ΘΑΝΟ εσυ???? μα καλα σε εκεινο τον αγωνα εγω δεν ειχα pole-position? μηπως εχω ηδη στριψει και δεν φαινομαι καθολου?Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Καλά λέτε ό,τι θέλετε...
Ναι μετά πέταξα τους καθρέφτες και σε πέρασα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gousouxourou
ΘΑΝΟ εσυ???? μα καλα σε εκεινο τον αγωνα εγω δεν ειχα pole-position? μηπως εχω ηδη στριψει και δεν φαινομαι καθολου?
Θάνος..
Συγνώμη ρε παληκάρια.....αλλά αυτό τώρα είναι topic για δυναμομετρήσεις?
Έλεος ρε παιδιά.Ό,τι να'ναι και όπου να'ναι...?
Πολυ καλο..185 τροχο?ΜπραβοΑρχικά δημιουργήθηκε από kantalis
kalo kai ayto eeee![]()
:a19:
Με yoshimura type-r δουλευεις?
Αν δεν θες να πεις το setup σου σεβαστο και δεκτο...Αλλιως επειδη ψαχνομαι και εγω για κατι τετοιο οποιαδηποτε πληροφορια θα μου ειναι χρησιμη...
Ναι,εχεις δικιο...Απλα το ειδα και ενθουσιαστηκα...Αρχικά δημιουργήθηκε από gousouxourou
185 στροφαλο ειναι οχι τροχο. crankshaft![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Δεν ειναι δικο μου,μετραει???
απιστευτες καμπυλες...τρομερη ιπποδυναμη!!!![]()
![]()
![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Το δικό μου είναι GSXR 750 Κ5 με τελικό yoshimura, φίλτρο και ρυθμισμένο μείγμα και το dynojet έδειξε 126 τροχό χωρίς το ram air, δηλαδή άντε να είναι 131.
![]()
μεταφερω τεχνικα χαρακτηριστικα για suzuki gsx-r750 k6 απο το επισημο site.....
Ιπποδύναμη 150 ίπποι / 11.200 σ.α.λ.Ροπή 8.8 kgm / 11.200 σ.α.λ.
τοσο πολυ διαφερουν οι πραγματικες επιδοσεις απο τις αναγραφομενες????
![]()