Επειδή δεν μπορώ να τα δώ από εδώ που είμαιΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Y.Γ. ΤΙ ΓΑΜΑΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!![]()
σε ποια περιοχή αναφέρεστε ;
Ναι καλα....πολύ ελεγχόμενο περιβάλλον...τι να σας πώ!
CALCULATOR ISLAND
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
αι γιαννης ρωσος
το ένα είναι από εθνική αθηνών κορίνθου (δεν έχω καταλάβει αν συνεχίζει προς τρίπολη)
Ρε καλλιτέχνη..... να δω τέτοιες στροφές στην Εθνική Αθηνών Κορίνθου και τι στον κόσμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
το ένα είναι από εθνική αθηνών κορίνθου (δεν έχω καταλάβει αν συνεχίζει προς τρίπολη)![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε καλλιτέχνη..... να δω τέτοιες στροφές στην Εθνική Αθηνών Κορίνθου και τι στον κόσμο...![]()
![]()
![]()
![]()
δεν το χει ε;
ε καλά δεν το δα όλο
στο ολοκληρωμένο βίντεο που είχε κυκλοφορήσει παλιότερα αναφέρομαι
μανωλη ολο ειναι στην βορεια ευβοια απο ψαχνα μεχρι προκοπι δεν εχει καμια σχεση με αθηνων κορινθου
Ρε guys...
Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλα μια απορία στο πρώτο βιντεάκι.
Ο αναβάτης που περνάει μπροστά σε κάποια φάση, δείχνει να έχει τελείως λάθος στάση σώματος (με βάση αυτά που ξέρω), δλδ ακουμπάει γονατα κλπ αλλα ο κορμός είναι όρθιος κάνοντας αυτό το S που στα σχολεία μας λένε οτι είναι λάθος.
Δεν ισχυρίζομαι οτι δεν ξέρει ο τύπος, απλα μΕ έκανε εντύπωση.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Είναι λίγάκι κάγκουρες.... αλλά στα σχολεία που αναφέρεσαι εσυ μιλάνε για "Ασφαλή Οδήγηση".... Εσύ τι το ασφαλές είδες στα βίντεο;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε guys...
Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλα μια απορία στο πρώτο βιντεάκι.
Ο αναβάτης που περνάει μπροστά σε κάποια φάση, δείχνει να έχει τελείως λάθος στάση σώματος (με βάση αυτά που ξέρω), δλδ ακουμπάει γονατα κλπ αλλα ο κορμός είναι όρθιος κάνοντας αυτό το S που στα σχολεία μας λένε οτι είναι λάθος.
Δεν ισχυρίζομαι οτι δεν ξέρει ο τύπος, απλα μΕ έκανε εντύπωση.
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Παντως εγω οταν το βλεπω (συνεχεια μιας και το εχω ολο σε ντιβιντι)Κ@βλωνω ρε γμτ και θελω βολτα!!![]()
![]()
Παιδια οντως αυτα τα χιλιομετρα ειναι πολυ παραπανω για εναν μεσο οδηγο,αλλα σκεφτειτε οτι τα παιδια αυτα ειναι στους αγωνιζουμενους και ειναι απο εκει αρα μεγαλωσαν σε αυτες τις στροφες απο τα πρωτα τους παπακια να φανταστειτε.Αν δειτε το βιντεο ολο σε μερικα τυφλα σημεια υπαρχουν και ατομα που τους κανουν νοημα να μπουν ταπα και γραφουν και με τις καμερες.
Παντως εγω δεν προκειται να παω ετσι στον δρομο αυτο και ολοι μας!Αν παρατηρησετε τα παιδια εκτος απο τα σεταρισματα που εχουν κανει για να μπαινουν ετσι πρεπει να εχουν και σλικ λαστιχα για αγωνες εξου και αυτα τα τρελα χιλιομετρα και το κρατημα που εχουν στον συγκεκριμενο δρομο ο οποιος δεν ειναι και οτι καλυτερο υπαρχει στο δικτυο μας.Δεν νονιζω να μπαινουν ετσι με πολιτικα λαστιχα,θα φανε τα μουτρα τους στα πρωτα 2 χιλ αφου δεν ειναι για πολλα πολλα τα πολιτικα λαστιχα μας.
Keep spamming!!!:a13:
Είναι λίγάκι κάγκουρες.... αλλά στα σχολεία που αναφέρεσαι εσυ μιλάνε για "Ασφαλή Οδήγηση".... Εσύ τι το ασφαλές είδες στα βίντεο;![]()
![]()
![]()
το μόνο "ασφαλές" ήταν η πλήρης εξάρτυση των αναβατών...
κατα τα άλλα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αν τους πω κάγκουρες σίγουρα θα τους αδικήσω...
Aν δεν είχαν slick,χλωμά τα χλμ...
Εχουμε δει και καλύτερα...![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Μήπως τα παλληκάρια είναι τελείως μ@λ@κες, ή ιδέα μου είναι;;;
Πλήρης ασέβεια της ελευθερίας των άλλων ανθρώπων που κυκλοφορούν στον δρόμο.
Μακάρι να φτάσουν τα 30 στην ηλικία...
![]()
Whatever it is, it's better in the wind
Y.Γ. ΤΙ ΓΑΜΑΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!![]()
και να τους έβγαινε ένας καραγκιόζης σαν κι αυτόν στην στροφή...
http://www.youtube.com/watch?v=LdWeI...related&search
Whatever it is, it's better in the wind