οι οποίοι απλά διαφωνούν με αυτό το έκτρωμα που παρουσιάζεται σαν θρησκεία,χωρίς όμως οι ίδιοι να έχουν ψάξει και ερευνήσει πιο βαθειά.Απλά είναι αντί και,από μια άποψη,καλά κάνουν.
    Χωρίς την έρευνα όμως,είναι μόνο η άλλη όψη τού νομίσματος "χριστιανισμός".

Προσωπικά τρελλαίνομαι όταν ξέρω ότι κάτω από τις περισσότερες εκκλησίες υπήρχε ένας αρχαίος ελληνικός ναός,όταν δεν ξέρουμε τη γλώσσα και την ιστορία μας,όταν μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Η μικρή βέβαια είναι μια ιδιάζουσα απ' ότι φαίνεται περίπτωση (genius) και πρέπει να έχει μεγαλώσει σε αντίστοιχο περιβάλλον

Εξ' ου και το όνομα "Προμηθέα"

(αν και οι μετανάστες γενικώς φημίζονται για τα εν γένει περίεργα ονόματα που δίνουν στα παιδιά τους....)

Επίσης της αλλοδαπής ελληνικά κομμάτια πληθυσμού το "δέσιμο" με παράδοση/θρησκεία κλπ είναι ακόμα πιο έντονο λόγω και του νόστου.

Απο αυτή την άποψη μου κάνει πιο πολύ εντύπωση που τα είπε εκεί...και θα διαβάσατε οτι υπήρξαν αντιδράσεις τις οποίες κατεύνασε - προς τιμήν του - ο παριστάμενος παπάς. Στην Ελλάδα βέβαια μια αντίστοιχη εκδήλωση θα ήταν τόσο πατροναρισμένη απο την εκκλησία που δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσει τέτοιο κείμενο στο βήμα

Εδω δεν υπαρχει περιπτωση να ακουστουν τετοια.

Θυμαμαι μια φορα στην δουλεια μου επρεπε να δωσουμε καποια θεματα για διαλεξη.

Εγω εδωσα το θεμα Πελασγοι το γεννος των Ελληνων.

Κληθηκα απο τους προισταμενους μου να εξηγησω τι θα πω.

Μου ειπαν λοιπον οτι ναι σωστα τα λες αλλα δεν μπορουμε να τα λεμε και επισημα και τοτε απεσυρα το θεμα και δεν ασχοληθηκα ξανα .
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
    To link δεν παίζει. Κρίμα, θα ήθελα πολύ να το δω αυτό.

μπραβο στην κοπελα!!!

μηπως βρηκε κανεις κανα λινκ??

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6

βυρωνα δεν εννοουσα μονο απο θρησκευτικης πλευρας (στο κατω κατω αυτη για μενα ειναι το λιγοτερο) αλλα γενικα σαν κοινωνια..... στο ντουκου περνουν τα σπουδεοτερα (απο τις κλιματικες αλλαγες εως τεχνολογικα επιτευγματα πχ) και ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ειμαστε κολλημενοι με την επερχομενη επιδειξη μουσικης χαβουζας (eurovision) ή με τον με πισωγλεντη ταξιαρχο (προσφατα παραδειγματα)! ειμαστε κουκουλομενοι με την αποχαυνωση και δεν ''ψαχνωμαστε'' πλεον...δεν παραγουμε σκεψη......... δεν συνεχιζω γιατι θα γραφω μεχρι το βραδυ, ασε που ειμαι (ειμαστε) συνυπευθυνος για την κατασταση.....ξεκιναει και η λαμψη σε λιγο......
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Μια και είμαι ‘φανατικός’ και ‘σκοταδιστής’ ας πω και μια μαλακία, για να απομυθοποιήσω λίγο την εξαίρετη μαθηματικό αλλά παντελώς ανιστόρητη Προμηθέα.
    1ον Ουδέποτε ο Ιουστινιανός έπαψε τους ολυμπιακούς η έκλισε το μαντείο των Δελφών. Αυτά τα έκανε ο Θεοδόσιος το 394μχ
    2ον Μετά την ‘προδοσία’ του γιου του είπε ο Κολοκοτρώνης το
    ‘Δια του Χριστού την πίστη την αγία….’?? Και πότε ακριβώς εναντιώθηκε (ως όφειλε) στους προδότες?

Και γι αυτούς που θαυμάζουν την αγένεια και το θράσος να ρωτήσω.
    Αν έμπαινα στο γραφείο της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ η του ΚΚΕ και έβριζα σαν την κοπελιά μας, τον Χαρίλαο τον Αντρέα η τον Καραμανλή θα έτρωγα η οχι της χρονιάς μου?
    Αν κάποιος ερχόταν στο σπίτι σας προσκαλεσμένος, και μιλώντας για την μνήμη του πατέρα σας, τον έβριζε, όπως η κοπέλα μας έβρισε τους πατέρες των παρευρισκομένων, θα τον λέγατε γενναίο ή γαϊδούρι?
    «Δεν είσαστε μόνο εσείς ορθόδοξοι και Έλληνες. Μην διακόπτετε! Οφείλετε σεβασμό στην ομιλήτρια!».
    Αυτός ήταν ο πολιτισμός των κακών χριστιανών, ενάντια στο ήθος που επέδειξε η καλή μας μαθηματικός Προμηθέα.

Το τι πιστεύει ο καθένας είναι δικαίωμα του, το να είναι αγενείς είναι δείγμα της ‘πολιτισμένης’ ανατροφής του.
    Άλλη μια απόδειξη ότι η γνώση δεν φέρνει οπωσδήποτε μαζί της και την μόρφωση.
    Οι καλοί τρόποι, η ευγένεια και ο σεβασμός των ανθρώπων, δεν είναι τελικά προϊόν IQ
    Κρίμα

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Μια και είμαι ‘φανατικός’ και ‘σκοταδιστής’ ας πω και μια μαλακία, για να απομυθοποιήσω λίγο την εξαίρετη μαθηματικό αλλά παντελώς ανιστόρητη Προμηθέα.
    1ον Ουδέποτε ο Ιουστινιανός έπαψε τους ολυμπιακούς η έκλισε το μαντείο των Δελφών. Αυτά τα έκανε ο Θεοδόσιος το 394μχ
    2ον Μετά την ‘προδοσία’ του γιου του είπε ο Κολοκοτρώνης το
    ‘Δια του Χριστού την πίστη την αγία….’?? Και πότε ακριβώς εναντιώθηκε (ως όφειλε) στους προδότες?

Και γι αυτούς που θαυμάζουν την αγένεια και το θράσος να ρωτήσω.
    Αν έμπαινα στο γραφείο της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ η του ΚΚΕ και έβριζα σαν την κοπελιά μας, τον Χαρίλαο τον Αντρέα η τον Καραμανλή θα έτρωγα η οχι της χρονιάς μου?
    Αν κάποιος ερχόταν στο σπίτι σας προσκαλεσμένος, και μιλώντας για την μνήμη του πατέρα σας, τον έβριζε, όπως η κοπέλα μας έβρισε τους πατέρες των παρευρισκομένων, θα τον λέγατε γενναίο ή γαϊδούρι?
    «Δεν είσαστε μόνο εσείς ορθόδοξοι και Έλληνες. Μην διακόπτετε! Οφείλετε σεβασμό στην ομιλήτρια!».
    Αυτός ήταν ο πολιτισμός των κακών χριστιανών, ενάντια στο ήθος που επέδειξε η καλή μας μαθηματικός Προμηθέα.

Το τι πιστεύει ο καθένας είναι δικαίωμα του, το να είναι αγενείς είναι δείγμα της ‘πολιτισμένης’ ανατροφής του.
    Άλλη μια απόδειξη ότι η γνώση δεν φέρνει οπωσδήποτε μαζί της και την μόρφωση.
    Οι καλοί τρόποι, η ευγένεια και ο σεβασμός των ανθρώπων, δεν είναι τελικά προϊόν IQ
    Κρίμα
    +...........

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	clap.gif 
Προβολές:	176 
Μέγεθος:	5,1 KB 
ID:	79568
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων