Κατηφοριζοντας προς την Πατρα υπηρχε μια χαμηλη συννεφια η οποια σε συνδυασμο με το ημοφως μας αφησε αυτη την μαγευτικη τελευταια φωτο!:a07:
Αυτα απο εμενα και αναμενω απο τους αλλους τους χαραμοφαηδες να ποσταρουνε καμμια δικια τους φωτο![]()
Κατηφοριζοντας προς την Πατρα υπηρχε μια χαμηλη συννεφια η οποια σε συνδυασμο με το ημοφως μας αφησε αυτη την μαγευτικη τελευταια φωτο!:a07:
Αυτα απο εμενα και αναμενω απο τους αλλους τους χαραμοφαηδες να ποσταρουνε καμμια δικια τους φωτο![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Που θα μου πάτε..![]()
Αλλά...2 bmw και 1 ducati..;![]()
![]()
![]()
Το κανουμε επιτηδες!Οταν ξαναανεβεις στο Fazer σιγα μην παμε πουθεναΑρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Που θα μου πάτε..![]()
Αλλά...2 bmw και 1 ducati..;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
VStrommer, φίλε μου,
όταν θα πάρω το drz μου ΑΠΑΙΤΩ να μου δείξεις όλες τις χωμάτινες διαδρομές που ξέρεις στην Αχαϊα! Πατρινός είμαι, προς το παρόν κάνω εντουράδες με το cbf στο Παυλόκαστρο.![]()
Δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει Μεσινό - Ζαρέλια - Πλανητέρο αντί μέσω ληκουριας. Δύσκολη αλλά φανταστική. Και άλλη τέλεια διαδρομή αλλά μικρή, είναι μετά τον Άρμπουνα, μετά τη μονή Παπουλάκου, πάει για την κορυφή, δε θυμάμαι το όρος, νομίζω Κούντουβα, κάπως έτσι και γυρίζει πίσω σαν κύκλος
Αυτά τα γράφει στην ανεξερεύνητη Πελοπόννησο... εγώ τα έχω δει όλα από κοντά.... στον ύπνο μου![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε, πάντα τέτοια![]()
Μετά λέτε για μένα και τα επιτόπια που κανονίζω..
Στα Καλάβρυτα πήγα και εγώ..![]()
![]()
![]()
Nice![]()
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan