Ωραία κατάσταση όλη η βόλτα.
Μήπως παίζει κανένας χάρτης με την διαδρομή. (Το Αθήνα Θεσσαλονίκη μάλλον θα το βρω. Για το άλλο λέω.) Ή τουλάχιστον πόλεις και χωριά που περάσατε?
Ωραία κατάσταση όλη η βόλτα.
Μήπως παίζει κανένας χάρτης με την διαδρομή. (Το Αθήνα Θεσσαλονίκη μάλλον θα το βρω. Για το άλλο λέω.) Ή τουλάχιστον πόλεις και χωριά που περάσατε?
Δρομερός και τριάθλιος....
Απιστευτα μερη,φοβερη παρεα και ενας πολυ ωραιος τροπος για να μας μεταδωσεις τις αναμνησεις της τοσο ωραιας βολτας σου,σε σημειο να νιωθουμε απολυτα την χαρα και την ελευθερια της μηχανης ρε φιλε Ταξιδευτη!Παντα να εισαι καλα και να κανεις/κανουμε τετοια ομορφα ταξιδια μαζι σου![]()
![]()
Υσ.Νιωσαμε με την περιγραφη σου ομως και το ψ@λοκρυο που επαιζε και δεν παιζει να ερχομουνα εγω μαζι σας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Νίκο σαν να βλέπω και να θυμάμαι την δική μου άνοδο....
τα παιδιά απάνω είναι όλα καταπληκτικά!!!
εγω κάποια στιγμούλα θα την ξανακάνω , αλλά αυτό το εγωιστικό πλέον με τα τελευταία γεγονότα με τρομάζει πιο πολύ... και πιο πολύ θέλω να το ξανακάνω...
![]()
σιγα τα παιδια !!!! καθαρματα του κερατά ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
εγω κάποια στιγμούλα θα την ξανακάνω , αλλά αυτό το εγωιστικό πλέον με τα τελευταία γεγονότα με τρομάζει πιο πολύ... και πιο πολύ θέλω να το ξανακάνω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ουτε ενα τηλεφωνο δεν πηρανε:rotflmao:
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με αγγιξε το πρωτο μηνυμα σου φιλε Ταξιδευτη...
Τι στιγμες εχω ζησει σε αυτη την πολη και ποσο τις αναπολω...![]()
Με δυο ομως μικρες διαφορες...
Οτι σημαινει για σενα η πινακιδα για το Αιγινιο, σημαινει για μενα η εξοδος προς τα Κουφαλια
Και δευτερον οτι εγω μεχρι τωρα δεν την εχω παρει την αποφαση για το "εγωιστικο μου ταξιδακι", αλλα που θα μου παει...
Παντα τετοια φιλε μου![]()
![]()
wasting space via Architecture
φιλαράκι μας ταξίδεψες.......
.....και άντε να σγκεντρωθούμε πάλι
Πάντα τέτοια φίλε μου
LIBYKOS
Λάμπρο, μέσα Μαϊου παντρεύεται ενα φιλαρακη Σαλονικη και πιθανότατα να ανέβω....οπότε ανέ θές να τα πούμενε να ανεβούμε παρέακη.....αν και σε περίπτωση που εχουν βάλει καράβι Ηράκλειο - Σαλόνικα...με βλέπω πλωτό!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
![]()
Μπράβο παίδες...πάντα τέτοια!
CALCULATOR ISLAND