Αυτό το thread δεν είναι για να κόψεις το τσιγάρο,είναι για να αρχίσεις τα ναρκωτικά...
Αυτό το thread δεν είναι για να κόψεις το τσιγάρο,είναι για να αρχίσεις τα ναρκωτικά...
Fortis Fortuna Adiuvat
Όπως ακριβώς το ξεκίνησα το '95 !
Λες και όλος ο κόσμος συνομωτούσε στο να το ξεκινήσω το γ@μήδι, το έβαλα στο μυαλό μου τότε και.. ρε λες ; Να το βάλω στο στόμα μου ; Κι αν το συνηθίσω ; Δε γαμιέται, όλο ο κόσμος καπνίζει.. πέρασαν κιόλας 12 χρόνια κι ένα κωλοπακέτο βρισκόταν πάντα σε μια μου τσέπη.
Κάθε μα κάθε μέρα !
Το μόνο που με χαροποιεί αυτή τη στιγμή που φέρνω στο μυαλό μου όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν, είναι οτι δεν επέτρεψα ποτέ στον εαυτό μου να ανάψει τσιγάρο από δεύτερο πακέτο μέσα σε μία μέρα ! Ποτέ !!
Αυτές τις μέρες σκεφτόμουν να το κόψω, μην αρχίσετε να μου λέτε "κάντο, άστο να πάει στο διάολο, πέτα το το ρημάδι το πακέτο κλπ" δεν έχει νόημα, αν το αποφασίσω θα το κόψω που ο κόσμος να γυρίσει τ'ανάσκελα !
Το μόνο σίγουρο είναι ότι με το που έβαλα στο μυαλό μου να το κόψω ξαναζώ εκείνες τις μέρες του '95, λες και όλος ο κόσμος συνομωτεί στο να το κόψω το γ@μήδι ! Το ίδιο κι αυτό το θρεντ !
Ρε λες ;![]()
Και μεις ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ βρογχοκήλη !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
επαθα ιγμορυτιδα
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αν ειναι να το κοψετε, τα "τσιροτα" βοηθανε πολλυ. ΟΧΙ "τσιχλες, σπρευ".![]()
τα φιλτρακια επισης μειωνουν σημαντικα πισσα και νικοτινη. ΟΛΑ αυτα με τη προυποθεση οτι θελης να το κοψης (τουλαχιστο να το μειωσης), γιατι το κοστος ειναι αλλο ενα πακετο (και ακριβο...!!!) τα υποκαταστατα και τα φιλτρα.![]()
αντε καλη αρχη...![]()
θελω να ζησω τη ζωη...
θελω να γνωρισω ανθρωπους...
θελω... μεγαλυτερο μονιτορ!
four wheels move the body,two wheels move the soul
KEEP COOL...
Αν δεν έλεγες ποιος τό'πε θα ορκιζόμουν πως ήταν της Άντζελας !Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
«Το να κόψει κάποιος το τσιγάρο είναι το πιο εύκολο πράγμα. Εγώ το έχω κόψει πάνω από 40 φορές» Peter Ustinof
![]()
![]()
:rotflmao:
"Διάβαζα παντού πως το τσιγάρο κάνει κακό και τελικά...έκοψα το διάβασμα" -Άγνωστος-
Fortis Fortuna Adiuvat
To έκοψα πριν 3 περίπου χρόνια, και κάπνιζα από το '83.
Απλά έβαλα σαν σκέψη ότι τα λεφτά που πλήρωνα στα τσιγάρα θα μου πλήρωναν την δόση για το Fazer που τόσο ήθελα ...........
Έτσι και υγειέστερος είμαι και το fazer αγόρασα !!!![]()
![]()
![]()
Τώρα που θέλω Hayabusa δεν βρίσκω τι να κόψω ...............![]()
![]()
![]()
κοψε τις μαλακιες !!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Τώρα που θέλω Hayabusa δεν βρίσκω τι να κόψω ...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σύντεκνε αρχαίε στο πιάτο του τό'φερες ρε γαμώτη σουΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κοψε τις μαλακιες !!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ αρχισα το '90...το εκοψα το '98
Το ξαναρχισα το 2003....απο βλακεια.
Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι διαλύεται η ψυχικη σου ηρεμια για κανα μηνα οταν το κοβεις...μετά επανέρχεσαι όμως.
Το χειροτερο απολα ηταν αυτο που μου ειπε ο Παππους μου πριν πεθάνει.
Το έκοψε μαχαιρι το 1967 (πέθανε το 2001).
"Δεν πέρασε ουτε μια νύχτα που να μην το ειχα ονειρευτει το γ@μημενο..."
![]()
![]()
![]()
Με βάση την ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρία σου επί του θέματος .............Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κοψε τις μαλακιες !!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα έχω σημαντική οικονομία λες ;;;;;;;;
![]()
Καλό πάντως![]()
Στην όλη μου προσπάθεια να κόψω το τσιγάρο, συναντήθηκα με φίλο , που είχαμε να βρεθούμε ένα χρόνο τουλάχιστον.Αρχικά δημιουργήθηκε από saratoga
Αν ειναι να το κοψετε, τα "τσιροτα" βοηθανε πολλυ. ΟΧΙ "τσιχλες, σπρευ".![]()
τα φιλτρακια επισης μειωνουν σημαντικα πισσα και νικοτινη. ΟΛΑ αυτα με τη προυποθεση οτι θελης να το κοψης (τουλαχιστο να το μειωσης), γιατι το κοστος ειναι αλλο ενα πακετο (και ακριβο...!!!) τα υποκαταστατα και τα φιλτρα.![]()
αντε καλη αρχη...![]()
Εγω: Άσε! προσπαθώ να κόψω το τσιγάρο, και είμαι μεσ'τα νεύρα.
Αυτός: Έκοψα κι εγώ το τσιγάρο. Παίρνεις καμμιά τσίχλα?
Εγω: Όχι΄Εσύ πως τα κατάφερες?Με τσίχλα?
Αυτός: Στην αρχή , με τσίχλα. Μετά, το πήρα απόφαση. Ξύπνησα ένα πρωί και τα κατάφερα.
Έκοψα
την τσίχλα.
![]()
![]()
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Κάπνιζω εδώ και 16-17 χρόνια ..ειδικά τα τελευταία δέκα χρόνια είχα περάσει τα δυόμιση πακέτα την ημέρα..Marlboro μαλακό κι'όλας όχι κάνα light ...![]()
Το έκοψα μαχαίρι εδώ και ένα περίπου μήνα... νεύρα απίστευτα στην αρχή (η γυναίκα μου δε τολμούσε να μιλήσει η άμοιρη) και φοβερή αδυναμία συγκέντρωσης..
Τώρα προσπαθώ να κόψω τις τσίχλες (ένα πακέτο τη μέρα)![]()
![]()
![]()