Άμα είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα να το κάνω το ψυχικό ρε Εύη, να φωτογραφηθώ πάνω στο CBF και να στην επισυνάψω τη φωτό, κρίμα είναι να στενοχωριέσαι για τόσο απλά πράγματα..Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Και ειναι μεγαλη αδικια που δε μπορω να βρω τον brand pitt μονο με ενα jean-ακι πανω σε ενα μηχανακι τυπου Ζ τυπου gsxr κατι τετοιο.......![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατι βαρεθηκα να βλεπω ξεκωλα πανω σε μηχανες
ΒΑΡΕΘΗΚΑ
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
εσυ εισαι ο σουπερμαν ρε τι να σε κανω εσενα?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άμα είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα να κάνω το ψυχικό ρε Εύη, να φωτογραφηθώ πάνω στο CBF και να στην επισυνάψω τη φωτό, κρίμα είναι να στενοχωριέσαι για τόσο απλά πράγματα..
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Σούζα ;Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εσυ εισαι ο σουπερμαν ρε τι να σε κανω εσενα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σούζα ;![]()
![]()
![]()
αντε καλα
τυχερε
θα ανεβεις σε καβασακι απο εδω το εφερες απο εκει τα καταφερες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Άντε και ανέβηκα λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αντε καλα
τυχερε
θα ανεβεις σε καβασακι απο εδω το εφερες απο εκει τα καταφερες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Που βάζω το μισόευρω για ν'αρχίσει να με πηγαίνει μπρος-πίσω ;
![]()
κοιτα πισω δε παει ρε μην μπερδεύεσαι με τα χονδα δεν εχει οπισθενΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άντε και ανέβηκα λέμε
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε αυτό δεν πάει ΟΥΤΕ μπροστά !Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
κοιτα πισω δε παει ρε μην μπερδεύεσαι με τα χονδα δεν εχει οπισθεν
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Λες να το πάω να το δει ο... κάτσε μισό... όχι ο Σαρακάκης... όχι ο Σφακιανάκης... ΤΟ ΒΡΗΚΑ !!
Ο Καβασάκης ;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε αυτό δεν πάει ΟΥΤΕ μπροστά !![]()
Λες να το πάω να το δει ο... κάτσε μισό... όχι ο Σαρακάκης... όχι ο Σφακιανάκης... ΤΟ ΒΡΗΚΑ !!
Ο Καβασάκης ;;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μην παρεις Ζ μαλακια ειναι
και αν ποτε θες να παρεις shoei μην παρεις το diabolic 2 ειναι προβληματικο
αυτα ειχα να πω
i rest my κειΖΖΖΖΖΖΖΖΖ......
ore evaki ti in touto pou eipes kai mou ekanes tin kardia periboli????
giati einai problimatiko to diabolic 2??
exthes to parageila![]()
![]()
![]()
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............
Καλα Μακη εχω λιωσει απο την στιγμη που το διαβασα μιλαμε για στικυ μαστερ εισαι ρε φιλε,μπρος στα ανεκδοτα!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άντε και ανέβηκα λέμε
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Ειναι απλο γιατι βαζουν γκομενες σε μηχανες..![]()
1) οι νεοι ανδρες φτιαχνοντα
2) οι λεσβιες φτιαχνονται επισης![]()
3) οι ετεροφυλοφιλες γυναικες θαυμαζουν τα προσοντα και θελουν να τα αποκτησουν αρα πλουτιζουν οι πλαστικοι χειρουργοι και αυτες εχουν κινητρο να ομορφυνουν![]()
4) οι gay βλεποντας αυτα τα "καλουδια" σκεφτοναι σοβαρα την αλλαγη φυλου.. αρα αυξανονται τα τραβεστι πλουτιζουν και οι γιατροι που τους "τα κοβουνε", και επιτελους η συγγρου δεν ειναι μονο δρομος για κοντρες αλλα και για "αγοραιο αμφι-ομοφυλοφιλικο ερωτα"![]()
5) οι γεροι λενε "γαμω την τυχη μου δεν μου σηκωνεται πια αλλα και να κοιταω καλα ειναι..λες αν δεν πουλαγα τη φλορετα του 63 να ριχνα κ εγω καμια κοπελια?"![]()
6) τα 13χρονα λενε "δεν ξερω τι ειναι πιο καβλα..η μηχανη ή η γκομενα..για ποιο απο τις 2 να την παιξω? αρα λιωνουν στη :a31: και δεν ξημεροβραδιαζονται στα μπουρδελα"..οποτε γλυτωνουν λεφτα και θα αγορασουν καποτε μηχανη
7) τα μοντελα βγαζουν λεφτα
8) οι εταιρειες λενε "τι μαλακες νομιζουν πως μαζι με τη μηχανη θα πεφτουν κ οι γυναικες"...τωρα αν εσυ εισαι διασταυρωση δρακουμελ με μητσοτακη οτι κ να σου δωσουν θα καταληξεισ στην 6η κατηγορια με τα παιδακια :a31:
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
ore evaki ti in touto pou eipes kai mou ekanes tin kardia periboli????
giati einai problimatiko to diabolic 2??
exthes to parageila![]()
![]()
![]()
φιλε μου μην μασας το κρανακι εινια κορυφη (το εχω 2 χρονια τωρα)
απλως ειναι η καμπανια μου να μην το παιρνουν πολλοι γιατι εχω βαρεθει να το βλεπω παντου πλακα εκανα
καλοφορετο!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
Ειναι απλο γιατι βαζουν γκομενες σε μηχανες..![]()
1) οι νεοι ανδρες φτιαχνοντα
2) οι λεσβιες φτιαχνονται επισης![]()
3) οι ετεροφυλοφιλες γυναικες θαυμαζουν τα προσοντα και θελουν να τα αποκτησουν αρα πλουτιζουν οι πλαστικοι χειρουργοι και αυτες εχουν κινητρο να ομορφυνουν![]()
4) οι gay βλεποντας αυτα τα "καλουδια" σκεφτοναι σοβαρα την αλλαγη φυλου.. αρα αυξανονται τα τραβεστι πλουτιζουν και οι γιατροι που τους "τα κοβουνε", και επιτελους η συγγρου δεν ειναι μονο δρομος για κοντρες αλλα και για "αγοραιο αμφι-ομοφυλοφιλικο ερωτα"![]()
5) οι γεροι λενε "γαμω την τυχη μου δεν μου σηκωνεται πια αλλα και να κοιταω καλα ειναι..λες αν δεν πουλαγα τη φλορετα του 63 να ριχνα κ εγω καμια κοπελια?"![]()
6) τα 13χρονα λενε "δεν ξερω τι ειναι πιο καβλα..η μηχανη ή η γκομενα..για ποιο απο τις 2 να την παιξω? αρα λιωνουν στη :a31: και δεν ξημεροβραδιαζονται στα μπουρδελα"..οποτε γλυτωνουν λεφτα και θα αγορασουν καποτε μηχανη
7) τα μοντελα βγαζουν λεφτα
8) οι εταιρειες λενε "τι μαλακες νομιζουν πως μαζι με τη μηχανη θα πεφτουν κ οι γυναικες"...τωρα αν εσυ εισαι διασταυρωση δρακουμελ με μητσοτακη οτι κ να σου δωσουν θα καταληξεισ στην 6η κατηγορια με τα παιδακια :a31:
δεν εχεις αδικο........
ειδικα το 8 ολα τα λεφτα
:rotflmao: :rotflmao:
η αγανακτηση μου ομως δε μπορεις να πεις εχει εν μερη και ενα δικιο![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά τόσο χάλια είναι το guzzi που αποφάσισες να πάρεις Ζ?
Την περίπτωση να πέσει κεραυνός να σε κάψει την σκεύτηκες?