διχρονο ειναι φιλε μουΑρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
Στην δευτερη φωτο δεν ειναι διχρονο αν δεν κανω λαθος(που μαλλον δε κανω..).εβγαινε και τετραχρονο σαμουράι?![]()
διχρονο ειναι φιλε μουΑρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
Στην δευτερη φωτο δεν ειναι διχρονο αν δεν κανω λαθος(που μαλλον δε κανω..).εβγαινε και τετραχρονο σαμουράι?![]()
ARXONTAS
μονο 2χρονα.λεγανε οτι το samurai ηταν 'δωρο' τον γιαπωνεζων στους αμερικανους(ειχε παρει μαζι του πολυ κοσμο) για την βομβα που τους εριξαν.....!!!οσοι το οδηγουσαν ηταν ΗΡΩΕΣ!!!!!!ξερω 2 που πουλιουνται σε αριστη κατασταση (μονο σε συλλεκτες τα δινει)Αρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
Στην δευτερη φωτο δεν ειναι διχρονο αν δεν κανω λαθος(που μαλλον δε κανω..).εβγαινε και τετραχρονο σαμουράι?
που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
dessert
Ναι... Μαπα βρε παιδακι μου !!! Ειδες αυτη η kawa τι μαλακιες εβγαζε..........
30 χρονια πριν.... :hypnotize![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το θέμα είναι οτι δεν σταμάτησε... 30 χρόνια μετά... ...![]()
![]()
Τι εγινε? Σε πάτησε κανενα ER6 και ζορίστηκες??Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Το θέμα είναι οτι δεν σταμάτησε... 30 χρόνια μετά... ...![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Τι εγινε? Σε πάτησε κανενα ER6 και ζορίστηκες??![]()
Μπα που τέτοια τύχη...!!!
Εδώ όσοι έχουν kawa naked δεν φοράν κράνος για να μην φύγει το ζελέ απο το μαλλί. Ένας που φορούσε εξοπλισμό και φαινόταν ετοιμοπόλεμος μολις άνοιξα καθόταν και με κόζαρε....
Δεν έχω ενδιαφέρουσες προτάσεις...
Α! με πάτησε μια φορά ενα z750 στο Λυτόχωρο και τον πέρασα στα Τέμπη... ... ...![]()
o FZR Τ-Ω-Ρ-Α δικαιώνεται...Α! με πάτησε μια φορά ενα z750 στο Λυτόχωρο και τον πέρασα στα Τεμπη... ... ...![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Φλαράκι προσεχε τι γράφεις γιατί έχω και κάμερα.. !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
o FZR Τ-Ω-Ρ-Α δικαιώνεται...![]()
![]()
![]()
![]()
Κάμερα μπορεί να έχεις όμως fzr 600 δεν έχεις....Άντε από εκεί...Μου γίνατε όλοι fzr 600...:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Φλαράκι προσεχε τι γράφεις γιατί έχω και κάμερα.. !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FZR 600
![]()
![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
Ο fzr 600 είναι θρησκειά...Είναι ιδεολογία...Είναι ό,τι πιο ιερό στον μοτοσυκλετιστικό χώρο...Πως τολμάτε και τον χλευάζετε?????Ωωωω!Παντοδύναμε fzr 600...Πάτα με τον πυραυλό σου κάθε άπιστο και γράφτα με την κάμερα να το δου΄με και εμείς οι τιποτένιοι πιστοί σου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Καλέ Τsorry μια κουβεντα γραψαμε ...![]()
![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...