kala wre piges kai den eipes tpt??????? kala to giali ta spaei !!!!! esy kai o top gun'80s!!!!
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Μπραβο φιλε,πολυ καλη βολτουλα.Εχει κολησει ομως το μυαλο μου...
Που περιπου πεφτουν αυτες οι ομορφιες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Παραδοσιακό παγκάκι στην Ραψάνη...
Ναι, από το Praktiker πρέπει να είναι!![]()
Μετα τα Τεμπη στον δρομο προς Σαλλλλλλονικη(για μας τους χαμουτζηδες!Αρχικά δημιουργήθηκε από chris1980
Που περιπου πεφτουν αυτες οι ομορφιες?)
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
πω πω κακοπεραση!!!
σε λυπαμε ρε φιλε!!!
κριμα τι παιδι λεμεεεεεεεεεεεεεε!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Μετά τα Τέμπη όπως είπε και ο φίλος παραπάνω απέναντι από τον σταθμό της Ραψάνης είναι η ανηφόρα που σε οδηγάει στην Ραψάνη,δεν γίνεται να χάσεις τον δρόμο γιατί στο σημείο εκείνο κινείσαι αναγκαστικά με λίγα χιλιόμετρα και έχει και μία ταμπελάρα ΝΑ με το συμπάθειοΑρχικά δημιουργήθηκε από chris1980
Που περιπου πεφτουν αυτες οι ομορφιες?.Όσο για τον Π.Παντελεήμωνα βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον Πλαταμώνα.Περνώντας τις στροφές του Πλαταμώνα σε ένα ύπουλο σημείο έχει ταμπέλα που λέει Π.Παντελεήμωνας,στρίβεις σε ένα δρομάκι κάθετο στην εθνική,περνάς από μία γεφυρούλα και ανηφορίζεις.Είναι ωραία στριφτερή διαδρομή με καταπληκτική θέα.Αν περνάτε από εκεί αξίζει να κάνετε μία μικρή παρακαμψούλα
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Γεια σου ρε Ηρακλή με τα ωραία σου !
Πάντα τέτοια όμορφα !!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γεια σου ρε Ηρακλή με τα ωραία σου !
Πάντα τέτοια όμορφα !!
![]()
![]()
![]()
Όταν ανέβεις καμμιά φορά θα σε κεράσω καφεδάκι στο καφενείο με μία προϋπόθεση,να κεράσεις τσικουδιά όταν κατέβω κάτω![]()
Fortis Fortuna Adiuvat